|
|
member
|
|
member
Czesto tu zagladam widzac, szczegolnie w Expekcie bardzo bogata oferte na wyscigi konne. Jednak powiem szczerze, ze jestem w tych tematach zielony jak murawa stadionu, a i to malo powiedziane.
Dlatego prosilbym kogos doswiadczonego w kwestii wyscigow konnych o opisanie wszelkich aspektow z tym zwiazanych: jak czytac tabele (co to sa te DD1 itd.), statystyki, gdzie sa live i tym podobne. Nie wiem czy to bedzie w postaci postu na tym forum czy w postaci stronki w HTML (nawet bardzo prostej bo chodzi tylko o info), ale zeby bylo. Mysle, ze wiele osob na tyym skorzysta i dyskusje na tym forum beda o wiele bardziej ozywione!
Z gory dzieki!
P.S. Dlaczego wogole nie sa typowane i omawiane wyscigi z Norwegii i Finlandii?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
witam, no cóż, dopiero wczoraj posiedziałem na gg nieco dłużej tłumacząc nowemu graczowi zawiłości trottingu. Za kilka dni mogę to powtórzyć. Odnośnie pytania: dlaczego nie gramy Finlandii i Norwegii? Sprawa jest prosta: z trudem przedzieramy się przez język szwedzki. Ale fiński i norweski jest ponad - głównie moje - siły. Jeśli znalazłby się ktoś znający te jezyki, to zapraszam. Nie znalazłem jak dotąd stron o trottingu w języku angielskim. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Cześć mam taką prośbę może ktoś może podać jakieś stronki gdzie są wyniki na żywo trottingu w Finlandii i Norwegii,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oryginalnie wysłał rafal.p: [qb]Cześć mam taką prośbę może ktoś może podać jakieś stronki gdzie są wyniki na żywo trottingu w Finlandii i Norwegii,[/qb] http://w1.403.telia.com/~u40304960/travbanor5.htm
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
A jakies anglojezyczne moga byc ... albo chociaz podajce gdzie tam szukac ... bo normalnie wymiekam z tymi hieroglifami
|
|
|
Link skopiowany do schowka