Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 10 1 2 8 9 10
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sorki ze bez analizy ale rano do pracy
Włochy - Rumunia 1 kurs 1,6 stawka 9/10 buk bet 24
Dałbym 10/10 ale może jutro cztery włoszki dostaną okres wink

Bonus: Unibet
R
+
+
R Offline
Zeszłoroczne wyniki sztafet kobitek z MS w Anterselvie - KLIK [mfoto.pl]

Znamy juz składy na jutrzejszy bieg sztafet pań:

[Linked Image] ROSJA [Linked Image]
Sleptsova
Akhatova
Moiseeva
Iourieva

[Linked Image] NIEMCY [Linked Image]
Glagow
Henkel
Neuner
Wilhelm

[Linked Image] NORWEGIA [Linked Image]
Rogstad
Ingstadbjoerg
Flatland
Berger

[Linked Image] SZWECJA [Linked Image]
Jonsson
Nilsson
Domeij
Hogberg

[Linked Image] FRANCJA [Linked Image]
Peretto
Brunet
Becaert
Bailly

[img]http://data.biathlonworld.com/img_all/fl_UKR_l.gif[/img] UKRAINA [img]http://data.biathlonworld.com/img_all/fl_UKR_l.gif[/img]
Yakovleva
Semerenko Vita
Semerenko Valj
Khvostenko

[img]http://data.biathlonworld.com/img_all/fl_ITA_l.gif[/img] WŁOCHY [img]http://data.biathlonworld.com/img_all/fl_ITA_l.gif[/img]
Ponza
Fiandino
Haller
Ertl

[img]http://data.biathlonworld.com/img_all/fl_BLR_l.gif[/img] BIAŁORUŚ [img]http://data.biathlonworld.com/img_all/fl_BLR_l.gif[/img]
Kalinchik
Domracheva
Nazarova
Kudrashova

[img]http://data.biathlonworld.com/img_all/fl_SLO_l.gif[/img] SŁOWENIA [img]http://data.biathlonworld.com/img_all/fl_SLO_l.gif[/img]
Gregorin
Mali
Grudicek
Drcar

[img]http://data.biathlonworld.com/img_all/fl_POL_l.gif[/img] POLSKA [img]http://data.biathlonworld.com/img_all/fl_POL_l.gif[/img]
Pałka
Bobak
Gwizdoń
Grzywek

Pozostałe(mniej wazne teamy) dostapne po klinieciu na ten LINK [biathlonworld.com] a nastepnie STARTLIST [/quote]

R
+
+
R Offline
Włoszki - Rumunki ( 1 ) 1.60 Bet24

to chyba jakis zart ze strony bet24 laugh
Ponza, Fiandino, Haller, Ertl vs Plotogea, Tofalvi, Pudrea, Rusu ?? - kto to taki

Rumunia & biatlohn ? smile jedyna zawodniczka ktora obila mi sie o uszy to Tafalvi to tez zadna rewalacja.. Wloszki na kazdej zmianie duza przewaga a taka para nawet po 1.30 nie ma prawa zostac wystawiona.. dlugo sie ten kurs nie utrzyma - pewne zwyciestwo wloszek w tej parze - ooo

z tego pospiechu napisalem serbki zamiast rumunki laugh
- tak zauwazylem ze to rumunki a nie serbki grin skady podalem dobre tylko nazwy przekrecilem bo czulem ze kurs zaraz poleci smile - pospiech

Last edited by Rivaldinho; 17/02/2008 06:39.
O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
Bjoerndalen, O-E WIN @ 2,7 Unibet 4/10
1 zloty, 1 srebrny, 1 brazowy - kazdy z zawodnikow marzy o takim dorobku. Nie wyobrazam sobie aby jutro Ole byl poza pierwsza trojka. W dwoch ostatnich biegach masowych to wlasnie Norweg truimfowal. Myslalem o kursie powyzej 3,0 ale coz 2,7 rowniez z checia wezme. Jesli na strzelnicy nie zawiedzie to o bieg jestem spokojny. Glowni rywale:
- Tchoudov, bieg znakomity, ale na strzelnicy przy rywalizacji ramie w ramie moze latwo peknac, co mu nieraz sie zdarzalo
- Svendsen, wydaje mi sie ze najwiekszy rywal, bardzo dobry biegacz i w miare stabilny strzelec
Tylko tych dwoch widze jako mogacych przeszkodzic w zdobyciu kolejnego zlota. Greis, wydaje mi sie, nie trafil z forma, a do tego pudla na strzelnicy. Tcherezov, Wolf - chimeryczni, jak cos im wyjdzie to wygrywaja/sa wysoko, jak juz cos nie trafia to nerwy i plyna, plyna w dol klasyfikacji. Yaro, Kruglov - musieli by na prawde strzelac 19/20 lub 20/20 zeby przeszkodzic Norwegowi, a w dodatku bieg na 15km, a im dluzszy tym Ole w biegu powinien powiekszac przewage lub odrabiac straty.

na razie tyle, pozniej lub jutro byc moze podac h2h i sztafetki

Q
Qcz Offline
old hand
old hand
Q Offline
Originally Posted by Rivaldinho
Włoszki - Rumunki ( 1 ) 1.60 Bet24

to chyba jakis zart ze strony bet24 laugh
Ponza, Fiandino, Haller, Ertl vs Plotogea, Tofalvi, Pudrea, Rusu ?? - kto to taki

Rumunia & biatlohn ? smile jedyna zawodniczka ktora obila mi sie o uszy to Tafalvi to tez zadna rewalacja.. Wloszki na kazdej zmianie duza przewaga a taka para nawet po 1.30 nie ma prawa zostac wystawiona.. dlugo sie ten kurs nie utrzyma - pewne zwyciestwo wloszek w tej parze - ooo

z tego pospiechu napisalem serbki zamiast rumunki laugh
- tak zauwazylem ze to rumunki a nie serbki grin skady podalem dobre tylko nazwy przekrecilem bo czulem ze kurs zaraz poleci smile - pospiech
tak dla ciekawostki:
wyniki poprzedniej sztafety:
6 ROMANIA ROU 0+0 0+7 +2:05.4
PLOTOGEA Dana 0+0 0+3
TOFALVI Eva 0+0 0+3
PURDEA Mihaela 0+0 0+1
RUSU Alexandra 0+0 0+0

12 ITALY ITA 1+5 0+2 +5:32.7
HALLER Katja 1+3 0+1
PONZA Michela 0+0 0+1
OBERHOFER Karin 0+2 0+0
ERTL Barbara 0+0 0+0

Rumunki w tym samym skladzie, Wloszki zamiast OBERHOFER maja FIANDINO.
Typ jest niezly, ale prawda jest taka ze Wloszki oprocz Ponzy maja tez 3 baaardzo slabe zawodniczki i jak pokazaly poprzednie zawody wszystko jest mozliwe i nie ma co sie tak podniecac tongue

(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
czy nie wydaje się wam że 2.80 na Rosjanki w parze z Niemkami to małe przegięcie?
Dotychczasowe wyniki wskazują na wyrównaną walkę. I taki kurs miom zdaniem warto zagrać.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by (J)
czy nie wydaje się wam że 2.80 na Rosjanki w parze z Niemkami to małe przegięcie?
Dotychczasowe wyniki wskazują na wyrównaną walkę. I taki kurs miom zdaniem warto zagrać.
tez mi sie wydaje ze za slepe ostatnio niemki ten kurs to przegiecie ;-)
Ja natomiast mam prosbe (bo nie kojarze kobity a jestem w miejscu gdzie net działa tragicznie )o przyblizenie sylwetki niejakiej DRCAR Lili ktora jest na ostatniej zmianie u słowenek . Czy to taki zółw czy cos jej sie w spricie przytrafiło złego?

(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sprint 90 i 2 karne, indywidualny 89 i 8 pudeł smile raczej żółw i strzela baaardzo niepewnie.

Milenium ma mocno zawyżony kurs na Ukrainki z Białorusinkami względem reszty. Za 1.65 chyba warto brać ten układ.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
buszmen, zdecydowanie warto. Ja zagrałem Ukrainki w parze z Białorusinkami wczoraj po 1,6 i tak uważałem to za promocje, dzisiaj kursy ostro poszły w dół. Bet365 cały czas nie widzi Ukrainek na wysokiej pozycji. Ja uważam wręcz przeciwnie

Ukraina 1-3 5,0 Bet365

R
+
+
R Offline
March Ukraina 1-3 bylo po 11.00 w bwin smile ale nie zdazylem smile
Qcz smirk bralem to pod uwage.. ale i slepej kurze trafi sie ziarno, dla mnie ta para jest pewna.. i to jest dla mnie najwazniejsze smile
Uwazam ze nie powtorza takiego wyczynu - jezeli uwazasz inaczej to masz value na Rumunkach grin podnieca Cie to ? laugh grin

--------------------

Według mnie Ukrainki będą dziś bardzo grozne i mysle ze sa w stanie wywalczyc nawet medal. Na papierze złoto i srebro zarezerwowane jest dla Niemek i Rosjanek - chyba wszyscy sie z tym zgodzimy.. jednak sprawa najnizszego stopnia podium wedlug mnie otwarta. Francja, Norge, Ukraina - wedlug mnie te ekipy beda walczyc o najnizszy stopien podium.
Ukrainki w składzie Yakovleva, Semerenko Vita, Semerenko Valj, Khvostenko w sztafetach spisywały sie bardzo dobrze. Ukrainki w zasadzie maja stały i niezmienny skład (bo na 4 starty tylko 1 dziewczyny pobiegły w innym zestawieniu)
Najsilniejsza bronia Ukrainskich dziewczyn jest dobra postawa na strzelnicy.. -KLIK - wystepy Ukrainek smile [mfoto.pl]

Ukraina - Białorus ( 1 ) 1.65

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Na samym poczatku BAW dal na Ukrainki miejsca 1-3 kurs 11 shocked
Nie wiem czym sie kierowali ale dla mnie Ukraina jak najbardziej moze powalczyc o medal
Caly czas ten sam stabilny sklad, do tego dochodzi forma w jakiej znajduja sie obecnie zawodniczki Ukrainy nie mowiac juz o fantastycznych rezultatach na tych Mistrzostwach...

W sprincie gdzie takze sa dwa strzelania najgorsza z Ukrainek SEMERENKO Vita zajela 35 miejsce tracac 1.51 sek. do Henkel
Pozostale Panie byly wyzej co tylko swiadczy o sile tej reprezentacji...
Taki Unibet placi tylko 2.75 na medal Ukrainek wink

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Chiny -Slowenia 1 1.60 Millenium

To kolejna para warta gry...
Slowenki maja niezle Gregorin i Grudicek ale maja niestety "najslabsze ogniwo" Lili Drcar ktora w sprincie zajela 90 miejsce shocked przy 2 bledach na strzelnicy...
Stracila ponad 5 minut i mysle ze ona bedzie kluczem to porazki z Chinkami ktore moze nie zachwycaja ale w miare rowno startuja

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Rivaldinho
March Ukraina 1-3 bylo po 11.00 w bwin smile ale nie zdazylem smile

shocked shocked shocked

Trzeba bylo pisać, że w Bwinach był święty Mikołaj grin . Pewnie ktoś zagrał trochę mocniej Ukrainki i mamy teraz kursy jakie mamy. I tak 5,0 w bet365 jest jednym z wyższych w sieci. Unibety dają tylko 2,75. Mi się wydaje, że Rosjanki dzisiaj jednak będą górą - sam jednak tego nie zagram, moze cos na live puszcze. Niemki wczoraj fatalnie strzelały. Wystarczy, ze jedna z nich pobiegnie karną rundę i może być po złocie. O podium dzisiaj będą walczyły cztery ekipy: Rosja, Niemcy, Ukraina i Norwegia. Jakoś nie widzę większych szans na medal dla Francuzek. Jakieś są bezpłciowe na tych mistrzostwach.

Norwegia - Francja 1 2,1 bet365

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Przeanalizowałem raz jeszcze te sztafety i jak nic wychodzi mi zwycięstwo Rosjanek. W ekipie Niemieckiej jest zbyt dużo pań które mogą zawalić na strzelnicy.

Glagow - teoretycznie najlepsza strzelczyni. Jej bezpośrednią rywalką będzie Slepcowa. Jeżeli Rosjanka nie straci do niej więcej niż 10 sekund to będzie pozytywnie

Henkel - ostatnio chyba jakieś załamanie formy, w indywidualnym 6 pudeł, w masówce 8!

Neuner - wiadomo, strzelanie to jedna wiellka loteria (przykład: sprint 0+4)

Wilhelm - zawodzi na tych mistrzostwach, wczoraj niezły wynik, jednak Juriewa na ostatniej zmianie wydaje się być mocniejsza

Wydaje się, że któraś z pań powinna pobiec karną rundę:

Germany - penalty loops 0,5 over 2,2 Fonbet

Rosja 1 3,4 BF

K
veteran
veteran
K Offline
Ukraina z Bialorusia w unibecie i bet24 mozna surebeta kilku% skonstruowac.

Strona 10 z 10 1 2 8 9 10

Moderatorzy  Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, Sensei), 2,814 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,325
Posty5,842,902
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026