Ostatnio trochę mi się w życiu posypało. Dużo straciłem i nie chodzi mi wcale o pieniądze. Jednak najważniejsze jest nie poddać się i iść dalej. Dlatego idę...
Jeżeli ktoś ma ochotę się wpisywać to zapraszam,ale niech będą to konstruktywne wpisy!
W temacie będe powoli przedstawiał swój schemat gry, zasady. Pierwszą z nich jest max 4 mecze na kuponie. Oczywiście zdarzają się odstępstwa od zasad,ale rzadko Stawkowanie 1-10j. Kupon 1 Stawka 2j Aberdeen-Bayern M 2 Baghdatis-Karlovic 1 Volandri-Coria 1 Ilves-Kalpa 1 Ew.wygrana: 6.98j
dzisiaj zgodnie z przewidywaniami tylko co z tego kurde wogole mnie to nie cieszy..bo w sumie puscilem jeszcze tasme i weszlo 8 meczy,a zawalila Delecta,a tak to bylbym niezle zarobiony...do tego heh moja byla..szkoda gadac. Jak jutro wstane dosc ogarniety to pojawia sie typy... Pozdrawiam. Bez odbioru..
Kupon 3 Stawka 3j Willem II Tilburg-Psv Eindhoven - Willem strzeli S.Querrey-K.Nishikori 1 M.Baghdatis-M.Ancic 1 Ew.wygrana: 11,59j Dzisiaj na szybko. Pozdro!
Kupon 7 Stawka 2j Furuset - Frisk Asker 2 w tej chwili 0-2 Lillehamer - Valerenga 2 w tej chiwli 0-2 Barcelona - Levante (0-1,5) 1 Real - Getafe over 2,5 Ew.wygrana: 11,20j
Czyli generalnie kiszka na poczatek ale bede gral dalej konsekwentnie i odrobie te straty... Moze dzisiaj sie cos jeszcze pojawi, a teraz troche muzyki:
Dzisiejszy bilans kuponow #8, #9 to +2,95j niby nice bo wyszedlem na lekki plus w temacie,ale to jeszcze nie to co chcialem osiagnac... Jutro pojawi sie cos grubiej i ewentualny combos na caly weekend Wazna sprawa - nie bede juz gral ligi szwedzkiej w hokeja, kompletnie nie czuje tej ligi, za duzo razy juz na niej umoczylem. Skusze sie na nia jedynie jak bede mial info takie na 99%
Kupon 10 Stawka 2j Totempo - Herning 2 Valerenga - Lillehammer 1 Nalbandian - Horna 1 Darcis - Becker 2 Ew.wygrana: 8,10j Jest to kupon dnia Pozniej pojawia sie jeszcze dwie tasiemki, bo w tej chwili nie mam czasu.
ale dwa farfocle trafilem - jeden wiekszy od drugiego. Becker i Herning tasm nie puscilem bo nie bylo czasu,ale patrzac bo dzisiejszych wynikach to i dobrze. za to zagralem cos na nocke: Kupon 11 Stawka 1j Hawks - Knicks 1 Warriors - 76ers 1 Chicago - Wizards 1 Stepanek vel Model - Guccione 2 Ew.wygrana: 5,89j
Kupon 13 Stawka 0,5j Huelva - Real Madryt 2 Deportivo - Sevilla over 2,5 Atletico - Barcelona over 2,5 Espanyol - Valencia 1 Leixoes - Academica X Soderling - Stepanek vel Krzywy Ryj 1 Ew.wygrana: 27,4j
"Piekny Radek" powoli oddaje co moje +26,9jw tym szalenstwie jest metoda - szczesliwa 13! O cos takiego chodzilo Wogole dzisiaj to moj dzien,bo zaczalem wprowadzac kilka zmian w moim zyciu i od razu lepiej, nie chodzi mi wcale o bukmacherke. Oby tak dalej
Podsumowanie:
Kupony wygrane/puszczone 3/13
Zainwestowane: 24,5j
Wygrane: 48,61j
Zysk/Strata: +24,11j
Yield: : +98,4%
Aha i zanim ktos napisze,ze nie utrzymam takiego yieldu,ze nie mam sie czym podniecac,ze to zasluga jednego kuponu i szczescia itp. to dajcie sobie na luuz ja sobie zdaje z tego sprawe,ale fakt faktem ciesza mnie moje dzisiejsze wyniki i tyle Pozdro!
Dzisiaj na szybko,bo pradu nie ma,a na laptopie dlugo nie pociagne... Narazie zrobilem wstepna selekcje (wybiore z tego 4 mecze): Juventus - Fiorentina 1 Anderlecht - Genk 1 Larrisa - Iraklis 1 Herning - Totempo 1 Valerenga - Lillelhammer 1 Soderling - Darcis 1 Stawka jaka dzis przewiduje to 6/10 Ostateczny kupon pojawi sie okolo 13:30, o ile uda im sie naprawic 'usterke'
Kupon 14 Stawka 6j Juventus - Fiorentina 1 Anderlecht - Genk 1 Larrisa - Iraklis 1 Valerenga - Lillelhammer 1 Ew.wygrana: 37,92j Sorry,ze tak pozno - awaria pradu,ale nie ma tego zlego co na dobre by nie wyszlo Zamiast Larrisy mialem grac Soederlinga ale po 1,15 to ja dziekuje! co ma byc to bedzie