|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, chciałem zlecic wyplate po raz pierwszy w bwin na konto. i pisze mi cos takiego: < Nieważne nazwisko właściciela konta> o co im chodzi? Ja dziś robiłem przelew na mbank i to samo mi wyskoczyło, ale zorientowałem się że trzeba pisać imie i nazwisko bez polskich znaków, przynajmniej tak było u mnie. Zobaczymy czy wypłata będzie szła 7 godzin czy 3 dni  niestety nie wpadlem na pomysl ze znakow polskich nie uzyje. i zlecilem wyplate do MB..;/ nie wiesz czy moge cofnac ta operacje zeby kasa wrocila do bwin? bo sprobowalbym faktycznie i napewno by poszlo;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedys mozna bylo cofnac wyplate. Wyslalem maila do supportu i cofneli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem czy można cofnąć wypłatę, nigdy tego nie robiłem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wyslalem do supporta zapytanko, ale narazie otrzymalem majla ze maja kupe pracy  jak to u nich bywa ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wyslalem do supporta zapytanko, ale narazie otrzymalem majla ze maja kupe pracy  jak to u nich bywa ... na moje maile wyslane do nich dokladnie 9 dni temu ciagle nie uzyskalem odpowiedzi.. moja cierpliwosc naprawde jest na wykonczeniu.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mozna cofnac jak najbardziej zadzwon do nich trano jeszcze nie wyjdzie kasa na mb 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
okej, napisałem majla- co prawda nie odpisali ale wypłate do MB cofnęli. Czyli da się cofnac jak najbardziej.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
HEJAS. czy orientuje sie moze ktos z was w jaki sposob moge skontaktowac sie z osoba ktora podpisuje sie pod wynikiem w okienku na live, chodzi mi o to czy ow moderator ma swoj wlasny czat czy moze jest inny sposob zadania mu kilku pytan. chcialbym bowiem niekiedy zapytac danego moderatora gdzie leci dany mecz i na ktorej satelicie aby samemu obserowac wydarzenia na boisku. z gory dzieki mam nadzieje, ze ktos bedzie mogl odp na moje pytanie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
ktoś coś zamawiał już w ich markecie?
jak długo czekaliście?
jak jakościowo towar? dzisiaj zamowilem, czapke, smycz itp  tez ciekaw jestem ile bedzie szla paczka przed chwila dostalem paczke 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
mam takie jedno male pytanko.
ile czasu trwa odblokowanie konta u nich???
kiedys sobie zablokowalem, wczoraj wplacilem pieniadze i tu zonk bo zapomnialem sobie wczesniej odblokowac:(
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jako że nie idzie edytowac to sorry za jeden post pod drugim ale mam jeszcze pytanie.
czy wystarczy do nich wyslac maila o odblokowanie czy jednak trzeba dzwonic osobiscie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, chciałem zlecic wyplate po raz pierwszy w bwin na konto. i pisze mi cos takiego: < Nieważne nazwisko właściciela konta> o co im chodzi? Ja dziś robiłem przelew na mbank i to samo mi wyskoczyło, ale zorientowałem się że trzeba pisać imie i nazwisko bez polskich znaków, przynajmniej tak było u mnie. Zobaczymy czy wypłata będzie szła 7 godzin czy 3 dni  Dziś doszły pieniądze na mbank. Jednak były to 3 dni, ale ważne, że już są na koncie.
|
|
|
|
|
$
|
|
$
wypłata w 7 godzin na mbank  haz$ czy to juz standard czy wybryk  pierwsza wyonto szla mi 3 dni wiec teraz gdyby kolejna szla gora na do jednego dnia (czyli na drugi dzien by byla ) to byloby fajnie  tez na poczatku miałem 3 dni, a teraz u mnie juz standard 1 dzień  zlece wieczorem na koncie jest nastepnego dnia, kiedyś zleciłem wypłatę jednoczesnie na konto mbanku i moneybookers, na moneybookers po 2 dniach na mbanku 1 dzien  od tej pory wybieram wypłaty tylko na mbank 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Po jakim czasie wpływa do Bwin e-transfer z mBanku?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po jakim czasie wpływa do Bwin e-transfer z mBanku? regulaminowo jest to maksymalnie 7 dni, ale zazwyczaj czas oczekiwania miesci sie w przedziale 2-3 dni (maksymalnie)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
przepraszam z gory , ale nie moge sie powstrzymac
czy ktos powazny jeszcze gra w tym buku? a moze cos tam sie zmienilo i juz nie limituja?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
przepraszam z gory , ale nie moge sie powstrzymac
czy ktos powazny jeszcze gra w tym buku? a moze cos tam sie zmienilo i juz nie limituja? Ja wtapiam, choć nie wiem czy ja jestem poważny, moja była żona twierdziła że nie  A poważnie, to mi pojęcie limitu (tam) jest obce, a wtapiam tam już ze 4 lata. Raz zdarzyło się ,że nie chcieli przyjąć zakładu na koszykówkę w Górnym Burundi bodajże, za więcej niż 25 euro. Ale kwoty które wtapiam (zastrzegam, że nie było to więcej niż 200 euro jednorazowo na zakład) przyjmują bez zająknienia. A i zdarzyło mi się wypłacić ponad 3k euro z ichniejszego kasyna. Dla takich (niepoważnych ?) amatorów jak ja buk jest ok... Oczywiście jako uzupełnienie innych.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|