Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 18 z 30 1 2 16 17 18 19 20 29 30
W
Pooh-Bah
Pooh-Bah
W Offline
Moja Zachlannosc;/ Do Dubla Neuner win +Charlton X dorzucilem Ioureiva lepsza od Berger ;/;/ po 1,45 . Wjeb alem kursy 4,5 i 3,2 przez 1,45 to sie nazywa miszczostfoo;/

Bonus: Unibet
C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by odgdog
Originally Posted by darkoo
Marcin a mi koleżanka napisała tak w mojej sprawie, a mamy podobnie smile

"Pamiętam momenty jak ze snu chwile, jest ich tyle Nawet jeśli często sens ich mylę Wspomnienia bolą, ale chyba nic poza tym Może te ślady jeszcze kiedyś zaprowadzą mnie tam."

i... pomaga mi.

Grammatik - Pamiętam. Zwrotka Asha z Konina wink Dobry utwór, ale dołujący. Za to zaraz następny utwór "Nie ma skróconych dróg" jest z kolei budujący. "Warto czasem złapać bliznę, od życia
By unieść ręce wraz z ostatnim gwizdkiem "

ktoś mnie wołał laugh ?

W
Pooh-Bah
Pooh-Bah
W Offline
To InFo

,,Na oficjalnej stronie legendarnego warszawskiego zespołu Molesta pojawiła się reklama zwiastująca nadchodzącą płytę.

Płyta ukaże się w 2008 roku w Respeckt Records.
Niestety na płycie zabraknie rapera Wilka z Hemp Gru który jest w konflikcie z pozostałymi członkami grupy."

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by odgdog
Originally Posted by darkoo
Marcin a mi koleżanka napisała tak w mojej sprawie, a mamy podobnie smile

"Pamiętam momenty jak ze snu chwile, jest ich tyle Nawet jeśli często sens ich mylę Wspomnienia bolą, ale chyba nic poza tym Może te ślady jeszcze kiedyś zaprowadzą mnie tam."

i... pomaga mi.

Grammatik - Pamiętam. Zwrotka Asha z Konina wink Dobry utwór, ale dołujący. Za to zaraz następny utwór "Nie ma skróconych dróg" jest z kolei budujący. "Warto czasem złapać bliznę, od życia
By unieść ręce wraz z ostatnim gwizdkiem "

Dzięki piwo Za ten drugi utwór, buduje rzeczywiście smile

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Querrey,któremu korniki wyżarły mózg puke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Liverpool, chyba wszystkim piłkarzom tego klubu i trenerowi korniki wyżarły mózg laugh puke

Że też dałem się nabrać na taki badziewny kurs i do tego zagrałem jeszcze klub, którego nie trawię mad

C
Pooh-Bah
Pooh-Bah
C Offline
Originally Posted by Szewa
Liverpool, chyba wszystkim piłkarzom tego klubu i trenerowi korniki wyżarły mózg laugh puke

Że też dałem się nabrać na taki badziewny kurs i do tego zagrałem jeszcze klub, którego nie trawię mad
a ja mam w dupie ac czarno-czerwone i tego homo z cfc co dla ruskiej ropy poszedl by hapac w stolicy europy. komorniki chyba tobie wyzarly mozg ze zagrales taki kurs i na druzne ktorej nie lubisz, WARA OD LFC

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by czubek

a ja mam w dupie ac czarno-czerwone i tego homo z cfc co dla ruskiej ropy poszedl by hapac w stolicy europy. komorniki chyba tobie wyzarly mozg ze zagrales taki kurs i na druzne ktorej nie lubisz, WARA OD LFC
Tak, komorniki wyżarły mi mózg grin Tylko nie wiem co ma do tego wszystkiego CFC i jej żydowski właściciel laugh

Na drugi raz proponuję się tak nie spinać, bo to zdrowiu szkodzi smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jeszcze jedno. Co Ty masz w dupie, to mnie zupełnie nie interesuje laugh

C
Pooh-Bah
Pooh-Bah
C Offline
powiedz mi czy twoim ulubionum pilkarzem byl kiedys szewa a teraz znalazles swojego jezusa i jest nim kaka?? ja w swoim kraju mowie na cos takiego 'gowno'... i mam to w dupie... chcialbym ci tylko powiedziec bys zwazal na to co ci zjada mozg i tego nie zazywal tego co cie zjada...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie rozumiem o co Ci chodzi. Naprawdę. Jesteśmy w temacie "Co mnie denerwuje". Mam pełne prawo napisać co/kto mnie denerwuje. I to zrobiłem. L'pool pozbawił mnie paru groszy w meczu z jakimiś kelnerami. W związku z tym mam prawo wyrazić swoją opinię na temat tej żenującej postawy, nie mającej nic wspólnego z profesjonalizmem. Ty z kolei zacząłeś robić aluzje w stronę mojego nicka. Chyba nie chciałbyś żebym ja zaczął robić podobne w stronę Twojego.

Z kolei Twój ostatni post jest zupełnie bez sensu. Naucz się pisać po polsku i jasno wyrażać myśli, wtedy możemy porozmawiać. Postaram się jednak jakoś zrozumieć o co Ci chodzi i odpowiedzieć. Szewczenko był, jest i będzie moim ulubionym piłkarzem podobnie jak wielu innych, takich jak Maradona, Romario, Maldini, Kaka, van Basten i wielu innych. Tylko co to ma wspólnego z tym co napisałem?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Przepraszam za powtórzenia w przedostatnim zdaniu.

C
Pooh-Bah
Pooh-Bah
C Offline
Nie rozumiem o co Ci chodzi. Naprawdę. Jesteśmy w temacie "Co mnie denerwuje". Mam pełne prawo napisać co/kto mnie denerwuje. I to zrobiłem. L'pool pozbawił mnie paru groszy w meczu z jakimiś kelnerami. W związku z tym mam prawo wyrazić swoją opinię na temat tej żenującej postawy, nie mającej nic wspólnego z profesjonalizmem. Ty z kolei zacząłeś robić aluzje w stronę mojego nicka. Chyba nie chciałbyś żebym ja zaczął robić podobne w stronę Twojego.

Z kolei Twój ostatni post jest zupełnie bez sensu. Naucz się pisać po polsku i jasno wyrażać myśli, wtedy możemy porozmawiać. Postaram się jednak jakoś zrozumieć o co Ci chodzi i odpowiedzieć. Szewczenko był, jest i będzie moim ulubionym piłkarzem podobnie jak wielu innych, takich jak Maradona, Romario, Maldini, Kaka, van Basten i wielu innych. Tylko co to ma wspólnego z tym co napisałem?
niewzane, jak mozna porownywac el diego to tych wszystkich cwokow w twoim poscie. a romario dales pewnie z grzecznosci...

wszycy wielcy w acm. jakby widzieli twoj post z poludnia wloch t by pomysleli ze jakis kierowiec ferarri.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dalej nie rozumiem o co Ci chodzi, ale mniejsza z tym. Zostawiam Cię ze swoimi kompleksami...

Z mojej strony koniec tematu.

papa

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by czubek

niewzane, jak mozna porownywac el diego to tych wszystkich cwokow w twoim poscie. a romario dales pewnie z grzecznosci...

wszycy wielcy w acm. jakby widzieli twoj post z poludnia wloch t by pomysleli ze jakis kierowiec ferarri.

A kto ich porównuje? Napisał, że ULUBIONYM. To że grają słabiej w piłkę według Ciebie od Maradony to znaczy, że ma ich nie lubić? Czy kogoś się lubi nie musi mieć nic współnego z ich umiejętnościami.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wlasnie zawiesili mnie w robocie ( w Anglii ), co za jelopy z tych Angoli

"Nie bedzie Anglik plul nam w twarz, ni dzieci nam "anglikowal" "

PS. To juz drugie moje ostrzezenie ( warning )

puke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by tomsport

puke

za co?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by gnacik
Originally Posted by tomsport

puke

za co?

za skladanie niemoralnych propozycji Angielce i za dotykanie jej ... piersi bez jej zgody laugh

glupia zdzira puke

Tenis Trader
Tenis Trader
Araby by ci za to łapy ucieli, więc nie marudzić laugh

Strona 18 z 30 1 2 16 17 18 19 20 29 30

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, burbon, betowiec, forty, kamel, Sensei), 1,331 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,181
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025