Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 2 1 2
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
True02 piwo z bólem serca muszę przyznać, że Twoje propozycje wyglądają sensowniej od moich wink Powiem tak, porażka Colo Colo z Atlasem była dotkliwa, przede wszystkim dlatego, że "moi" NIC nie grali. I to rzeczywiście nie napawa optymizmem. Remis Maracaibo to zarówno ich dobra postawa, jak i - wg mnie - zasadniczo fatalna postawa Boca na wyjazdach i fatalna skuteczność w meczu przeciwko Wenezuelczykom. Nie zmienia to faktu, ze wygląda na to, iż moje typy oparte są na pobożnych życzeniach wink

--
pzdr.bcn1899 * dale albo *

Bonus: Unibet
H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Zdarzenie: Unión Maracaibo v Colo Colo
Typ: 1 (0) | 1
Data i godzina: 29/02/08 1:20
Buk: betfair
Kurs: 1,84 | 2,62
Stawka: 4j | 1j

Tu bez wiekszego biadolenia. Nie widze dzis win Colo Colo dlatego lekko pogram na gospodarzy bo tak i już wink

Zdarzenie: Cúcuta Deportivo - San Jose
Typ: 1 (0:1)
Data i godzina: 29/02/08 3:40
Buk: bet365
Kurs: 1,91
Stawka: 3j

Cúcuta Deportivo: Leandro Castellanos; Elvis Rivas, Pedro Portocarrero, Flavio Córdoba, Elvis González; Nelson Flórez, Charles Castro, José Amarilla, Macnelly Torres, Diego Cabrera y Eudalio Arriaga. D.T: Pedro Sarmiento.

San José: Daniel Vaca; Carlos De Castro, Luis Palacios, Carlos Alvarenga; Sandro Coelho, Enrique Parada, Gerson García, Rolando Rivera; Alex Da Rosa, Darwin Peña y David Cerutti. D.T: Marco Ferrufino.

Arbitro: Juan Soto de Venezuela acompañado en las líneas por sus compatriotas Giovanni Perluzzo y Plácido Chuello.
Estadio: General Santander de Cúcuta
Hora: 21:40

Coż tu napisać. Ogólnie to gówno wiem o tych drużynach wink Z tego co wyczytałem to gospodarze wyskoczą w pełnym składzie są niezmiernie groźni na swoim podwórku do tego fanatyczna publika bedzie 12 zawodnikiem w tym spotkaniu. O gościach nic nie wiem. Typ na czuja i lekko na siłe .

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Unión Maracaibo v Colo Colo

1:3 (0:0) [Linked Image]

czyli weszła "dwójkq lub jakies ah, może x ht, i najprawdopodobniej gg/over" hurahurahura

--
pzdr.bcn1899 * es xn sentimiento [youtube.com] *

veteran
veteran
Originally Posted by bcn1899
Unión Maracaibo v Colo Colo

1:3 (0:0) [Linked Image]

czyli weszła "dwójkq lub jakies ah, może x ht, i najprawdopodobniej gg/over" hurahurahura

--
pzdr.bcn1899 * es xn sentimiento [youtube.com] *

puta madre co za wynik, i czyja wypowiedź była bardziej sensowna? smile Zostałem ukarany za brak wiary w chłopaków z Colo Colo, i dobrze mi tak. W każdym razie gratki bcn za piękną seryjkę piwo

Dobrze, że nie grałem Cucuty, bo bym stracił jeszcze wiećej(a korciło mnie zagrać +1,5 grin )

veteran
veteran
[font:Comic Sans MS]2008-03-11
Piłka Nożna - Copa Libertadores - Mecze
22:50 Cienciano - Coronel Bolognesi 1,55 3,50 5,50

[size:11pt]Mecz w Pucharze Wyzwolicieli dwóch peruwiańskich drużyn. Gospodarze są w tym meczu zdecydowanym faworytem(3 pkt do tej pory). Zwycięstwo Cienciano sprawi, ze zrównają sie punktami z liderującym Nacionalem Montevideo. Fakt, że w ostatnim spotkaniu tecnico miejscowych Navarro oszczędzał najważniejszych piłkarzy przed tym meczem świadczy o tym, że ekipa gospodarzy bardzo poważnie podchodzi do tego spotkania.
Kolejnym, mitycznym,legendarnym atutem miejscowych jest położenie stadionu Estadio Garcilaso de la Vega na wysokości 3349 metrów nad poziomem morza. Dla porównania goście grają na stadionie położonym blisko 2800 metrów niżej.To jednak wciąż spory atut. Już znacznie lepsze kapele niż Coronel Bolognesi kończyły na stadionie w Cuzco słaniając się na nogach.

Dla lubiących statystyki:(mecze ligowe)

2.09.2007 Cienciano vs. Coronel Bolognesi 1:0
11.02.2007 Cienciano vs. Coronel Bolognesi 3:0
28.10.2006 Cienciano vs. Coronel Bolognesi 3:1
19.02.2006 Cienciano vs. Coronel Bolognesi 3:1
14.12.2005 Cienciano vs. Coronel Bolognesi 0:1
13.03.2005 Cienciano vs. Coronel Bolognesi 2:1
15.11.2004 Cienciano vs. Coronel Bolognesi 2:1
24.04.2004 Cienciano vs. Coronel Bolognesi 3:2

Dla mnie zwycięstwo miejscowych: 1,55 5j. oraz Cienciano(HC -1) za 2j. po kursie 2.5. Spodziewam się tu zdecydowanej przewagi Cienciano.
Bacząc na statystyki i spodziewając sie naporu gospodarzy warto rozpatrzyć grę na over 2,5 w tym meczu, bo kurs całkiem ładny-1,9.

Estadio Garcilaso de la Vega(zd
jęcie z
elpais.com)[/font]
[/color][/color][/size]
[Linked Image]

veteran
veteran
Cienciano - Coronel Bolognesi 1-0

0,75 j. do przodu. Bardzo chciałem postawić over 2,5 w tym meczu, ale tepsa ma jakiś problem i nie mam już drugi dzień w domu neta, więc zaoszczędziłem pewnie ze 4j. grin

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
¡Feliz Pascua a todos! [iberoamerica.blox.pl]

--
pzdr.bcn1899 & true02 *...*

journeyman
journeyman
[Linked Image] [postimage.org] vs [Linked Image] [postimage.org]

Fluminense RJ (-1 EH) - Libertad Asuncion
typ: 1
kurs: 1,85 (sportingbet)

Copa Libertadores.
4 kolejka spotkań w gr. 8.
Mecz pomiedzy drugim w tabeli Fluminense RJ i ostatnim Libertad Asuncion. Gospodarze są bliscy awansu do kolejnej rundy CL, mogą to osiągnąć już dzisiaj. Wystarczy, że pokonają na słynnej Maracanie gości z Paragwaju. Wydaje sie to być łatwym zadaniem, gdyż niespełna dwa tygodnie temu Fluminense pokonało Libertad 2:1 i to na wyjeździe. W ekipie gospodarzy panuje pełna mobilizacja, manager poswiecił nawet ostatni mecz ligowy z Botafogo (przegrany 1:3) i dał odpocząć kilku podstawowym piłkarzom, by byli oni w pełni sił na dzisiejszy mecz przeciwko mistrzowi Paragwaju. Manager gospodarzy chce ten awans uzyskać już dzisiaj, by ostatnie dwa mecze grupowe były już bez wiekszego znaczenia. Libertad nie ma już szans na awans, wiec tymbardziej gospodarzom powinno być dzis łatwiej. Uważam, że Fluminense wygra dzis i to różnicą conajmniej dwóch goli. Myśle, że warto za średnią stawke na to postawić.
Na czystą 1, kursy około 1,35.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
gwoli uzupełnienia:

- Posibles alineaciones:

Fluminense (BRA): Fernando Henrique; Gabriel, Thiago Silva, Luiz Alberto, Júnior César; Ygor, Arouca, Conca, Thiago Neves; Cícero y Washington. Técnico: Renato Gaúcho.

Libertad (PAR): Horacio González, Pedro Benítez, Derlis Cardozo, Edgar Balbuena, Pedro Sarabia; Sergio Aquino, Omar Pouso, Edgar Robles, Osvaldo Martínez; Juan Samudio y Juan Olivera. Técnico: Rubén Israel.

--
pzdr.bcn1899 *NO HAY EXPLICACIÓN PARA ESTA LOCA PASIÓN*

journeyman
journeyman
Originally Posted by blacky
[Linked Image] [postimage.org] vs [Linked Image] [postimage.org]

Fluminense RJ (-1 EH) - Libertad Asuncion
typ: 1
kurs: 1,85 (sportingbet)

2:0 FT laugh

Pooh-Bah
Pooh-Bah
witam wie ktos moze co sie bierze pod uwage przy takiej samej liczbie punktow? bramki czy bezposredni mecz ?

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by kasparov
witam wie ktos moze co sie bierze pod uwage przy takiej samej liczbie punktow? bramki czy bezposredni mecz ?

1º Saldo de goles
2º Goles a favor
3º Mayor número de goles narcados de visitante
4º Sorteo

--
pzdr.bcn1899 *...*

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by bcn1899
Originally Posted by kasparov

1º Saldo de goles
2º Goles a favor
3º Mayor número de goles narcados de visitante
4º Sorteo

--
pzdr.bcn1899 *...*

mucias gracjas

Strona 2 z 2 1 2

Moderatorzy  Akhu, Biszop 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, The Boss, JelineK, $-man, betowiec, aker, latajaca_holenderka, alfa, rafal08, burbon, rymoholik), 1,693 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,635
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025