|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do zalozenia tego tematu zainspirowal mnie wczorajszy wieczor kiedy to pochlonalem 7 Cheesburgerow oraz dzisiejsze poludnie ukoronowane przyjeciem Potrojnego Whoopera z serem i bekonem  Jak dla mnie nie ma czegos takiego jak konkurencja miedzy McD a BK. Burger King deklasuje to scierwo z McD Po pierwsze primo, kotlet. W McD dostajemy jakis przemielony szit o specyficznym, calkiem niezlym co prawda, smaku. Tymczasem BK serwuje pierwszorzedne grillowane kotlety, w ktorych czuc ta nutke dymu z grilla  Po drugie primo, dodatki. W McD dodatki smakuja jak syntetyk (poza WiesMakiem), a w BK bylbym nawet sklonny uwierzyc w to ze pomidorek jest wprost zerwany z krzaczka  Po trzecie primo, frytki. Te z Maca po paru minutach nadaja sie do wyrzucenia (zreszta taki maja tam prikaz - po 7 minutach frytki wedruja do kosza), te z BK nawet letnie wciaz sa chrupiace i bardziej ziemniaczne. BK-McD 1:0 Dawac swoje rekordy i opinie  Kto lepszy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
KFC 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
budki na świętojańskiej :> +1 głos
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nic z tych rzeczy, ewenetualnie kebab 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Burger King wygrywa w pierwszej rundzie przez nokaut, nie ma nawet porównania.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie jadam w Burger Kingu 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Burger kingi są tylko w Warszawie i Wrocławiu 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Nie rozumiem jak można się fascynowac żarciem z takich miejsc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No właśnie  W Szczecinie nie ma  Kiedyś był chyba jeden, ale szybko go zamknęli.Ja tam zresztą wolę kebab, ale hamburgera w dużej bułce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja w Szczecinie miałem przyjemność stołować się w Mak Kwaku  Wszystko fajnie, ale mięsa dają tyle, co kot napłakał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja w Szczecinie miałem przyjemność stołować się w Mak Kwaku  Wszystko fajnie, ale mięsa dają tyle, co kot napłakał  Lepszy jest Bar Rab :]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Albo był lepszy... w sumie to ostatni raz tam jadłem prawie pięć lat temu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie rozumiem ludzi, ktorzy sa w stanie jadac jakiekowliek hamburgery czy , kebaby. Co nie spotkam jakiegos "kapiszona" to niesie ze soba to gowno, albo hamburgera, albo kebaba. Ludzie nie zdaja sobie sprawy co robia ze swoim organizmem faszerujac sie takim gownem.
Jaki jest prawdziwy obraz nedzy i rozpaczy? To gosc z kapturem, w szerokich spodniach i wiszacym krokiem do kolan, w szaliku kibicowskim upierdolony sosem od hamburgera kolo nosa i gloszacy haslo: "pozdro dla kumatych".
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Ja w Szczecinie miałem przyjemność stołować się w Mak Kwaku  Wszystko fajnie, ale mięsa dają tyle, co kot napłakał  Lepszy jest Bar Rab :] rozbudowali się  teraz są bodaj 3 wejścia  jedyne jadalne 'coś' na szybko. Mak Kwak...Szewa, to był największy błąd Twojego życia  ciekawe czy trafiłeś na dodatek spermy  (nie żartuję). A Burger King był chyba na wylotówce przy Struga...chwila moment, pach  ni ma.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nugetsy z lewej rządzą 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Naprawde jestem zdziwiony, ze ktos widzi roznice miedzy McD czy BK :/ Jedno i drugie to shit. Poza tym gdy bylem w USA to troche sie nasluchalem jak te zarcie w fast-foodach jest robione :/
W fast-foodach jem jedynie wtedy gdy gdzies wyruszam na miasto i jestem po alko. Ale to i tak bardzo rzadko ...
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
@donic  Po całości pojechałes ale zgadzam się ze wszystkim tym co napisałes w pierwszym akapicie 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
bylem w Burger Kingu w Kołobrzegu, polecam jesli chodzi o fast food... najbardziej lubie KFC 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja w Szczecinie miałem przyjemność stołować się w Mak Kwaku  Wszystko fajnie, ale mięsa dają tyle, co kot napłakał  Lepszy jest Bar Rab :] rozbudowali się  teraz są bodaj 3 wejścia  jedyne jadalne 'coś' na szybko. Mak Kwak...Szewa, to był największy błąd Twojego życia  ciekawe czy trafiłeś na dodatek spermy  (nie żartuję). A Burger King był chyba na wylotówce przy Struga...chwila moment, pach  ni ma. O kur..., jeżeli to prawda to  Jadłem tam raz, siła wyższa, mam nadzieję, że nie trafiłem na żadne gratisy  Teraz już wiem, że mam omijać to miejsce szerokim łukiem...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dawido, byłes w BK w Kołobrzegu? Może to był Burdel King czy cos bo prawdziwe BK są tylko 2, w Warszawie i we Wrocławiu.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|