Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 11 1 2 6 7 8 9 10 11
R
stranger
stranger
R Offline
to moze ja cos tez zapodam

Bonus: Unibet
R
stranger
stranger
R Offline
jak moge zalaczyc moj kupon??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
zrob print screen

potem np poprzez paint zapisz sobie obraz w formacie jpg

wejdz na np www.mfoto.pl [mfoto.pl]

zrob upload

dostaniesz linka odwolujacego sie do wrzuconego obrazka

wklej go tutaj poprzez skladnie

[img]adres[/img]

R
stranger
stranger
R Offline

R
stranger
stranger
R Offline
zaluje ze nie zagralem tego tenisa za chociaz 10zl, ale kto by sie spodziewal ze wejdzie:), ponizej 2 kuponiki zagrana za grubsza kase

[Linked Image] [mfoto.pl]

K
enthusiast
enthusiast
K Offline
Originally Posted by rayo9999

Aż nieprawdopodobne - gratulacje!!!!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wklejajcie dalej kuponiki - szpicelki (osoby pracujace dla bukmacherow przegladajace forum) tylko czekaja na was ze swiezymi limicikami grin
Dopoki bukmacherzy nie maja zablokowanej mozliwosci indywidualnego limitowania na podstawie ich widzimisie nie radze wklejac grubszych uponow bo szpicle namierzaja was jak po sznureczku i potem trzeba sie przesiadac na nowe konto. Sam tez bylem kiedys młody i naiwny to sie nie powtorzy papa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O tym samym pomyślałem jak widzę kupony. Zwłaszcza z firmy betsson. Gdzie osoby z tej firmy mocno przeglądają forum i są zdania, że każdy klient to oszust...
Jak już wklejacie panowie kupony to chociaż usuńcie numer kuponu, datę godzinę. Może trochę to utrudni "namierzanie".

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Przeciez buki dobrze wiedza, co robia. Jakby kazdy z wklejajacych wklejal wszystkie kupony, to ... grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
buki nie boją się combosów wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
czyli bede gral Combo dodajac jakis CSKA u siebie w kosza czy Federera i nie bedzie limitow?

M
old hand
old hand
M Offline
Originally Posted by muppet
buki nie boją się combosów wink
Dziwne, powinny bardziej niż singli tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Lord Devastator
czyli bede gral Combo dodajac jakis CSKA u siebie w kosza czy Federera i nie bedzie limitow?

wiesz o co mi chodzi, wiec po co glupka udajesz. Bedziemy mieli problemy z limitami do konca swiata i o jeden dzien dluzej (przez co trzeba buka oszukiwac poprzez multiple accounts - i nie wiem po co to komu, ale dobra :/) frown

No chodzi o to ze jak ktos sobie trafi combo 10 -> 1000 to nie dostanie limitu za szybko jak grajac oplacalne single (wykorzystujac złe oszacowanie szans przez analityka), to chyba jasne i oczywiste. Mowiac combosy mam na mysli takie kupony jak tu sa wklejane, a nie jakies duble

Jak bedziesz robil combosy z 5-6 rzeczy to mysle ze nie dostaniesz limitów za szybko. Powodzenia więc grin

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Lord Devastator
Wklejajcie dalej kuponiki - szpicelki (osoby pracujace dla bukmacherow przegladajace forum) tylko czekaja na was ze swiezymi limicikami grin
Dopoki bukmacherzy nie maja zablokowanej mozliwosci indywidualnego limitowania na podstawie ich widzimisie nie radze wklejac grubszych uponow bo szpicle namierzaja was jak po sznureczku i potem trzeba sie przesiadac na nowe konto. Sam tez bylem kiedys młody i naiwny to sie nie powtorzy papa

A to bukmacherzy dowiadują się z tego forum kto ich ogrywa?
laugh laugh laugh

old hand
old hand
Wszyscy w tym temacie chwalą się swoimi kuponikami, ale powiedzmy otwarcie jak jest tongue są wzloty i upadki ale jaki jest nasz ogólny bilans od początku kiedy zaczęliśmy grać wink np. Ja mogę się przyznać że mój bilans od początku kiedy zacząłem grać u bukmacherów czyli jakieś 2,5 roku temu to jestem ok. 7.000-10.000 na minus. A jaki jest wasz bilans od początku waszej kariery z bukmacherką ?? wink Szczerze to wątpię żeby ktoś z forum systematycznie co miesiąc ogrywał bukmachera na kilka tys. tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by neoximek
Wszyscy w tym temacie chwalą się swoimi kuponikami, ale powiedzmy otwarcie jak jest tongue są wzloty i upadki ale jaki jest nasz ogólny bilans od początku kiedy zaczęliśmy grać wink np. Ja mogę się przyznać że mój bilans od początku kiedy zacząłem grać u bukmacherów czyli jakieś 2,5 roku temu to jestem ok. 7.000-10.000 na minus. A jaki jest wasz bilans od początku waszej kariery z bukmacherką ?? wink Szczerze to wątpię żeby ktoś z forum systematycznie co miesiąc ogrywał bukmachera na kilka tys. tongue

racja, rowniez jestem na dosc sporym minusie, jedna wygrana okraszona jest 10cioma porazkami, a mimo to ciagle gram, przy obecnych wynikach ciezko cokolwiek ugrac, no chyba ze ma sie jakis konkretny plan np progresja.

zeby nie bylo OT

[Linked Image]

enthusiast
enthusiast
[Linked Image] [img297.imageshack.us]

Baaardzo blisko, underek 3.5 Chelsea zawalil cala sprawe...
ALE WBREW POZOROM - uwielbiam tego buka - betsafe!
dziwie sie postom ostro jezdzacym na ta firme,
nowa szaata jest wedlug mnie znakomita, oferta i kursy rowniez.
a dodatkowo zrobili mi dzis MEGA prezent, ktory z racji dobra firmy (i mojeg) wole zachowac dla siebie...:)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Strona 8 z 11 1 2 6 7 8 9 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
13 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, Sensei, 11kera11, Lukasz111, alfa, burbon, $-man, rymoholik, Akhu, ANZELMO, forty, poozon), 3,680 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,984
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025