Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
U
journeyman
journeyman
U Offline
Witam!
Chciałbym się podzielic z Wami moimi typami i spostrzezeniami...Wszelkie uwagi krytyczne mile widziane...Gram sporo zdarzen live...ale nie tylko!!!Na stronie postaram sie opisywac typowane przeze mnie zdarzenia...pozdro

Bonus: Unibet
U
journeyman
journeyman
U Offline
na dzisiaj proponuje combosa (kursy z ub):
Sharapova-Radwańska 1 1,14 - Forma Sharapovej na prawde wysoka...kurs niski ale mysle ze w cobosie warto dorzucic...Aga prezentuje rowniez rowna forme, ale wczoraj zagrala 2,5 godzinne spotkanie z Cebulkova...do tego poprzednie spotkanie miedzy Rosjanka a Polka wygrala Radwanska i Sharapova liczy na rewaz...jest mocno zmotywowana co podkreslala w wywiadach...osobiscie nie lubie stawiac przeciwko Polakom ale tutaj nie widze innego rezultatu jak zwyciestwo Rosjanki....

azs olsztyn-zak sa kedzierzyn kozle 1 1,2- kolejny typ do kombosa...akademicy bez andrae ale w pelni zmotywowani bo kilku wpadkach...mecz niezwykle wazny dla obu ekip...wedlug mnie po walce wygra azs...

romoeren miejsce na podium 1,2 -zarowno w treninagch jak i w zawodach pokazal ze jest w najwyzszej formie...ma pewna zaliczke punktowa przed dzisiejszymi zawodami wiec jesli nie bedzie zlych warunkow atmosferycznych i odda dwa rowne skoki to na pudle powinien sie znalesc bez zadnych problemow...

ako 1,64 kurs 1000 powodzenia

U
journeyman
journeyman
U Offline
warty zagrania wedlug mnie jest rowniez dubel (kursy z ub):

Mistrzostwa Świata w Lotach Narciarskich 2008 – Konkurs Indywidualny
Schlierenzauer, G - Happonen, J
Najlepsza pozycja końcowa
Schlierenzauer, G 1.15

Mistrzostwa Świata w Lotach Narciarskich 2008 – Konkurs Indywidualny
Hautamäki, Matti - Schmitt, M
Najlepsza pozycja końcowa
Schmitt, M 1.30

Podwójne(x1)
oboje maja dosyc wyrazna przewage nad rywalami i w dzisiejszym konkursie powinni ja utrzymac (oczywiscie jesli nie bedzie jakiejs niespodzianki w postaci zlej pogody) pozdro
ako 1,49 stawka 500

U
journeyman
journeyman
U Offline
Sharapova -Radwanska 2-0
azs olsztyn-zak sa kedzierzyn kozle 3-2
romoeren- no comment

rezultat przegrana stan -1000

Schlierenzauer, G - Happonen, J wynik 1
Hautamäki, Matti - Schmitt, M wynik 1-> to co zrobil schimitt to kompletna zenada mial lacznie 20 m przewagi przed sobotnim konkursem i przegral w parze z finem

rezultat przegrana 500 stan -1500

fatalny poczatek-mocny minus-miejmy nadzieje ze zle dobrego poczatki...skoki mnie lekko podłamały ale nie mozna sie poddawac...

U
journeyman
journeyman
U Offline
ciekway bet proponuje ub w zwiazku z euroliga koszykarzy:
Zakład Kurs Wynik Stawka Wartość
Winterthur F.C. Barcelona - Lottomatica Roma
Najlepsza pozycja końcowa w grupie
Euroliga 2008 - Top 16 1 1.70

dla mnie zaskoczeniem jest juz sam udzial lottomatici w tej elitarnej rozgrywce...nie widze zadnych szans na awans z grupy...wedlug mnie po 2 kolejkach zdecydowanymi faworytami sa koszykarze cska moskwy...popularna barca w ogolnym rozrachunku powinna z latwoscia przeskoczyc wlochow...

stawka 1000

U
journeyman
journeyman
U Offline
ciekawie prezentuja sie tez kursy z ub na mecze rewanzowe pilkarskiej ligi mistrzow:
Sevilla - Fenerbahce
1X 1.10

Chelsea - Olympiakos
1X 1.06

AC Milan - Arsenal
1X 1.22

ako ~~1,42 stawka 1000

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, forty, aker, latajaca_holenderka), 1,920 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,336
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025