|
|
old hand
|
|
old hand
Wpłacał ktoś na konto bankowe?? Ile taki przelew może kosztować? Ja chciałbym wpłacić przelewem bankowym ale podane tam nr kont nie mają 26 cyfr 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wpłacał ktoś na konto bankowe?? Ile taki przelew może kosztować? Ja chciałbym wpłacić przelewem bankowym ale podane tam nr kont nie mają 26 cyfr  To są nr kont w Hiszpanii (ES) W Polsce nr rachunku ma 26 ale wg IBAN każdy kraj ustala ile chce.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po jakim czasie przyznali wam bonus 100%, wiem co pisze w regulaminie, ale pytam jak to wyglada w praktyce? Pisaliscie jakiegos maila w tej sprawie? bonus zostaje przyznany automatycznie, nie trzeba nigdzie pisac, wg regulaminu maja na to 72h, ja dostalem po okolo 3h Też próbowałem znaleźć coś o minimalnym kursie ale się nie udało. No wlasnie, support milczy, chyba w weekendy nie pracuja, a ja nie wiem dalej czymozna np 1.01obracac, ale chyba to by za duza promocja byla na tle innych co maja >1.50 Może warto o to spytać support ? Albo lepiej nie, bo jeszcze wprowadzą ten minimalny kurs 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sorki , zle mi sie post wkleil
No wlasnie, support milczy, chyba w weekendy nie pracuja, a ja nie wiem dalej czymozna np 1.01 obracac, ale chyba to by za duza promocja byla na tle innych co maja >1.50
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Świetny buk - wypłacili mi 100e na konto bankowe. Sprawdzają tylko dowód. Choć oferta uboga, to co to uczciwości - 5/5! po jakim czasie od wyslania maila sciagaja kase z konta i po ilu dniach doszedl przelew?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
You have to bet the bonus value five times, plus the initial value (so you have to bet six times) in one or several sports bets as you like. There is no minimun odd to bet.[u][/u]
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Bedziemy testowac. W platy z MB uznaja do promocji ??
Last edited by Conrad; 09/01/2008 09:19.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
wyplacal ktos u nich kase ? mozecie napisac co znacza te dane? Your Begawin ID number - Amount you would like to withdraw - Bank Account Holders name - Name of the bank - IBAN Account Number
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wszystko spoko. kase wyplacaja bez problemu.
A wiec po kolei:
-ID gracza -kwota ktora chcesz wyplacic -nazwisko posiadacza konta -nazwa banku -numer konta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Book ok Dwa miesiace temu dali mi 5 Euro za rejestracje, z czego ugralem 70 Euro, wyplacilem na konto i kasa po 2 dniach na koncie. Nastepnie wplacilem do nich 50 Euro, po godzinie dostalem bonus %0 Euro. Support po angielsku odpowiedzi w przeciagu godziny. Warto jeszcze dodac ze oferta w ciagu tych dwoch miesiecy znacznie sie poprawila.
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Unregistered
|
|
Anonymous
Unregistered
|
Ta promocja jest jeszcze aktualna? Ja sie rejestrowałem też dosyć dawno temu i nie dostałem.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
podzieli się ktoś wrażeniami z gierki u nich ? mają 50 euro bonusu na start , oferta na grę ujdzie , chodzi jeszcze jak z wypłatami . grałem w hiszpańskim klonie stan jamesa-10a1 - bardzo solidni jeśli chodzi o support i wypłaty , może tu będzie podobnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdzie jest na ich stronie regulamin bonusa, klikam na to duze czerwone "100%Bonus% i nic sie nie dzieje. Mozna wplacac wyplacac MB?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
prawy górny róg , pod flagami,kliknij register here now , wyskoczy ci regulamin
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja narazie mam złą opnię na temat tego buka. wczoraj zlecilem wypłatę wysłałem skany dowodu i karty, ale to im było za mało chcieli jeszcze potweirdzenie wpłaty z karty to im wysłałem skan maila potwierdzającego wpłatę i skan wpłaty z inteligo. To napisali kolejnego maila ze na wyciągu z konta nie ma mojego adresu i żebym przesłał wyciąg gdzie będzie widoczny adres. Napisałem im że to jest niemożliwe i teraz czekam na odpowiedź. Srednio na maila odpowiadają po godzinie. kursy mają średnie.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ooooo to dziwne, ja im wyslalem tylko skan dowodu i nic nie chcieli wiecej, i tak jak pisale wczesniej kas bez problemu na koncie Kursy rzeczywiscie troche zanizone, ale mona czasem znalezc dosc originalne pary np na biathlon
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam, można do nich wpłacac przez Neteller / Moneybookers ? szukałem na stronie ale w opcjach wpłat/wypłat są tylko karty kredytowe i przelew bankowy.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
witam - panowie PILNA sprawa - na jaki adres można wysłać dokumenty do weryfikacji konta przed wypłatą , [email protected] nie wchodzi , po [email protected] zero odpowiedzi , próbuje jeszcze na [email protected]dajcie info - dzięki z góry
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Czy te hiszpańce w ogóle na e-meile odpowiadaja czy u nich jak zwykle wszystko "jutro"
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|