Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 19 1 2 5 6 7 8 9 18 19
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by Llama
pitolisz Biszop. w życiu bym nie zaczął kręcić z panną, do której nie miałbym bezgranicznego zaufania. jestem w związkach od 7 lat, nawet przez minutę nie obawiałem się czegoś takiego, i nigdy nie miałem podejrzanych zachowań.

Nie bardzo wiem z czym pitole ale chetnie sie dowiem;-)
albo Ty nie zrozumiales albo ja cos nie ten tego.

Bonus: Unibet
Ana <3
Ana <3
Wielu tu twardzieli, skur.w.ysynow, wszyscy wiedza wszystko najlepiej tylko wiekszosc zapomina ze sami przez to kiedys przechodzili i jestem ciekaw czy wtedy tez tacy hardzi byli;-)

tak napisałeś. nie wiem kto tu przechodził puszczalstwo ukochanej, ale ja nie tongue

Originally Posted by Llama
Wielu tu twardzieli, skur.w.ysynow, wszyscy wiedza wszystko najlepiej tylko wiekszosc zapomina ze sami przez to kiedys przechodzili i jestem ciekaw czy wtedy tez tacy hardzi byli;-)

tak napisałeś. nie wiem kto tu przechodził puszczalstwo ukochanej, ale ja nie tongue

Czy ja napisalem gdzies puszczalstwo??

Ana <3
Ana <3
no piszesz chyba w temacie, którego motywem przewodnim jest panna, mająca ochotę się puścić. chyba, że dajesz tak mocno offtopicznie grin

Zawod milosny nie oznacza puszczalstwa, moze nim byc choc wcale nie musi.

Ana <3
Ana <3
Ok, czyli uogólniłeś, to jasne. Zawody są różne najróżniejsze wink

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by Robak1984
a moze:
?

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Liama, ja mysle (mam nadzieje, ze oczywiscie nie), ze mozesz nie zdawac sobie nawet sprawy z pewnych rzeczy ktore przez te 7 lat mogly sie dziac za Twoimi plecami...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Adammm
Liama, ja mysle (mam nadzieje, ze oczywiscie nie), ze mozesz nie zdawac sobie nawet sprawy z pewnych rzeczy ktore przez te 7 lat mogly sie dziac za Twoimi plecami...
Sugerujesz, że każda laska ma w naturze skoki w bok ?

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Originally Posted by Szewa
Sugerujesz, że każda laska ma w naturze skoki w bok ?

nie napisałem, że każda. Ale jest ich dużo i czasami nasza naiwnośc jest tak ogromna, że dali byśmy sie za kogoś pociąc. A potem okazuje się, że te laski, którym najbardziej ufamy, robiły nas w jajo. Różnie to bywa i nie można byc zbyt pewnym siebie. One są nieprzewidywalne. A najbardziej obrywa zawsze ten, który najbardziej drugiej osobie ufa... Taka jest niestety prawda

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
duzo prawdy w tym co napisalem Adammm, ale miejmy nadzieje, ze Szewa jestes tym szczesliwym wyjatkiem smile

"Dawno temu ja tez zaufalem pewnej kobiecie. Wtedy dalbym sobie za nia reke uciac, i wiesz co ? I bym teraz kurwa nie mial reki." wink

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
eh.

"Dawno temu ja tez zaufalem pewnej kobiecie. Wtedy dalbym sobie za nia reke uciac, i wiesz co ? I bym teraz ku^^wa nie mial reki."

Originally Posted by zostać modem_MLS
Julka? Bardzo ładne imię, w moim top3 znajduje się na 3. pozycji. Jakby nie było bardzo wysoko.

Co do meritum, to jak najbardziej gościa można troszkę przekopać, choćby tak profilaktycznie. Dziewczynę sobie inna znaleźć, a to że kochasz (albo tylko Ci się tak wydaje) to nic się nie przejmuj to przechodzi. Zależnie od przypadku dłużej to trwa lub krócej, ale przechodzi. A i w każdej sytuacji należy szukać plusów. "Jak mawiał mój ŚP mąż: Stenia, Ty to na pogrzebie znajdziesz powód do śmiechu, a na weselu do płaczu"(Klan). Tutaj mianowicie jest następujący pozytyw - jak raz się sparzysz to na przyszłość będziesz podwójnie uważał.

Tombal mógłby fotę z kakaowym rozbójnikiem wrzucić ;-)

Priv bo nie wiem ocb smile

addict
addict
Originally Posted by Szewa
Kiedy z serca płyną słowa
UderzajÄ… z wielkÄ… mocÄ…
Krążą blisko wśród nas ot tak
Dając chętnym szczere złoto

I dlatego lubię mówić z Tobą

Każdy myśli to co myśli
Myśli sobie moja głowa
Może w końcu mi się uda
Wypowiedzieć proste słowa

Akurat piwo

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Katalonya, moze jakis livescore, jak tam z ta Twoja panna?

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
wiecie co jest najgorsze? Jestem przekonany, że większość tak ma. Do kobiety sie za bardzo przyzwyczajamy i gdy ma dojść do rozstania - mimo, że wiemy, że jest to słuszne, nie potrafimy tego zrobić. Chyba najlepszym lekarstwem wtedy jest poznanie szybko innej panny wink

?
?
wiecie co jest najgorsze? Jestem przekonany, że większość tak ma. Do kobiety sie za bardzo przyzwyczajamy i gdy ma dojść do rozstania - mimo, że wiemy, że jest to słuszne, nie potrafimy tego zrobić. Chyba najlepszym lekarstwem wtedy jest poznanie szybko innej panny wink

"Czym się strułeś, tym sie lecz" ile razy już to słyszałem...
Tylko, że nie na wszystkich to działa. Zależne chyba jest to od tego jak sie kobiety traktuje, jeśli ktoś traktuje płeć przeciwną tylko i wyłącznie jako ciało, widząc w kobietach szparkę, dzięki której zaspokoi swe fizyczne żądze to jak najbardziej, to powiedzenie sie sprawdza. Jeśli natomiast, widzimy w dziewczonkach emocje, ich charakter, itp, a nie tylko samą fizyczność to już jest o wiele trudniej wprowadzić to w życie. Niestety frown

old hand
old hand
Experto...

Mamy sprubowac jeszcze raz ale co z teog ebdzie...watpie...mieszne jest to ze zapatrzyla sie w typa z ktorym 1 raz w cwartek gadala a juz w piatek o tym domnie mowila ze czasu potrzebuje ...:-/

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Dziwne to. Ale chyba jest tak ze ona sama nie wie czego chce.

Uwazaj na nia, Katalonya.

I oby sie Wam ulozylo tak jak Ty tego chcesz piwo

P
old hand
old hand
P Offline
Originally Posted by f4ls0n

"Czym się strułeś, tym sie lecz" ile razy już to słyszałem...
Tylko, że nie na wszystkich to działa. Zależne chyba jest to od tego jak sie kobiety traktuje, jeśli ktoś traktuje płeć przeciwną tylko i wyłącznie jako ciało, widząc w kobietach szparkę, dzięki której zaspokoi swe fizyczne żądze to jak najbardziej, to powiedzenie sie sprawdza. Jeśli natomiast, widzimy w dziewczonkach emocje, ich charakter, itp, a nie tylko samą fizyczność to już jest o wiele trudniej wprowadzić to w życie. Niestety frown

Gwarantuje Ci....na kazdego to dziala...czym sie strules tym sie lecz...dodal bym tylko od siebie jeszcze... I TO JAK NAJSZYBCIEJ....mowie to z wlasnego doswiadczenia bo jestem chyba od Ciebie starszy...uwierz mi

Strona 7 z 19 1 2 5 6 7 8 9 18 19

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
14 zarejestrowanych użytkowników ($-man, latajaca_holenderka, forty, rafal08, betowiec, Sensei, Akhu, rymoholik, 11kera11, alfa, Lukasz111, Szuman, aker, burbon), 2,408 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,071
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025