|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Wplacona wzoraj kasa jest na koncie
Probowal ktos robic dzisiaj wplate do jakiegos buka?
Ja chcialem do bwin ale tam opcja wplaty za pomoca mb jest nieaktywna u Mnie ta opcja jest aktywna ale nie wpłace tam ani grosza... 
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Wplacona wzoraj kasa jest na koncie
Probowal ktos robic dzisiaj wplate do jakiegos buka?
Ja chcialem do bwin ale tam opcja wplaty za pomoca mb jest nieaktywna a wysłałeś skany przed wpłatą do Bwin? ja musiałem tak zrobić 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Do bwin w ogole nie zrobilem wplaty, chcialem ale nie dalo sie uzyc opcji moneybookers.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
po interwencji kilkukrotnej w ich centrum wiadomosci, dzis dostalem zwrot kasy na konto w MB.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
pietroc1908 z jaka czestotliwoscia wysylales im maile ?? i kiedy zaczeles. Wysylales przez "reklamacje" ?? ja wplacilem wczoraj pieniadze na unibet i dalej nie mam ich na koncie
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nie, przez centrum wiadomosci. 3 razy. 2 razy przyslali mi szablonowa odpowiedz, a za 3 razem, wreszcie pani Michalina obiecala zbadac sprawe i po paru godzinach dostalem zwrot.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
pietroc1908 z jaka czestotliwoscia wysylales im maile ?? i kiedy zaczeles. Wysylales przez "reklamacje" ?? ja wplacilem wczoraj pieniadze na unibet i dalej nie mam ich na koncie nie jestes sam devsman
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
no tak wchodze w centrum wiadomosci ale tam jest pare dzialow
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
No to zajebiscie zlozylem reklamacje w moneybookers i otrzymalem taka odpowiedz:
Dziękujemy za skontaktowanie się z nami!
Po dokonanym sprawdzeniu mozemy zasiwadczyc iz transakjca zostala zrealizowana. Uprzejmie prosimy o konakt z obsluga klienta unibet.com.
Z powazaniem,
Michalina Zespol moneybookers
A unibet mi odpisal:
Dziękuję za wiadomość. Z naszych danych wynika że depozyt nie został zrealizowany i powrócił na konto w Moneybookers.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cofneli na konto mb wyplate
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to zajebiscie zlozylem reklamacje w moneybookers i otrzymalem taka odpowiedz:
Dziękujemy za skontaktowanie się z nami!
Po dokonanym sprawdzeniu mozemy zasiwadczyc iz transakjca zostala zrealizowana. Uprzejmie prosimy o konakt z obsluga klienta unibet.com.
Z powazaniem,
Michalina Zespol moneybookers
A unibet mi odpisal:
Dziękuję za wiadomość. Z naszych danych wynika że depozyt nie został zrealizowany i powrócił na konto w Moneybookers.  Sprawdź w historii konta Moneybookers czy jest przelew do Unibet, jak jest to zrób screen strony zasłaniając niektóre dane i wyślij do Unibetu.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
zrobilem tak !!! i wlasnie w odpowiedzi na screeny tak mi odpisali
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zrobilem tak !!! i wlasnie w odpowiedzi na screeny tak mi odpisali Co oni są niepoważni, napisz im, że Moneybookers odsyła ich do nich, bo figurują jako odbiorcy, a niech oni między soba juz wyjaśniają
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie no to jakiś cyrk jest 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mialem kiedys podobny problem, wyslalem kase do Legato i... pomylilem maila (dodalem jedna literke) kasy nie bylo nigdzie. W tym przypadku wystarczylo na stronie MB w historii wycofac transakcje i kasa wrocila na glowne konto MB.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Mam identyczną sytuację. Napisałęm do Unibetu i otrzymałem taką odpowiedź:
Witam serdecznie!
Dziękuję za wiadomość. Uprzejmie informuje,ze niestety Pana tranzakcja zostala odrzucona przez providera. Srodki powinny wrocic juz na Pana konto w MB. Bardzo prosze skontaktowac sie z supportem Moneybookers jesli srodki w ciagu nastepnych 24 godzin nie wroca na konto.
Narazie zwrotu na konto nie mam, a w historii widnieje że kasa jednak do nich doszła. Chyba nie będę czekał tylko postaram się coś zadziałać odrazu
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ja dzis wplacalem do Expekta i do Unibetu i wszystko gra, bez zadnych problemow... czyli srodki normalnie przelewaja...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
zeby bylo zabawinej na kolejne maile unibet odpowiada identycznym szablonem co poprzednio.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
I co robimy żeby odzyskać pieniądze? Próbowaliście poprzez moneybookers zgłosić przez to centrum, że przelew pomimo tego że posiada numer ID nie dotarł do odbiorcy
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Jak wygląda przelew do jakiegoś buka teraz?Już jest wszystko ok czy cały czas problemy?
|
|
|
Link skopiowany do schowka