Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 4 1 2 3 4
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
No nie ale nei spadna niestety bo bialystok jest pozazasiegiem tongue

Bonus: Unibet
R
veteran
veteran
R Offline
hehe nic dodac nic ujac fatalny poziom po stronie bydgoszczy w tym meczu sadzac po tabeli to w kazdym . na stronie tego zespolu znalazlem ankiete kibicow

pytanie co bedzie w lutym:
lutnie porazkami 40 % hehe

bvylem pewien w trakcie 1 seta ze bydgoszcz wygra bo lepiej grala mnie bledow a nagle cos sie spitolilo. szkoda bo skovde wygralo macerata tez nie zawodzi.

S
Sed Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by Sturmwind
dawno nie ogladalem Ligi Siatkowki Kobiet ale nawet nie wiedzialem ze tak zenujaco slabe zespoly graja, sorry ale jak sie robi po 6 bledow podwojnego odbicia w jednym secie, a po 12 pkt sie oddaje z wlasnych bledow to chyba nie powinno sie grac w pierwszej lidze??
powiem tak... przypadkiem zagralem AZS dzis, i po 10 min 1 seta bylem przerazony poziomem gry... Cudem wygral PoZnan a powinno byc 3-0 dla bydgoszczy, napewno bede gral w przyszlosci Bydgoszc jako UD

S
Sed Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Dobra poszlo smile

Wt 12/02/08 01:00 Orlando Magic - Cleveland Cavaliers
handicap NBA 1 (-9.0) 1.91
Wt 12/02/08 01:00 Philadelphia 76ers - Dallas Mavericks
handicap NBA 2 (-3.0) 1.91
3.65

S
Sed Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Ten Post i ten wyzej do kasacji... nie tu to mialo byc smile Przepraszam

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Zgadzam sie SED tylko Galkina musi sei wkomponowac bo dzis jej bledy po koniec 1 i 3 seta niesetty byly kluczowe do losow spotkania. W 1 secei podwojne odbicie przy stanie 23-22 a w 3 secie raz nie zrozumiala sie ze srodkowa a pozneij ju przy grze na rpzewagi zle wystawila sposobem dolnym no i skutkiem byla przegrana Centrostalu. Nie tylko ona popelniala glupie bledy tylko cala ekipa bydgoska i to dzis zadecydowalo. A z tym zenujacym poziomem przesadzacie i to mocno.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Dzis juz Galkina nei bedzie popelniala takcih glyupich bleddow w koncowkach setow i bedzie wygrana Bydgoszczanek wink

PS Taka cieakwostka Bydzie nie przegrala meczu z Gedania przez 7 lat! Wliczajac w to rowniez puchar polski ...

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
a kursy na mecz wyśmienite
3,2 na bwin
2,15 +1,5 w milenium smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
w sobote w Unibecie bylo 4.00 ..... ale bylo tongue

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Dupa z tego bedzie ... Ta Galkina to jest zenada porpsotu zreszta wszystkei sa glupie ze az zal patrzec

Villain
Villain
Poziom Bydgoszczy - TRAGICZNY, tak jak w ostatnim meczu, a ja znowu się skusiłem...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie tylko poziom zespolu daremny - tam jest tragiczny trener..nie wiem czy sluchacie co on mowi zawodniczkom, jak przegrywaja 10-cioma mowi to samo co jak prowadza 10-cioma. zadnych uwag ktore moglyby cos wniesc do gry, glupie frazesy ktore w szkole podstawowej slysza dzieci na wuefie..

addict
addict
Dziś o godzinie 18:30 (transmisja w Polsacie Sport) w ramach rozgrywek Ligi Siatkówki Kobiet bydgoski Centrostal podejmuje Stal Mielec. Oba zespoły w obecnym sezonie plasują się w dolnych rejonach tabeli ligowej. O ile zespół z Mielca zdążył przyzwyczaic, że co sezon walczy o utrzymanie, to jednak przedostatnie miejsce w tabeli siatkarek z Bydgoszczy jest sporym zaskoczeniem i jednocześnie rozczarowaniem, bo popularne "pałacanki" od lat należały do zespołów walczących o medale w lidze czy o Puchar Polski. Jednak poważna kontuzja rozgrywającej Centrostalu ( Marty Pluty) przed sezonem zupełnie rozbiła zespół. Pierwszą rozgrywającą musiała stac się niedawna juniorka, Justyna Łunkiewicz, która jednak nie radzi sobie z presją i rozgrywa bardzo czytelnie , a jej koleżanki w ataku bardzo często walczą z piłką zamiast z blokiem rywalek. Bydgoscy działacze ściągnęli w trybie awaryjnym Białoruską rozgrywającą Swietłanę Gałkinę i liczą że ona poukłada grę zespołu i zapewni spokojne utrzymanie w lidze. Jednak Gałkina póki co gra bardzo przeciętnie. Po odejsciu do Bielska Karoliny Ciaszkiewicz zespołowi z Bydgoszczy brakuje liderki, która potrafi skończyc ważne piłki w trudnych momentach. Jednak ten mecz jest dla Bydgoszczanek bardzo ważny, gdyż ewentualne zwycięstwo za trzy punkty pozwoli bardzo zbliżyc się w tabeli do zespołów z Mielca, Gdańska i Dąbrowy Górniczej. Siatkarki z Mielca pokonały w pierwszej rundzie rozgrywek Bydgoszczanki 3:1 (25:23, 10:25, 25:17, 25:19) i w tym meczu zdaniem analityków bukmacherskich też są faworytkami ( 1,70 w bet-at-home i bwin). Jednak analitycy Unibetu zdecydowanie przesadzili w porównaniu z innymi bukmacherami internetowymi ( Centrostal 2,40 - Mielec 1,50) i dlatego warto spróbowac zagrac w tym meczu u tego buka na zwycięstwo bydgoskich siatkarek. Moim zdaniem jest kilka argumentów, które przemawiają za Bydgoszczankami:
- Stal Mielec jest zespołem przeciętnym , bez gwiazd i jak najbardziej w zasięgu Bydgoszczanek
- zespół z Bydgoszczy jest gospodarzem spotkania
- na ławkę trenerską Centrostalu powraca w tym spotkaniu trener Piotr Makowski ( doprowadził on Bydgoszczanki do wicemistrzostwa kraju , zdobył Puchar i Superpuchar Polski oraz awansował z zespołem do Final Four Pucharu Top Teams); jest to doskonały fachowiec, którego obecnośc na ławce trenerskiej doda skrzydeł Bydgoszczankom

GCB Centrostal Bydgoszcz - KPSK Stal Mielec
kurs 2,40
Unibet

zik Offline
addict
addict
Ciekawa analiza Ulas! Mnie akurat przekonałeś do tego typu. Zagrałem za całość, choć niewiele zostało na koncie.

zik Offline
addict
addict
No i weszło jak po maśle 3:0. Dzięki za tak udany typ. Ciekawe, czy jeszcze ktoś skorzystał?, bo warto było zaryzykować.

Villain
Villain
potwierdzam slowa uznania za ten typ, też zagrałem za sporą stawke i obyło się zupelnie bez emocji - świetna robota ulas, świetny kurs.

Pozdro !!!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
witam piwo
co tu taka cisza dzis dwa ciekawe pojedynki jedno na szczycie jedno
w dole tabeli :
bielsko-biala - pila
gedania - dabrowa jak widza te spotkania eksperci jak dla mnie zwyciestwa gospodazy prosze o komentarz bo chcialbym zainwestowc w ten dubelek troszke wiecej kasy tongue dzieki za wypowiedzi

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
w Bielsko mozna wejsc pod warunkiem odpowiedzi na pytanie czy zagra Sadurek confused

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Gvizdek
w Bielsko mozna wejsc pod warunkiem odpowiedzi na pytanie czy zagra Sadurek confused
a gedania ?

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by cybi
Originally Posted by Gvizdek
a gedania ?

wydaje się ze Gedania u siebie jest mocna w stosunku do zespołów (5-10) z drugiej strony nieobliczalny zespół Dąbrowy..

moja rada nie ruszac amatorek od 5 do 10 miejsca laugh bo ten poziom to żenada i tylko nie potrzebne nerwy wink

Strona 3 z 4 1 2 3 4

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (burbon, ANZELMO, Sensei, 11kera11, alfa, wHiTe_StAr), 1,813 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,832
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025