Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 12 1 2 4 5 6 7 8 11 12
H
$
$
H Offline
to już tak staniało ? jesteś pewny tego modelu? to jedyny model na który jest taka blokada, w google co znajde informacje stare to pisze ze 250zł tongue w lato byłem w serwisie to chciał 300zł laugh czyli wartość komórki smile hm w takim razie zapytam w serwisie jeszcze raz wink

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tego modelu nie jestem pewny. Ale ostatnio musiałem ściągnąć dla dziewczyny z 3110 classic, ten sam system jest. Dałem 60zł za simlocka, i 20 zł za wgranie normalnego softu (był z Tesco Mobile).

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by BZYCZEK
Originally Posted by SJS
Originally Posted by ArtekPotito
Mam banalne, ale bardzo ważne dla mnie pytanie. Przydałoby się też źródło informacji jeśli ktoś ma smile .

Czy ładowarka do telefonu włączona do kontaktu, a nie włączona do telefonu pobiera prąd ? Potrzebuje odpowiedzi 100 %.
W ciągu roku ładowarka do tel kom włączona do kontaktu mimo iż nie ładuje się komórka to koszt około 50zł w ciągu roku czasu.

tylko kto trzyma ładowarke non stop w kontakcie grin

Ja tongue

pokakulka
pokakulka
ja tez ;]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wyjasni mi ktos jak sie wstawia torrenty na strone??

S
SJS Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by shane
Originally Posted by BZYCZEK
Originally Posted by SJS
Originally Posted by ArtekPotito
Mam banalne, ale bardzo ważne dla mnie pytanie. Przydałoby się też źródło informacji jeśli ktoś ma smile .

Czy ładowarka do telefonu włączona do kontaktu, a nie włączona do telefonu pobiera prąd ? Potrzebuje odpowiedzi 100 %.
W ciągu roku ładowarka do tel kom włączona do kontaktu mimo iż nie ładuje się komórka to koszt około 50zł w ciągu roku czasu.

tylko kto trzyma ładowarke non stop w kontakcie grin

Ja tongue
No ja też smile nigdy nie chce mi się jej rano wyciągać z kontaktu smile , nawet mój ojciec przestał z tym już walczyć bo zawsze było "dlaczego ta ładowarka jest wałczona!"

Huachipato
Huachipato
Macie moze jakąs stronke w necie gdzie jest duzi ksiązek do sciągniecia o tematyce politologicznej lub socjologicznej
Albo moze jest ktos w stanie mi takie ksiązki przesłac na maila ??

I see dead people
I see dead people
Potrzebuję zrobić mini video-clip, w najzwyklejszym formacie. Clip składać musi się ze zdjęć i krótkich filmików 3-4 sekundowych, do tego podkład muzyczny.

Jako że kompletnie się na tym nie znam, proszę o pomoc i jakieś wskazówki, czym ewentualnie toto porobić smile

Z góry dzienki

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Windows Movie Maker. Jest chyba na każdym XP smile wal na gg, to Ci powiem co i jak (chociaż sam robiłem w tym raz, ale jest prosty i jakoś dałem radę) wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Potrzebuję gry Nba Live 99. Stara gierka, ale świetny klimat, w necie znaleźć nie mogę. Miałem orginałkę, ale pożyczyłem i już nie wróciła, a teraz chciałbym sobie pograć, bo mój komputer szanowny nowszych wersji nie chce obsługiwać wink Staruszek.

Czy ma ktoś może jakimś cudem linka do tej gry? Ew. (większe prawdopodobieństwo) ma tą grę i mógłby wrzucić na RS lub inny serwer?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by J - 23
Macie moze jakąs stronke w necie gdzie jest duzi ksiązek do sciągniecia o tematyce politologicznej lub socjologicznej
Albo moze jest ktos w stanie mi takie ksiązki przesłac na maila ??

popatrz tutaj

http://peb.pl/dokumenty/

moze cos bedzie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Radek_89
Potrzebuję gry Nba Live 99. Stara gierka, ale świetny klimat, w necie znaleźć nie mogę. Miałem orginałkę, ale pożyczyłem i już nie wróciła, a teraz chciałbym sobie pograć, bo mój komputer szanowny nowszych wersji nie chce obsługiwać wink Staruszek.

Czy ma ktoś może jakimś cudem linka do tej gry? Ew. (większe prawdopodobieństwo) ma tą grę i mógłby wrzucić na RS lub inny serwer?

Szybki przelewik i jutro Ci ją wysyłam w kopercie pocztą smile Leży właśnie obok mnie wink

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Szukam jakiegoś mieszkanka we Wrocławiu, w zasadzie to pokoiku, albo nawet miejsca w pokoiku. Oczywiście tanio, bo póki co nie mam pracy zapewnionej, ale zamierzam znaleźć smile
Może ktoś z forumowiczów wynajmuje i ma dla mnie miejsce?

Ewentualnie proszę o jakieś wskazówki od Wrocławian gdzie szukać ogłoszeń (szukam na portalu dlastudenta.pl i gumtree) oraz w jakim miejscu Wrocka mieszkać najlepiej.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Potrzebuję jakąś książkę na temat bukmacherki lub kasyna. Analizy, systemy, metody cokolwiek co ma związek z matematyką finansową.
Z góry dzięki!

G
addict
addict
G Offline
Na poniedziałek całe półrocze mam z biologii do zaliczenia. Siedzę po nocach i ryje, książki, internet, zeszyty. Mógłby ktoś w max6 zdaniach:

Wykazać różnicę między komórkami zdrowymi a nowotworowymi?

Nie, nie dostałem bana na google, nie, nie idę na łatwiznę aka zróbcie za mnie zadanie. W książce jest zbyt skomplikowany opis jak na tą godzinę, a wujek gugiel pod tą frazą nic konkretnego nie znajduje.

Dziękuję,

śpiący Filip.

old hand
old hand
ma ktos jakies ksero pracy z wyznaczania ogolnego srodka ciezkosci czlowieka bardzo potrzebne

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Lista zarejestrowanych produktów regionalnych Włoch w UE

Muszę coś takiego znaleźć.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Panowie! Chciałbym kupić plecak. Dobry jakościowo, myślę, że 30l będzie ok jeśli chodzi o wielkość. Taki żeby nie był za duży na co dzień i żeby jednocześnie służył na jakieś kilkudniowe wypady.

Możecie coś polecić? smile

MaSha Lover
MaSha Lover
jak zrobić z mp3 takie cos ? laugh

Czyli przerobić mp3 na avi i dodac jakis jeden obrazek zeby mozna bylo wrzucic na jutub ?

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by Master.com back
Lista zarejestrowanych produktów regionalnych Włoch w UE

Muszę coś takiego znaleźć.

Kiedys szukalem, znalazlem na tej stronie:
http://www.witrynawiejska.org.pl/strona.php?p=1122

Teraz nie widze patrzac tak na szybko ale jest forum i ew tam zadaj pytanie jak nie znajdziesz na smej stronie:)

Strona 6 z 12 1 2 4 5 6 7 8 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, betowiec, Sensei), 2,862 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,527
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025