Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 11 1 2 8 9 10 11
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
witam właśnie sobie zrobiłem mała analizę odnośnie 3 spotkań, które odbędą się w nocy

Washington - Boston 1
tak jak napisał szymon Boston ma długą serię a widać, że wygrywanie nie przychodzi już tak łatwo ostatnio wygrana z Atlantą dopiero w karnych a jak wiadomo ekipa ta do najsilniejszych nie należy

Anaheim - Ottawa 2
drużyna kaczorów ostatnio odnotowuje super wyniki i teraz zjadą do domu po 5 W poza domem z tego co sobie przypominam do tego dochodzi kilka kontuzji, natomiast senatorzy ostatnio przełamali fatalną passę wygrywając 5:4 z pingwinami oby to W dodało im skrzydeł bo lidera już stracili a jak dalej będą zdobywać mało pkt to na wejściu trafią na silną ekipę a tego napewno nie chcą kurs zachęcający więc za mniejszą stawkę można brać

Co do ostatniego meczu tj Rekinów i Habs to bardziej bym się skłaniał ku ekipie z Montrealu widać, że złapali formę a SJ nie jest aż takie świetne wink pozdrawiam

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Oglądałem ostatnie starcie Sanetorów z Pittsburghiem i co do ich wygranej w dzisiejszym starciu mam spore wątpliwosci. Może i Ottawa lepiej zaczęła grać w ataku, ale obrona wciąż pozostawia wiele do życzenia.
W starciu z Pingwinami goście mieli bardzo dużo dobrych sytuacji i tak naprawdę, gdyby nie dwie bramki strzelone w przewagach pod koniec drugiej tercji, to z kompletu punktów cieszył by się Pittsburgh.

veteran
veteran
W Ottawie dopóki w bramce zamiast wiszącego ręcznika nie stanie facet z jajami, to wyniki meczy z ich udziałem to wielka zagadka.

old hand
old hand
AYE ooo

gwizdek Montreal @ San Jose

Troche ciezki mecz do typowania. Montreal zaczyna serie wyjazdowa i ma obecnie 3 wygrane z rzedu. Rekiny poraz 1szy od 8 spotkan na wlasnej tafli. 5 wygranych z rzedu az kusi by rozpoczac progres przeciwko Sharks. Ja jednak wstrzymam sie jeszcze dzisiaj bo mam jakies przeczucicie ze rekiny to wygraja. Pozatym mam juz rozpoczety pogres na L Canadiens wiec nie bede zaczynal narazie nic nowego. Najblizsze spotkania Canadiens:

03/03/08 @SJ
03/06/08 @PHO
03/08/08 @LA
03/09/08 @ANA
03/11/08 NJ

boks3 poziom L Canadiens

Ciekawie wyglada tez spotkanie Bostonu z Capitals. Gospodarze, aby utrzymac jeszcze kontakt pktowy z Carolina musza to wygrac i maja ku temu atut wlasnego lodowiska i przeciwnika, ktory powiedzmy sobie szczerze troche juz przygasl po 6 zwyciestwach z rzedu, to w ostatnim spotkaniu z Atlanta na prawde juz grali mizernie i wymeczyli win dopiero po karnych. Patrzac prawdzie w oczy to wystarczy juz wygrywania Bruins i dzisiaj czas najwyzszy by przerwac ta ich smieszna passe cop
Jezeli o mnie chodzi to raczej nie bede gral tego spotkania, wole je tylko obejrzec, chociaz mozliwe ze sie zdecyduje w ostatniej chwili. Mysle, ze bedzie to wyrownany mecz z koncowka nalezaca do gospodarzy. Moje propozycje to:

Washington 60' @ 2,36 expekt
under 5,5 @ 1,85 GB

Pozdrawiam piwo

HT2/FT1
HT2/FT1
moze sie myle ale anheim gral rzadko w poprzednim tygodniu natomiast ottawa zagrala o 3 mcze wiecej

K
stranger
stranger
K Offline
Również grałem dzisiaj Boston LOSE, żałuję tylko, że ML po 1,73 frown

Pierwsza tercja i Washington wygrywają już 6:0! Nie pilnuję, wierzę, że dowiozą do końca WIN, idę spać! smile

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Jesli cos probowac w meczu Anaheim-Ottawa to tylko 1-ke. Ottawa gra slabo...bramkarze sa bardzo nieprzewidywalni, choc akurat z Pingwinami 2 mecze zagrali bardzo, ale to bardzo poprawnie. Poza tym z tego, co sie orientuje atmosfera w ekipie Senatorow przecietna, traca pozycje. Dzis im przyjdzie sie zmierzyc z bardziej wypoczetymi, grajacymi b. dobrze u siebie i bedacymi w lepszej formie sportowej Kaczorami.

Jeszcze sprawa kryzysu...przyczyna sa wlasnie bramkarze. Coach usilnie probuje Emery'ego, ktory czasem zagra fajnie, np. wygra mecz w Pittsburghu, ale ogolnie ma wszystko w dupie. Lepsza pozycje w opinii graczy posiada Gerber, zaden wielki bramkarz, ale traktujacy obowiazki i partnerow z ekipy powaznie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wash wink kasa ottawe i montreal miałem w tasiemcu z cracovia i tenisem co już wczoraj padło a potwierdziło się, że senatorzy słabo 3:1 habs też przegrywają 5:4 ale pare minut zostało

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Senatorzy tak nie do konca slabo. I tercja fatalna w wykonaniu obrony szczegolnie, Ana ze 4 powinno strzelic, ale II tercja i pol III to ciagle ataki Ottawy, fantastycznie bronil Giguere. Decydujaca sytuacja miala miejsce, gdy coach senatorow dostal minora za dyskusje. Zamiast 5 na 4 bylo 5 na 3, Anaheim wykorzystalo i po ptakach, ale sie troche napocilem. wink

old hand
old hand
San Jose - Montreal 6-4 hura
Capitals - Bruins 10-2 tongue

O ile samo zwyciestwo bylo do przewidzenia, to rozmiarow nie sadze, aby ktos spowiedzal sie tak ogromnych! Boston zostal zrecz zmieciony z tafli laugh A moj ulubieniec zanotowal 3 trafienia i 2 asysty i piknie 5 punkcikow grin ALex Ovechkin piwo San Jose nie zawiodlo i teraz wypadalo by cos przegrac, wiec pomysle nad progresem wink

piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Philadelphia - Buffalo 2

Lotnicy 5 meczy bez L w rg. troszkę się chłopcy obudzili w szeregach kilka kontuzji. Buffalo ostatnie 2 mecze to L na swoim terenie ale cieszy brak poważniejszych kontuzji porażka z Detroit po zaciętym meczu widać, że motywacji szabelką nie brakuje i myślę, iż rozprawią się z "likwidatorami".

Toronto - New Jersey 2

Ekipa klonowego liścia 5 meczy bez L w 60' w tym 4 mecze wyjazdowe i myślę, że na dzień dobry będzie porażka od Devils. NJ 4 mecze bez w w reg. z czego 2 ostatnie to L Diabły powinny zbierać pkt bo drużyny w czołówce prezentują się podobie pkt a Toronto super mocne nie jest

old hand
old hand
gwizdekLos Angeles @ St. Louis

2 poziom progresu na W Blues. Na dobra sprawe to obie druzyny nie walcza juz o nic. Blues od notuja regularnie porazki od 6 spotkan i dzisiaj naprzeciw staje ekipa o podobnym potencjale. Po stronie gospodarzy, sa mniejsze oslabienia kadrowe oraz doping wlasnej widowni. Jak dla mnie to dzisiaj w 60' czas najwyzszy zakonczyc te przegrywanie bo potem czekaja ich wyjazdy i nie bedzie juz tak latwo.

boks2 poziom W St. Louis

pozdrawiam piwo

papa

enthusiast
enthusiast
Originally Posted by antek23
Buffalo Sabres - Detroit Red Wings
Typ 2 z OT + SO kurs 2.0
Bwin

dobra wiadomość to ta ze do składu wrócił N. Kronwall, grał już w meczu z Sharkami i odrazu zaliczył 2 asysty smile

Skrzydła wreszcie zwycięskie smile 4:2, N. Kronwall znowu 2 asysty, 2 mecze = 4 asysty, jak jeszcze do składu wróci Lidstrom i Rafalski to skrzydła powinny ma dłużej wrócić na właściwy tor smile a propos Rafalskiego to ma wrócić już na mecz z St. Louis

a dziś :

Edmonton Oilers - Nashville Predators
Typ 2
(włącznie z dogrywką i rzutami karnymi) Kurs 1.91 Bwin

Edmonton niepokonane od 4 spotkań,do play off już sie raczej nie łapną, a Nashville aktualnie na 9 miejscu chociaż mają tyle samo pkt co Colorado (miejsce 8) i Vancouver (miejsce 7),walka będzie sie toczyła do samego końca i mam nadzieję, że Predatorsi załapią się do play off choćby kosztem Vancouver

Philadelphia Flyers - Buffalo Sabres
Typ 2
(włącznie z dogrywką i rzutami karnymi) Kurs 2.1 Bwin

o tym meczu napisał już matias wiec nie ma sensu sie powtarzać

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Philadelphia - Buffalo 2
kasa

Toronto - New Jersey 2 kasa

Nocka udana szkoda, że nie zaryzykowałem trochę ze stawkami ale nie można być aż tak pazernym smile dziś raczej przerwa chyba, że Ottawę coś ruszę ale to za drobne bo słabo chłopaki graja

K
stranger
stranger
K Offline
San Jose 6 WIN z rzędu, dzisiaj z Ottawą. Potem niestety słabi przeciwnicy. Mecze San Jose:

Mar 5, 2008 OTT @ SJS
Mar 7, 2008 SJS @ CHI
Mar 9, 2008 SJS @ MIN
Mar 11, 2008 SJS @ NSH
Mar 14, 2008 STL @ SJS

Ottawa za to następny mecz z LA Kings. Następne emcze Ottawy:

Mar 5, 2008 OTT @ SJS
Mar 6, 2008 OTT @ LAK
Mar 8, 2008 OTT @ PHX
Mar 11, 2008 BOS @ OTT
Mar 13, 2008 OTT @ MTL

Atlanta 12 meczów bez WIN w reg. Powinni chyba już niedługo coś wygrać?

Mar 5, 2008 CAR @ ATL
Mar 7, 2008 MIN @ ATL
Mar 8, 2008 ATL @ FLA
Mar 11, 2008 COL @ ATL
Mar 13, 2008 CGY @ ATL

old hand
old hand
Witam ooo

gwizdek Phoenix Coyotes @ Dallas Stars gwizdek

Ja upatrzylem sobie Kojoty, ktore ciagle walcza o PO i zaraz staja przed seria spotkan u siebie. Dallas ostatnio w niezlej dyspozycji i awans maja juz praktycznie w kieszeni. Moze jednak pora troche wrzucic na luz, aby nie wypstrykac sie przed decydujacymi rozgrywkami, w ktorych mysle ze Gwiazdy beda sie liczyc. Goscie dzisiaj bez oslabien i moze zrobia mi mila niespodzianke po ladnym kursie? wink

Najblizsze spotkania kojotow:

03/05/08 @DAL
03/06/08 MON
03/08/08 OTT
03/11/08 ANA
03/13/08 VAN

boks1 poziom W Phoenix (ot+so) @ 2,78

Moze cos jeszcze pozniej wybiore to napisze. wink

pozdrawiam piwo

old hand
old hand
Dorzuce jeszcze jeden meczyk:

gwizdek Carolina @ Atlanta gwizdek

Atlanta od 12 spotkan bez wygranej w 60', a od 7 wogole bez zwyciestwa. Dzisiaj prawdopodobnie wystapia leczacy urazy Havelid, Klee i byc moze White. Wydaje sie, ze powinni w koncu przelamac sie i wygrac cos w regulaminowym czasie. Ja jednak nie chce ponosic takiego ryzyka od zespolu, ktory juz raczej tylko cudem tylko moglby wywalczyc awans do Play-Off i mysle ze kursy na ich zwyciestwo po dogrywce i karnych sa na tyle do przyjecia, by to ryzyko podjac i ja w to wchodze.

boks1 poziom W Atlanta (ot+so) @ 2,12 bf

papa Udanej nocki wszystkim papa

old hand
old hand
oj walnalem sie w kusie cop

Originally Posted by zajczyk
Dorzuce jeszcze jeden meczyk:

gwizdek Carolina @ Atlanta gwizdek

Atlanta od 12 spotkan bez wygranej w 60', a od 7 wogole bez zwyciestwa. Dzisiaj prawdopodobnie wystapia leczacy urazy Havelid, Klee i byc moze White. Wydaje sie, ze powinni w koncu przelamac sie i wygrac cos w regulaminowym czasie. Ja jednak nie chce ponosic takiego ryzyka od zespolu, ktory juz raczej tylko cudem tylko moglby wywalczyc awans do Play-Off i mysle ze kursy na ich zwyciestwo po dogrywce i karnych sa na tyle do przyjecia, by to ryzyko podjac i ja w to wchodze.

boks1 poziom W Atlanta (ot+so) @ 2,18 bf

papa Udanej nocki wszystkim papa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wczoraj zupełnie odpuściłem obstawianie i może lepiej szkoda psuć dobrą passę trafień.
Ottawa-SJS 2:3 OT
Carolina-Atlanta 6:3
Anaheim-Chicago 0:3 :wow:
właśnie polowanie na kaczory chciałem zacząć i przelisiłem ale jeszcze dużo meczy jest wink
Zastanawiam się nad graniem

Floridy-Pitt 2 kurs niezły

W ekipie panter sporo kontuzji nie ma co ukrywać a i tak passa +2 myślę, że dziś przegrają z mocną ekipą pingwinów. Sam fakt, że powrócił Crosby wink

K
stranger
stranger
K Offline
A co myślicie o dzisiejszym meczu Ottawy?

Los Angeles - Ottawa 2.60 4.10 2.20

Wydaje mi się, że Ottawa musi zacząć takie mecze wygrywać. Ich ostatnie 10 meczów:
3-7 P(OT)-P-Z-P-P-P-Z(OT)-P(AP)-Z(AP)-P

Kursy zachęcające, ML nawet 1,8 można trafić.

Strona 10 z 11 1 2 8 9 10 11

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
14 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, burbon, Akhu, rafal08, rymoholik, $-man, Sensei, Lukasz111, forty, 11kera11, aker, latajaca_holenderka, alfa, kamel), 2,806 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,666
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025