|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mozektos powiedziec mi jak krok po kroku zagrac z innym graczm przez siec? Game modes -> Multiplayer -> Direct IP -> jeśli jestes gospodarz to : Host, a przeciwnik w tym samym czasie ma spisany Twój numer IP i wciska Connect -> wybieracie drużyny itd itd.. i mecz
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Siedząc sobie w pracy z nudów naszła mnie taka myśl: Jako, że obecna edycja turnieju jest już w moco zaawansowanej fazie, moglibyśmy już teraz zadbać o układ grup w następnym turnieju (o ile taki wystartuje). Można by osiągnąc to w prosty sposób: osoby, które nie zajmą 2 pierwszych miejsc w grupach w obecnym turnieju grałyby dalej o kolejne miejsca. Ukłąd spotkań byłby taki sam jak w przypadku ćwierćwinałów. Mecze rozgrywane byłyby aż do uzyskania przez wszystkich konkretnych miejca w obecnym turnieju. W ten sposób uzyskalibyśmy rozstawienie przed kolejnym turniejem. Wtedy grupy powstałyby w prosty sposób: [ Linked Image] Cyfry w tabeli to miejsca an zakończenie obecnego turnieju. W razie, gdyby ktoś zrezygnował z następnej edycji, poszczególne osoby przesuwałby się na liście. Na pewno ktoś nowy się zgłosi (np. pomysłodawca i organizator pierwszego turnieju). zajmowaliby miejsca na liście w kolejności zgłoszeń. Wszelkiekomentarze mile widziane 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
yaaho - giede 5:5 :/ obaj bramkarze tragiczni...
w karnych wygral giede
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
John Boone: dobry pomysł buldog - AnJay 1:1 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Następna runda to 1A-2B, 2A-1B itd. czyli standardowy układ, czy losujemy, ew. mieszamy inaczej?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Następna runda to 1A-2B, 2A-1B itd. czyli standardowy układ, czy losujemy, ew. mieszamy inaczej? będzie tak jak napisałeś, 1a - 2b, itd
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
1. 1A-2B 2. 2A-1B 3. 1C-2D 4. 2C-1D
5. 1A/2B-2C/1D 6. 2A/1B-1C/2D
7. 1A/2B/2C/1D-2A/1B/1C/2D
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mozektos powiedziec mi jak krok po kroku zagrac z innym graczm przez siec? Game modes -> Multiplayer -> Direct IP -> jeśli jestes gospodarz to : Host, a przeciwnik w tym samym czasie ma spisany Twój numer IP i wciska Connect -> wybieracie drużyny itd itd.. i mecz problem w tym, ze ani ja ani moj przeciwnik nie mamy ip zewnetrzego obaj siedzimy za routerami probuje zrobic siec hamachi ale cos nie wychodzi tez - wie ktos moze jak ustawic hamachi zeby dzialala jak obaj uzytkownicy maja siec dzielona przez router?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mozektos powiedziec mi jak krok po kroku zagrac z innym graczm przez siec? Game modes -> Multiplayer -> Direct IP -> jeśli jestes gospodarz to : Host, a przeciwnik w tym samym czasie ma spisany Twój numer IP i wciska Connect -> wybieracie drużyny itd itd.. i mecz problem w tym, ze ani ja ani moj przeciwnik nie mamy ip zewnetrzego obaj siedzimy za routerami probuje zrobic siec hamachi ale cos nie wychodzi tez - wie ktos moze jak ustawic hamachi zeby dzialala jak obaj uzytkownicy maja siec dzielona przez router? Jeżeli któryś z Was ma dostęp do konfiguracji routera, to może ten poradnik [ portforward.com] coś pomoże. Jeżeli chodzi o hamachi to nawet nie wiem, czy tam coś się konfiguruje  . Ja sobie ściągnąłem wersję, która była tutaj podana jakiś czas temu (trzeba się cofnąć trochę). Zainstalowałem. Wpisałem sieć, która również była tutaj podana. POdawałem drugiej osobie ip jakie tam się pokazało i dalej normalnie przez połączenie bezpośrednie (Direct IP).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mozektos powiedziec mi jak krok po kroku zagrac z innym graczm przez siec? Game modes -> Multiplayer -> Direct IP -> jeśli jestes gospodarz to : Host, a przeciwnik w tym samym czasie ma spisany Twój numer IP i wciska Connect -> wybieracie drużyny itd itd.. i mecz problem w tym, ze ani ja ani moj przeciwnik nie mamy ip zewnetrzego obaj siedzimy za routerami probuje zrobic siec hamachi ale cos nie wychodzi tez - wie ktos moze jak ustawic hamachi zeby dzialala jak obaj uzytkownicy maja siec dzielona przez router? Jeżeli któryś z Was ma dostęp do konfiguracji routera, to może ten poradnik [ portforward.com] coś pomoże. Jeżeli chodzi o hamachi to nawet nie wiem, czy tam coś się konfiguruje  . Ja sobie ściągnąłem wersję, która była tutaj podana jakiś czas temu (trzeba się cofnąć trochę). Zainstalowałem. Wpisałem sieć, która również była tutaj podana. POdawałem drugiej osobie ip jakie tam się pokazało i dalej normalnie przez połączenie bezpośrednie (Direct IP). dokladnie tak robilem ale dopiero po Twoim poscie zadzialalo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
musz oddać pozostałe spotkania walkowerem. Fifa się posypała, sama do windy spada, reinstalacja nic nie daje. Na formata nie mam czasu teraz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
musz oddać pozostałe spotkania walkowerem. Fifa się posypała, sama do windy spada, reinstalacja nic nie daje. Na formata nie mam czasu teraz. ale mnie zdolowales mialem nadzieje ze pukniesz dwa razy kruka i to ja bede w play off 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Proponuję wyznaczyć jakiś termin rozegrania wszystkich meczów i jechać walkowerami. Niektórzy skończyli, mi został tylko jeden do końca, ale niektórym pewnie jeszcze z 5. Jak ktoś wie że nie awansuje już, to rozumiem, że może nie chcieć się grać, ale niech Ci co o coś walczą się postarają rozegrać swoje spotkania.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
do konca tygodnia jest termin na rozegranie I rundy. Wtedy zobaczy sie ile jescze gier zostalo i wyznaczy sie termin koncowy.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
musz oddać pozostałe spotkania walkowerem. Fifa się posypała, sama do windy spada, reinstalacja nic nie daje. Na formata nie mam czasu teraz. Sugeruję anulować wszystkie spotkania, które rozegrał Kameleon.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
kruk - Gib01 2 : 1 Gibi01 - kruk 0 : 3
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
musz oddać pozostałe spotkania walkowerem. Fifa się posypała, sama do windy spada, reinstalacja nic nie daje. Na formata nie mam czasu teraz. Sugeruję anulować wszystkie spotkania, które rozegrał Kameleon. to i tak nic nie zmieni w ukladzie tabeli
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Jestem Za tym żeby anulować wszystkie mecze jakie rozegrał kameleon ...ja nie miałem przyjemności z nim grać...wiec moze lepiej bedzie anulować spotkania jakie rozegrał.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
i bedzie wtedy spokój w tabeli ;)hahaha
|
|