|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ex chlopak od dziewczyny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oczekiwanie na telefon w sprawie pracy... :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Weekand sie zaczyna...a ja juz bez sil, pieniedzy na fun. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oczekiwanie na telefon w sprawie pracy... :/ i jeszcze ktoś mnie ze znajomych na nk usunął...  Gorzej być nie może... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co kto ? nie mow ze ex 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co kto ? nie mow ze ex  ex sam usunąłem. ze 3-4 miesiące temu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no! i tak ma byc, ja swojej gorszej polowki nawet nie mialem ;P
ontopic: damn, popadalo troche sniegu... i jutro juz go nie bedize :/ co za bezsensowna pogoda
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Że dałem się nabrać na typ na Chemik 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
braciak 23 lata wpadl z kilka lat mlodsza panna... nie moge w nocy spac.....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
staram sie pomoc mojej bylej...i to mnie cieszylo, wszystko pieknie...az do dzis niby rozmawialismy o zaliczniu z chemii,ale po co slowa "ciesze sie ,ze dzwonisz..." "tak bardzo chcialam z Toba porozmawiac..." "dziekuje, jestes wspanialy" po jakiego chu**? do tego akurat jak pilem. Pozniej poszedlem na balet i tylko myslalem o niej. Z tego kolo 2 lekko nawalony zadzwonilem do niej, czy by nie poszla na spacer o 2 w nocy...wiem,ze zajebisty pomysl  ja mam same takie...najgorsze jest to,ze powiedziala,ze jakbym zadzwonil pol godziny wczesniej to bardzo by chciala,ale teraz nie moze...jednak moze mnie przenocowac. Podziekowalem, bo powiedzialem,ze ja chcialem sie tylko z nia przejsc, poniewaz snieg spadl i fajnie jest pochodzic noca po Warszawie. To nic ,ze teraz czekam gdzies w kafejce internetowej zeby pojechac do domu pierwszym pociagiem, ktory jest o 4:45. Zaprosila mnie na jutro do siebie, najgorsze jest to,ze i tak musze tam pojechac z innych wzgledow. Wiem,ze ktos z Was moze powiedziec...stary ona leci na Ciebie czy cos takiego...ale to gowno,a nie prawda...bo z tego juz nic nie bedzie...a swoim telefonem o 2 pokazalm, jak bardzo mi jeszcze zalezy.  do tego spoznilem sie na moj typ dnia..o 37 sekund i dodalm zasrana Delecte...ja pierdziele,a tak to byloby zajebiscie przynajmniej pod wzgledem hajsu  wogole chce isc spac, i nie obudzic sie jak najdluzej to bedzie mozliwe... podobno czas leczy rany...a mnie nadal boli.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
stary ty to masz problemy chcialbym miec takie..... panna jak cie zaprasza na noc to szkoda ze nie poszedles bys przynajmniej z okazji skorzystal... ale oby wszyscy mieli takie problemy....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
stary ty to masz problemy chcialbym miec takie..... panna jak cie zaprasza na noc to szkoda ze nie poszedles bys przynajmniej z okazji skorzystal... ale oby wszyscy mieli takie problemy....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ice to niestety nie wszystkie moje problemy,ale nie ma co sie uzalac... hmmm...nie skorzystalbym bo to nie byloby tak jak myslisz. P.S. Dzis jestem ostro wkurzony,ze w nocy zadzwonilem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no tak to jest nastepnego dnia  ja za to dzisiaj wpadlem na genialny pomysl pojezdzic na snowboardzie po pseudogorkach w mojej okolicy ;] tylko pomysl raczej zly. zjechalem raz, patrze na slizg a tam decha porysowana ze łojesu ;] ps. czas nie leczy raz tylko przyzwyczaja do bolu ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ps. czas nie leczy raz tylko przyzwyczaja do bolu ;-) dobry tekst  ...mnie osobiście denerwuje moje lenistwo i trud chłonięcia matematyki, nie wspominając o kresce, którą mam w poniedziałek, dobrze, ze chociaż wczoraj ćwiczenia zaliczyłem  ...aby wytrwać do środy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Marcin a mi koleżanka napisała tak w mojej sprawie, a mamy podobnie  "Pamiętam momenty jak ze snu chwile, jest ich tyle Nawet jeśli często sens ich mylę Wspomnienia bolą, ale chyba nic poza tym Może te ślady jeszcze kiedyś zaprowadzą mnie tam." i... pomaga mi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Marcin a mi koleżanka napisała tak w mojej sprawie, a mamy podobnie  "Pamiętam momenty jak ze snu chwile, jest ich tyle Nawet jeśli często sens ich mylę Wspomnienia bolą, ale chyba nic poza tym Może te ślady jeszcze kiedyś zaprowadzą mnie tam." i... pomaga mi. Grammatik - Pamiętam. Zwrotka Asha z Konina  Dobry utwór, ale dołujący. Za to zaraz następny utwór "Nie ma skróconych dróg" jest z kolei budujący. "Warto czasem złapać bliznę, od życia By unieść ręce wraz z ostatnim gwizdkiem "
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to ze dzis mam sparing na dworze o 19.00 a bedzie z -10 stopni...
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Powodzenia 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
to w jaki sposób sir Alex Ferguson żuje gume haha oglądam właśnie skróty na canalu i chciałbym mu wymierzyć plaskacz żeby tą gume połknął
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|