|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
fixy sa mozliwe w kazdej dyscyplinie ;p
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A moze wystawimy kursy na poszczegolnych graczy i poobstawiamy np ostatnia kolejke  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jarkow, możesz podać kogo dotyczy ten wątpliwy kurs 1,5 przy typie? Ja np. mam jeden typ który wszedł z kursem 1,5. Na pewno nikt nie chiałby zostać w ostatniej chwili zaskoczony, że jego typ jest nieważny dopiero przy podliczaniu bilansu...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jarkow, możesz podać kogo dotyczy ten wątpliwy kurs 1,5 przy typie? Ja np. mam jeden typ który wszedł z kursem 1,5. Na pewno nikt nie chiałby zostać w ostatniej chwili zaskoczony, że jego typ jest nieważny dopiero przy podliczaniu bilansu... To nie dotyczy Ciebie.  Może w ogóle obejdzie się bez tzw. dymu. Proszę jednak każdego uczestnika konkursu o sprawdzanie "w chwili" podawania typu, czy kurs spełnia wymogi regulaminu. W razie jakiegoś protestu ze strony rywala może się narobić niepotrzebnego zamieszania. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A moze wystawimy kursy na poszczegolnych graczy i poobstawiamy np ostatnia kolejke  ? dobry pomysl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A moze wystawimy kursy na poszczegolnych graczy i poobstawiamy np ostatnia kolejke  ? dobry pomysl  Jeżeli ktoś ma czas, żeby się tym zająć - ja nie widzę problemu. Chętnie też się zabawie. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
i niech ktos wystawi na betfair ;p
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
W razie jakiegoś protestu ze strony rywala może się narobić niepotrzebnego zamieszania.  Jak ktos np. nie typuje hokeja w Pinnie to moze sie zdziwic jak sprawdza kurs chciazby pare minut pozniej, bo na niektore zdarzenia kursy bardzo szybko sie zmieniaja i czasem ciezko jest zagrac wogole to zdarzenie, podobnienie jak z MLB.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w grupie 8 mecze powinny zakończyć się tak: 1. garate_cepa - seba30 - czysty mecz  kto wygra ten może awansować ale nie musi  2. pettersen - nivet - ustawka  nivet wygra, choć wygrana może nie dać mu awansu 3. 19marcin08 - Inzaghi78 - ustawka  inznaghi78 wygra i awansuje 4. ryf - lukiwa - jak najbardziej czysty mecz  ryf - starcza remis, mnie niestety remis może wyeliminować (jeśli punkt 2 i 3 zostanie spełniony) Oczywiście to tylko moje prognozy, które nie sprawdzą się, a jeśli sprawdzą się to bana sprzedawczykom 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jakbym wygral przypadkiem to i tak musza zostac spelnione 2 z 3 warunkow :
1. pettersen - nivet 1X 2.ryf-lukiwa 1 3.19marcin08 - Inzaghi78 1
Dlatego proponuje tak ulozyc te mecze bo inaczej zostana tylko jakies inne matematyczne szanse;p
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakbym wygral przypadkiem to i tak musza zostac spelnione 2 z 3 warunkow :
1. pettersen - nivet 1X 2.ryf-lukiwa 1 3.19marcin08 - Inzaghi78 1
Dlatego proponuje tak ulozyc te mecze bo inaczej zostana tylko jakies inne matematyczne szanse;p garate_cepa, kwestia dogadania się na priv i ustalenia kwot, kto ile komu daje :D, a już poważnie mówiąc to w naszej grupie jest tak zagmatwana sytuacja, że do niedzieli będziemy czekać na rozstrzygnięcia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lukiwa nie wiem czy bawisz sie w prowokatora ale wypisujesz takie bzdury ze szkoda gadac  Mam nadzieje ze to co piszesz to tylko zarty bo inaczej to mozesz sie tez postarac o BAAN-a ... Albo udowodnic ze chociazby raz w zyciu !!!!!!!!!!!!!!  rozmawialem z 19marcin08...
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
no przecież widać, że chłopak żartuje a Ty się unosisz Inzaghi 
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Jaka polemika  Dobre, dobre ustawka w Grand Prix  za dużo się nasłuchaliście telewizji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W naszej 8 grupie sytuacja naprawde jest bardzo ciekawa, w zasadzie nie ma pojedynku bez znaczenia. Tak się ułożyło, że pauzuje Chris, który i tak już nie miał szans na awans. Całe szczęście że gram z garate_cepa, bo jego interesuje tylko wygrana tak samo jak mnie i nikt nie bedzie tu mógł spekulować że się dogadaliśmy  I tak jak wyżej napisał mój rywal z pary wygrana jeszcze niczego nie daje, musza jeszcze po naszej myśli zakończyć się inne pojedynki  A więc gogo pettersen, ryf i 19marcin08 po wygrane gogo  i na koniec to teraz można sie zastanawiać, która grupa była faktycznie grupą śmierci 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Eh, Panowie Proszę o nieuleganie emocjom.  Do tej pory konkurs przebiegał w atmosferze fair play, to z pewnością nadal tak będzie. To, że ktoś podaje typy świadczy o tym, że nic nie kombinuje. Przecież o wiele łatwiej się "podłożyć" opuszczając typowanie w ostatniej kolejce. Proponuję, aby poprzednie posty traktować w kategoriach humorystycznych. Wzajemne oskarżanie się po prostu nie ma sensu. Każdy z Was potrzebuje teraz spokoju, aby się należycie skupić na dobrych typach. Pozdrawiam i GL.
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Jarkow typował biathlon na wczoraj. Jednak zawody zostały przeniesione na dzisiaj. Czy w związku z tym mogę typować zdarzenia na dzisiaj czy już nie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ależ pewnie, że te wpisy są w kategorii humorystycznej (przynajmniej tak mi się wydaje), bo wątpię żeby Lukiwa szukał dziury w całym. A pozatym po narazie oddanych typach widać że nikt nie odpuszcza i żeby wygrac swój pojedynek każdy będzie musiał się bardzo ciężko napracować. A tak wygląda sytuacja po dotychczas zakończonych typach [il.trafionych/il.podanych zakończonych] - chyba wszystko dobrze  19marcin08 - Inzaghi78 1/2 - 1/1 pettersen - nivet 1/2 - 0/0 ryf - lukiwa 2/2 - 1/2 gerate_cepa - seba30 1/1 - 0/1 mam nadzieję, że nikt nie ma nic przeciwko temu, że to podałem bo pewnie i tak każdy monitoruje wynik innych pojedynków w tej ostatniej kolejce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jarkow typował biathlon na wczoraj. Jednak zawody zostały przeniesione na dzisiaj. Czy w związku z tym mogę typować zdarzenia na dzisiaj czy już nie? Jeżeli zakład nie został anulowany przez buka, to nadal pozostaje w grze, z tym, że traktujemy go jako typ na dziś.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
W grupie 8 się kłócą  to dobrze bo potem wpadacie na grupę 7, która Was sklepie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|