Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 14 1 2 7 8 9 10 11 13 14
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kfjatek
Pytanie trochę z innej bajki - gdzie najłatwiej dostanę kredyt gotówkowy na niewielką sumę (3 000-4 000 pln) bez umowy o pracę?

Provident ?

Bonus: Unibet
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Pytanie trochę z innej bajki - gdzie najłatwiej dostanę kredyt gotówkowy na niewielką sumę (3 000-4 000 pln) bez umowy o pracę?

No, dla kibicow Lecha mam promocje, na miesiac taniutko puszcze taka sume;-)

Odgdog juz sporzadza bardzo korzystna umowe:D

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by tomsport

Provident ?
I powodzenia w jego splacaniu crazy

D
old hand
old hand
D Offline
to moze ktos wie gdzie dadza kredyt samochodowy jesli ma sie w umowie o prace aby 470zl netto? bo nawet jesli mam nieudokumentowanych przychodow ponad 1 tys to nieuwierza.

D
veteran
veteran
D Offline
Ja posiadam tzn. zakupilem miesiac temu Renault Laguna II hatchback rocznik 2002 juz w nowej budzie z dieslem 1.9 120 konny..

ogolnie naczytalem sie pelno rzeczy odstraszajacych zakup tego samochodu ale nie narzekam.

D
old hand
old hand
D Offline
Zastanawiam sie nad kupieniem E46, 3-drzwiowe, obojetne czy benzyna czy diesel, full opcja w wew. auta, silnik od 2.0, do 3.0 Patrzylem na mobile.de i oczom nie wierze, ze ten model jest tak tani u Niemcow :/
Slyszalem tez, ze te ceny sa jakies "nieprawdziwe". Co Wy na to ? I czy ktos sie nacia na cos takiego ?

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=34264151&__lp=24&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=7%2C8%2C9%2C10%2C11%2C12%2C13%2C14%2C15%2C56&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=85&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1998-01-01&maxFirstRegistrationDate=2004-12-31&minPrice=4001&maxPrice=9000&transmission=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&doorCount=TWO_OR_THREE&lang=en&pageNumber=1
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&lang=en&scopeId=C&_features=on&negativeFeatures=EXPORT&bodyStyleRadio=&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=7%2C8%2C9%2C10%2C11%2C12%2C13%2C14%2C15%2C56&makeModelVariant1.modelDescription=&makeModelVariant2.makeId=&makeModelVariant2.modelDescription=&makeModelVariant3.makeId=&makeModelVariant3.modelDescription=&minFirstRegistrationDate=1998-01-01&maxFirstRegistrationDate=2004-12-31&minMileage=&maxMileage=&minPowerAsArray=85&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=&maxPowerAsArray=KW&minPrice=4001&maxPrice=9000&fuel=&doorCount=TWO_OR_THREE&transmission=MANUAL_GEAR&country=&zipcode=&climatisation=&emissionClass=&adLimitation=&daysAfterCreation=&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&usageType=

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
a ja mam takie pytanko.. moze troche was zdziwie nim no ale ;]

czy seicento ma wbudowane fabrycznie glosniki z przodu ?

jest sens je wymieniac ? jesli tak to co moglibyscie polecic? jakies tanie, dobre - nie chce super kozackich bo i tak w takim samochodzie ich nie wykorzystam (a ich glosniejsze uzywanie bedzie dosc smiesznie wygladalo ;])

pozdr

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jeżeli dobrze grają to czemu chcesz je wymieniać. Odsłuchu audiofilskiego i tak nie uzyskasz, także nie wiem czy jest sens je wymieniać.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
no, problem w tym ze ja w ogole nie wiem czy tam jakies sa laugh chodzi o to, ze jak juz bede mogl jezdzic to chce wsadzic tam radyjko, bo aktualnie nie ma - jedynie mamuska jezdzi i to na malych trasach.

I stad moje pytanie, fakt jesli beda ok to nie zmieniam smile

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
mam pytanie czy wie ktoś jak może zarejstrować się na mobile.de ??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panowie a co sadzcie o Seacie IBIZA ???

Mam na oku te autko http://otomoto.pl/seat-ibiza-C4282736.html

cena bardzo dobra czy aby nie za dobra ?
Auto wsam raz dla mnie 1,4 silnik do miasta jak znalazl ,dojazd d roboty i mala wypady ...wsam raz.
Warto???

NO i jeszcz takie pytanko gdzie najlepiej wzasc kredyt ,w jakim banku ? interesuje mnie kwota 20K ,chcialem brac w MBanku ale maja ruchoma stope % do splat rat a to lipa .

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by raiders_

Auto wsam raz dla mnie 1,4 silnik do miasta jak znalazl ,dojazd d roboty i mala wypady ...wsam raz.
Warto???

NO i jeszcz takie pytanko gdzie najlepiej wzasc kredyt ,w jakim banku ? interesuje mnie kwota 20K ,chcialem brac w MBanku ale maja ruchoma stope % do splat rat a to lipa .

1 wlasciciel od nowego a sprowadzony ? nie zarejestrowany w Polsce ? moze bedziesz musial dolozyc do tej ceny okolo 2 tys. PLN na oplaty przy 1 rejestracji w kraju, kiedys sporo jezdzilem takim modelem ( kolega mial zoltego, 5cio drzwiowego ), z tego co pamietam to byl straszny mul i byly problemy z elektryka ( wycieraczki i szyby )

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by tomsport

Warto???

Fuck sprzedany nei zdazylem :/
ale mam na oku cos innego
http://otomoto.pl/volkswagen-polo-C4150287.html

ogladalem go dzisiaj i jestem jak najbardziej na tak ,bardzo bogata wersja , za 17.5 K pojdzie .WARTO ? laugh

1 wlasciciel od nowego a sprowadzony ? nie zarejestrowany w Polsce ? moze bedziesz musial dolozyc do tej ceny okolo 2 tys. PLN na oplaty przy 1 rejestracji w kraju, kiedys sporo jezdzilem takim modelem ( kolega mial zoltego, 5cio drzwiowego ), z tego co pamietam to byl straszny mul i byly problemy z elektryka ( wycieraczki i szyby )

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline

Podobnie jak Włosi chcą zastrzec nazwę "parmesan" czy Grecy "fetę", to uważam że Japończycy powinni zastrzec nazwę "samochód". smile

Dla mnie co nie jest "made in Japan" to jest samochód II kategorii. Oczywiście są przeróżne luksusowe marki, które bardzo cenię (jak Bentley, Aston Martin, Rolls Royce), ale z popularnych marek lub segmentu aut z nieco wyższej półki (powiedzmy takie jak Lexus lub Infiniti) to tylko uznaję to co z Japonii wyszło.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Conrad

Podobnie jak Włosi chcą zastrzec nazwę "parmesan" czy Grecy "fetę", to uważam że Japończycy powinni zastrzec nazwę "samochód". smile

Dla mnie co nie jest "made in Japan" to jest samochód II kategorii. Oczywiście są przeróżne luksusowe marki, które bardzo cenię (jak Bentley, Aston Martin, Rolls Royce), ale z popularnych marek lub segmentu aut z nieco wyższej półki (powiedzmy takie jak Lexus lub Infiniti) to tylko uznaję to co z Japonii wyszło.
Vzyli nissan almera OK smile

co sadzisz o tym ? http://loker.otomoto.pl/nissan-almera-C3554814.html

Pooh-Bah
Pooh-Bah
kupię CC..chętnie 900-tkę ale jak bedzie 700 to sie nie pogniewam

wiem że tego pełno na giełdach i na allegro ale...swój obecny samochód kupiłem dzięki poleceniu osoby z forum (innego) i nie żałuję - więc może i teraz się uda smile

wie ktoś coś?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Conrad

E tam. Takie wywyższanie japońskich marek....

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Krótko - Nissan Almera czy Toyota Corolla?? Okolice 98r.

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Krótko - Nissan Almera czy Toyota Corolla?? Okolice 98r.

Toyota

Pooh-Bah
Pooh-Bah
No nie wiem, gdybym ja mial wybierac za podobna kwote pewnie szukalbym czegos mlodszego niz rocznik 1998.

I jest cos takiego, autko niedoceniane ale zdecydowanie bym je wolal z uwagi chocby dlatego iz ma tylko 4 lata a nie jak powyzsza almera 10 lat.
I silnik ciut mocniejszy,komputerek pokladowy , wspomaganie no i klima a pieniadze prawie te same.
Koles go ma i nawet nawet, nie jest to auto dla palacych gumy ale jesli ktos jeździ spokojnie to moz ebyc w sam raz.W srodku cicho i dosc wygodnie,pali niewiele ,bagaznik chyba najwiekszy w tej klasie.A wygladem zewn dosc podobny do wspomnianej wyzej ALMERY a i nazwa dosc podobna.

Nie jest to japoniec ale wart ceny

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4530036

Strona 9 z 14 1 2 7 8 9 10 11 13 14

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
13 zarejestrowanych użytkowników ($-man, rafal08, poozon, betowiec, rymoholik, latajaca_holenderka, burbon, alfa, aker, Sensei, Akhu, forty, 11kera11), 2,465 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,069
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025