to już tak staniało ? jesteś pewny tego modelu? to jedyny model na który jest taka blokada, w google co znajde informacje stare to pisze ze 250zł w lato byłem w serwisie to chciał 300zł czyli wartość komórki hm w takim razie zapytam w serwisie jeszcze raz
Tego modelu nie jestem pewny. Ale ostatnio musiałem ściągnąć dla dziewczyny z 3110 classic, ten sam system jest. Dałem 60zł za simlocka, i 20 zł za wgranie normalnego softu (był z Tesco Mobile).
Mam banalne, ale bardzo ważne dla mnie pytanie. Przydałoby się też źródło informacji jeśli ktoś ma .
Czy ładowarka do telefonu włączona do kontaktu, a nie włączona do telefonu pobiera prąd ? Potrzebuje odpowiedzi 100 %.
W ciągu roku ładowarka do tel kom włączona do kontaktu mimo iż nie ładuje się komórka to koszt około 50zł w ciągu roku czasu.
tylko kto trzyma ładowarke non stop w kontakcie
Ja
No ja też nigdy nie chce mi się jej rano wyciągać z kontaktu , nawet mój ojciec przestał z tym już walczyć bo zawsze było "dlaczego ta ładowarka jest wałczona!"
Macie moze jakąs stronke w necie gdzie jest duzi ksiązek do sciągniecia o tematyce politologicznej lub socjologicznej Albo moze jest ktos w stanie mi takie ksiązki przesłac na maila ??
Potrzebuję zrobić mini video-clip, w najzwyklejszym formacie. Clip składać musi się ze zdjęć i krótkich filmików 3-4 sekundowych, do tego podkład muzyczny.
Jako że kompletnie się na tym nie znam, proszę o pomoc i jakieś wskazówki, czym ewentualnie toto porobić
Potrzebuję gry Nba Live 99. Stara gierka, ale świetny klimat, w necie znaleźć nie mogę. Miałem orginałkę, ale pożyczyłem i już nie wróciła, a teraz chciałbym sobie pograć, bo mój komputer szanowny nowszych wersji nie chce obsługiwać Staruszek.
Czy ma ktoś może jakimś cudem linka do tej gry? Ew. (większe prawdopodobieństwo) ma tą grę i mógłby wrzucić na RS lub inny serwer?
Macie moze jakąs stronke w necie gdzie jest duzi ksiązek do sciągniecia o tematyce politologicznej lub socjologicznej Albo moze jest ktos w stanie mi takie ksiązki przesłac na maila ??
Potrzebuję gry Nba Live 99. Stara gierka, ale świetny klimat, w necie znaleźć nie mogę. Miałem orginałkę, ale pożyczyłem i już nie wróciła, a teraz chciałbym sobie pograć, bo mój komputer szanowny nowszych wersji nie chce obsługiwać Staruszek.
Czy ma ktoś może jakimś cudem linka do tej gry? Ew. (większe prawdopodobieństwo) ma tą grę i mógłby wrzucić na RS lub inny serwer?
Szybki przelewik i jutro Ci ją wysyłam w kopercie pocztą Leży właśnie obok mnie
Szukam jakiegoś mieszkanka we Wrocławiu, w zasadzie to pokoiku, albo nawet miejsca w pokoiku. Oczywiście tanio, bo póki co nie mam pracy zapewnionej, ale zamierzam znaleźć Może ktoś z forumowiczów wynajmuje i ma dla mnie miejsce?
Ewentualnie proszę o jakieś wskazówki od Wrocławian gdzie szukać ogłoszeń (szukam na portalu dlastudenta.pl i gumtree) oraz w jakim miejscu Wrocka mieszkać najlepiej.
Na poniedziałek całe półrocze mam z biologii do zaliczenia. Siedzę po nocach i ryje, książki, internet, zeszyty. Mógłby ktoś w max6 zdaniach:
Wykazać różnicę między komórkami zdrowymi a nowotworowymi?
Nie, nie dostałem bana na google, nie, nie idę na łatwiznę aka zróbcie za mnie zadanie. W książce jest zbyt skomplikowany opis jak na tą godzinę, a wujek gugiel pod tą frazą nic konkretnego nie znajduje.
Panowie! Chciałbym kupić plecak. Dobry jakościowo, myślę, że 30l będzie ok jeśli chodzi o wielkość. Taki żeby nie był za duży na co dzień i żeby jednocześnie służył na jakieś kilkudniowe wypady.