|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawy ten konkurs, ludzie beda obstawiac codziennie az do smierci zeby pozostac na liscie. Czyli wygra ten co bedzie dluzej zyl  Dokladnie  Trzeba więc zdrowo żyć i pamiętać żeby codziennie postawić coś na BAH 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
PYTANIE czy bah ma zawsze kursy na wszystkie czerendżery w tenisie czy jest jakiś polskojęzyczny buk który ma szerszą ofertę?? (nie chodzi mi o naziemnych) mały
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PYTANIE czy bah ma zawsze kursy na wszystkie czerendżery w tenisie czy jest jakiś polskojęzyczny buk który ma szerszą ofertę?? (nie chodzi mi o naziemnych) mały Sprawdź www.doxxbet.com [ doxxbet.com]
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
chcac wplacic kase na betathome przelewem bankowym musze tam umieszczac swoje dane:czyli imie,nazwisko,adres?czy wystarczy:odbiorca,nazwa banku,numer konta,tytul,iban i bic? chodzi o to ze chce aby mi ktos wplacil na konto i nie chce podawac danych?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chcac wplacic kase na betathome przelewem bankowym musze tam umieszczac swoje dane:czyli imie,nazwisko,adres?czy wystarczy:odbiorca,nazwa banku,numer konta,tytul,iban i bic? chodzi o to ze chce aby mi ktos wplacil na konto i nie chce podawac danych? dane wplacajacego musza bezwzglednie zgadzac sie z twoimi danymi na koncie gracza!
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
chcac wplacic kase na betathome przelewem bankowym musze tam umieszczac swoje dane:czyli imie,nazwisko,adres?czy wystarczy:odbiorca,nazwa banku,numer konta,tytul,iban i bic? chodzi o to ze chce aby mi ktos wplacil na konto i nie chce podawac danych? dane wplacajacego musza bezwzglednie zgadzac sie z twoimi danymi na koncie gracza! od kiedy?  ja mam konto na kogoś innego i jak przelewam kase to też podaje inne dane i zawsze jest wszystko ok więc nie pisz bzdur 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chcac wplacic kase na betathome przelewem bankowym musze tam umieszczac swoje dane:czyli imie,nazwisko,adres?czy wystarczy:odbiorca,nazwa banku,numer konta,tytul,iban i bic? chodzi o to ze chce aby mi ktos wplacil na konto i nie chce podawac danych? dane wplacajacego musza bezwzglednie zgadzac sie z twoimi danymi na koncie gracza! od kiedy?  ja mam konto na kogoś innego i jak przelewam kase to też podaje inne dane i zawsze jest wszystko ok więc nie pisz bzdur  naprawde? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chcac wplacic kase na betathome przelewem bankowym musze tam umieszczac swoje dane:czyli imie,nazwisko,adres?czy wystarczy:odbiorca,nazwa banku,numer konta,tytul,iban i bic? chodzi o to ze chce aby mi ktos wplacil na konto i nie chce podawac danych? dane wplacajacego musza bezwzglednie zgadzac sie z twoimi danymi na koncie gracza! od kiedy?  ja mam konto na kogoś innego i jak przelewam kase to też podaje inne dane i zawsze jest wszystko ok więc nie pisz bzdur  mysle ze wplacac mozesz bez problemu, ale rodzi sie w mojej glowie pytanie czy mozesz te pieniadze wyplacac? bo wydaje mi sie ze nie masz racji.. (aczkolwiek dopuszczam mozliwosc mojej pomylki)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Od ktorej godz w niedziele przeprowadzaja transakcje/przelewy na moneybookers?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziala wam strona BAH? bo mi sie cos nie chce zaladowac :|
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mi też nie chce się otworzyć:(
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
serwer is too bussy :| nie ma co...spoko, chyba bedzie trzeba pomyslec nad zmiana buka
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
Panowie przesadzacie... raz im tylko strona nawala a juz mowicie o zmianie buka....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja bym tego buka zmienil nawet jakby stronka chodzila caly czas 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja bym tego buka zmienil nawet jakby stronka chodzila caly czas  a jakiego proponujesz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja bym tego buka zmienil nawet jakby stronka chodzila caly czas  a jakiego proponujesz? pinnacle  do tego unibet lub expekt do grania AKO, jeszcze betfair i mozna grac 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ja bym tego buka zmienil nawet jakby stronka chodzila caly czas  Nie każda karta w talii moze być Asem. BAH, to nie buk pierwszego wyboru ale od czasu do czasudaje zarobić (bonusy a nawet najwyżse kursy nawet przy ich marży ). Dla mnie istotne jest czy buk pozwala zarobić (kursy i wypłacalność).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja bym tego buka zmienil nawet jakby stronka chodzila caly czas  Nie każda karta w talii moze być Asem. BAH, to nie buk pierwszego wyboru ale od czasu do czasudaje zarobić (bonusy a nawet najwyżse kursy nawet przy ich marży ). Dla mnie istotne jest czy buk pozwala zarobić (kursy i wypłacalność). wiekszosc bukow jest wyplacalnych, a co do kursow to w BAH duzo czesciej mozna znalesc najgorsze niz najlepsze...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|