|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W ogóle, zauważyłem że chyba 70% aut na Allegro jest sprowadzane z poza kraju.
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
mój kumpel kupił gdzieś w październiku i nie narzeka , choć mocno go użytkuje i do tej pory żadnych ani awarii ani większych wkładów finansowych , jedyne co mu się zwaliło to centralny zamek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znajomy jeździ Xsara od nowości , przy 60 tys coś ze skrzynia były problemy, na gwarancji naprawione, tak to problemy z centralnym zamkiem i elektrycznymi szybami dość częste.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://otomoto.wp.pl/opel-vectra-2-0-dti-16v-edition-2000-C4243719.htmlwczoraj bylem go ogladac z bratem, za 20 tys spokojnie mozna go wyrwac, w bardzo dobrym stanie, jezdzila nim kobieta i wozila tylko dzieci do przedszkola, bardzo zadbany i nie zniszczony, ma tylko lekko przytarty lakier na lewym lusterku, kobieta nie zmiescila sie w garaz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
4 tys mniej niz w ogloszeniu ? wow !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
targowalismy sie z gosciem i za 20.500 go sprzeda!! wiec mysle ze i tak ladnie zszedl z ceny,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zapomnialem dodac ze nie biore dwoch kompletow kół, dlatego chce zejsc do 20000
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
4 tys mniej niz w ogloszeniu ? wow ! Teraz już tak łatwo się nie sprzedaje. Rynek się zapchał. 24k to byłoby bardzo dużo. Tym bardziej, że dla porównania: mój ojciec miesiąc temu kupił Vectre, też edycja na stulecie Opla, pełne wyposażenie, prod. koniec 99, I rejestr 2000, przelot 170k ale wygląda na OK. Sedan. I z opłatami oraz zrobieniem porysowanego błotnika wyszło chyba 17,3k. Można znależć niezłe oferty ale trzeba szybko działać. Coś dobrego znika natychmiast. Mój ojciec akurat tamto ogłoszenie wyłapał kilka minut po publikacji na allegro. A tutaj ta kombi wygląda na dobrze utrzymaną. Na fotkach to nawet spoko. No ale i tak najważniejsze jak wygląda w realu bo na fotkach to ciężko dobrze ocenić ...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Wożąc dzieci do przedszkola nie robi się 150tys przebiegu w 7 lat. Auto wyglada ok i za ta cene faktycznie mozna sie skusic, ale trzeba liczyc sie z tym, ze ponad polowa aut "w zasadzie to nie byla uzywana".
Kiedys przegladajac betki na niemieckim ebay'u spotkałem ogłoszenie, w którym 2,5 letnie BMW miało 135tys przebiegu, a w opisie było napisane, że był używany przez starszą kobietę, która używała go raz na tydzień na dojazd do kościoła.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pytanie gdzie byl ten kosciol ;b
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wożąc dzieci do przedszkola nie robi się 150tys przebiegu w 7 lat. Auto wyglada ok i za ta cene faktycznie mozna sie skusic, ale trzeba liczyc sie z tym, ze ponad polowa aut "w zasadzie to nie byla uzywana".
Kiedys przegladajac betki na niemieckim ebay'u spotkałem ogłoszenie, w którym 2,5 letnie BMW miało 135tys przebiegu, a w opisie było napisane, że był używany przez starszą kobietę, która używała go raz na tydzień na dojazd do kościoła. ten gosc, a raczej kobieta ma to auto 2,5 roku i zrobila nim okolo 15 tys jak mowila, bo jezdzi tylko z dziecmi do przedszkola, reszta byla nabita wczesniej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra, gadać to sobie mogą. Kiedyś mój wujek oglądał BMW E39 530 Diesel. Facet tłumaczył, że mało jeżdzone bo zona uzytkuje i jezdzi głownie na zakupy albo z dzieckiem. No może tak ale na drugim koncu podworka stała Astra II 1.6 z fotelikiem dla dziecka w srodku. Ja nic nie sugeruje, moze ten facet jezdzil Astra  Patrzy sie na stan a nie opowiesci. Najpopularniejsze to: jezdzil dziadek, jezdzila kobieta albo jezdzil lekarz  Niewazne co mowia, wazne jak wuglada samochod.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiedzcie mi jak Wam mogą podobać się Ople ? Szczyt marzeń policjantów i urzędników -Opel 
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Patrzy sie na stan a nie opowiesci. Najpopularniejsze to: jezdzil dziadek, jezdzila kobieta albo jezdzil lekarz  albo jeździł ksiądz 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Otóż to, trzeba zwracać uwagę, jak samochód wygląda, przejechać się i zobaczyć jak chodzi, a nie sugerować się tym, co mówi sprzedawca. Tylko to chciałem zasugerować, bo nie twierdzę, że w/w Vectra jest trefna.
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Powiedzcie mi jak Wam mogą podobać się Ople ? Szczyt marzeń policjantów i urzędników -Opel  zapomniałeś dodać Vectra nówka w kolorze czarnym , srebrnym lub odcień kawy z mlekiem  ... przynajmniej u nas w Białymstoku na trasie Białystok-Grajewo-Augustów i Białystok-Łomża 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Otóż to, trzeba zwracać uwagę, jak samochód wygląda, przejechać się i zobaczyć jak chodzi, a nie sugerować się tym, co mówi sprzedawca. Tylko to chciałem zasugerować, bo nie twierdzę, że w/w Vectra jest trefna. przeciez to normlane, bylem widzialem, patrzylem, ogladalem, przeciez nie rozmawialem z gosciem przez telefon tylko bylem na miejscu i ogladalem ze znajomym mechanikiem, i powiedzmy takim rzeczoznawca samochodowym  byla tez jazda probna, i samochod widac ze naprawde zadbany. P.s nie chce ktos kupic, samochod kumpla http://www.allegro.pl/item312301637_super_audi_a4_benzyna_gaz_warto_.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiedzcie mi jak Wam mogą podobać się Ople ? Szczyt marzeń policjantów i urzędników -Opel  co ma piernik do wiatraka.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Powiedzcie mi jak Wam mogą podobać się Ople ? Szczyt marzeń policjantów i urzędników -Opel  Za to Seicento to szczyt marzeń każdego Polaka...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Powiedzcie mi jak Wam mogą podobać się Ople ? Szczyt marzeń policjantów i urzędników -Opel  Na połowe tych Oplów narazie Cię nie stać a na sporą ich część nigdy nie będziesz miał...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|