Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 11 1 2 9 10 11
enthusiast
enthusiast
Los Angeles Kings - Ottawa Senators
Typ 2 Kurs 2.2
Bwin

Ottawa spadła już na 5 miejsce w Eastern Conference,ale do pierwszego tarci tylko 2 pkt.
5 miejsce oznacza ze w tej chwili trafili by teoretycznie na trudniejszego rywala i tracą przewage własnej tafli.

jak nie z LA to z kim ?

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ottawa jednym słowem szmaci dobrze, że nic nie grałem już drugi dzień bo tylko byłoby w czape. Nawet pingwiny przegrały. Niech wogóle senatorzy się położą i odpadną z PO <lol> nie ma miejsca dla drewna ;/ myślę, że teraz coś wygrają pewnie zjebka w szatni była wink do tego pora zacząć polować na L NY Rangers a dziś chyba kolejny dzień spoczynku bo nie mam pomysłu na grę

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Matias88
Niech wogóle senatorzy się położą i odpadną z PO
PO póki co jeszcze się nie zaczęły więc nie mogą z nich odpaść...

Pozdr.
papa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
miałem na myśli, że się do nich nie dostaną smile fakt źle się wyraziłem wink ;p

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam remisowa nocka ;]
na dziś:

Florida - Atlanta 2 Atlanta bez W w 60 od 14 spotkań może nareszcie coś wygrają normalnie a nie tylko remis w remis.Ekipy sąsiadują w tabeli a różnica między nimi wynosi 3 pkt. Pantery niepokonane od 3 spotkań i to jak na nich jest dużo biorąc pod uwagę, że mają sporo kontuzji w teamie

enthusiast
enthusiast
Witam!
Proponuję zagrać remis w dwumeczu Lawin z Gwiazdami(dziś mecz w Denver, jutro w Dallas) Colorado jak wszyscy wiemy celują w PO a do tego są potrzebne punkty smile Zapowiadają sie zacięte spotkania, jak to zwykle bywa pomiędzy tymi zespołami, na dodatek Stars od 13 meczy bez dogrywki.
tak więc bez jakiejś głębszej analizy:

Colorado Avalanche - Dallas Stars
typ: X (jeśli nie dziś to jutro smile )
kurs: 4,0 (apropo kursu to w Bwin poleciał on z 4,1 do ... 3,65:] ale na szczęście jest jeszcze kilka innych buków smile

Ps. Mecz o 21.00 naszego czasu.

enthusiast
enthusiast
Colorado Avalanche - Dallas Stars 3-1 smile

Remis nie wszedł ale zwycięstwo cieszy i to bardzo smile Tak jak pisałem w poście powyżej dziś również zagram remis w meczu tych drużyn. W razie niepowodzenia najpewniej odpuszczę, nie chce sie bawić w żadną progresje mając w pamięci zeszłoroczny wyczyn San Jose tongue
Tak więc:

Dallas Stars - Colorado Avalanche
typ: X
kurs:4,1 (pewno znów poleci w dół)

enthusiast
enthusiast
Minnesota Wild - San Jose Sharks
Typ 1 Kurs 1.95
z OT + SO Bwin

Sharki niepokonane już o 8 spotkań, Minesota bez win od 3, ostatnie 5 spotkań między tymi ekipami 5:0 na korzyść Sharków, może wreszcie ta passa zostanie dzisiaj przełamana, jak nie dziś to liczę na ich porażkę w następnym meczu z Nashville, które ciągle walczy o PO, zastanawiam sie czy nawet dzisiaj nie zagrać skromnie na Win Nashville w meczu z Detroit, ale to sie jeszcze zobaczy.
pozdro all. piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Niestety Panterki znowu W ale w doliczonym czasie czyli Atlanta remis w remis jednak ;] razem z Minesotą się nadają ;p
Dziś tylko 3 meczyki proponuje:

Buffalo - NY Rangers 1

Szable jeśli chcą awansować do PO muszą zdobywać więcej pkt aktualnie 74. Do 8 Phili tracą 4 pkt a wiadomo, że lotnicy też się nie położą na tafli. Warto dodać, iż Rangersi nie stracili pkt od 12 spotań i w reg. nie przegrali do spore dokonanie patrząc na ten zespół. Porażka musi przyjść i myślę, że warto spróbować bo już wczoraj strażnicy słabo grali 0:0 po 60' to na hokej dziwny wynik ale w karnych przesądzili losy spotkania. Dziś zdecydowanie gram na Buffalo, które jest walecznym teamem i stać ich na Win.

enthusiast
enthusiast
Minnesota Wild - San Jose Sharks 2:2 2:3 PO SO

kolejne zwycięstwo Sharków po dogrywce, z zatem już 9 bez Loss, do tego Nahsville ciągle walczą o PO, brakuje mi 2 pkt. do Colorado i Vancouver,

Nashville Predators - San Jose Sharks
Typ 1 Kurs 2.1
z OT + SO

old hand
old hand
Witam wszystkich po przerwie ooo

Sezon zasadniczy NHL powoli sie konczy, a jako ze ja gram glownie progresja to za bardzo nie mam jak kontynuowac mojej gry i teraz moge powiedziec, ze mam chwilowe wakacje i czekam na start MLB. Mam w grze jeszcze 1 progres i jak go zamkne(mam cicha nadzieje ze dzisiaj) to nie zaczynam juz nic nowego bo po prostu to juz nie ma sensu na tym etapie rozgrywek wink Czasami, cos tu napisze jak znajde cos ciekawego do zagrania, a na pewno bedzie co zagrac bo przed nami faza PO grin

tymczasem dzisiaj:

gwizdek San Jose @ Nashville gwizdek

To wlasnie moja ostatnia progresja, gdzie szukam L rekinow. 9 wygranych z rzedu i PO niemal pewne. Mysle, ze pora troche wrzucic na luz i nie forsowac sie na 13 spotkan przed koncem sezonu. Predators 9 na zachodzie, z identycznym bilansem pktowym co VAN, ale 2 mecze rozegrane wiecej. Dzisiaj licze na wygrana gospodarzy, ktorzy zdecydowanie potrzebuja pktow aby awansowac cop

boks3 poziom L San Jose (ot+so) @ 2,22 pinn

pozniej moze jeszcze cos dopisze luznego. wink

pozdrawiam piwo

old hand
old hand
mala poprawka co do Predators- patrzylem na tabele z wczoraj gdzie bilans pkt byl taki sam jak VAN;] oczywiscie traca 2pkty jak napisal ANTEK23.

pozdro

old hand
old hand
Witam ooo

Widze kompletna smierc tematu, wiec cos tu naskrobie blush
Ja w niedziele zakonczylem moja ostatnia progresje na L San Jose i teraz czekam na MLB od czasu do czasu grajac cos luznego smirk Dzisiaj ciekawie zapowiada sie kilka spotkan, lecz moja szczegolna uwage przyciagnelo jedno cool

[Linked Image]

gwizdek Phoenix @ Edmonton gwizdek

Oba zespoly ciagle zachowuja i to bardzo realne szanse na awans do finalowej fazy rozgrywek. Sasiednie miejsca w tabeli, identyczna ilosc pktow oraz niewielka strata do miejsca premiowanego na pewno dodatkowo dodaje smaczku temu spotkaniu. Ja obstawiam za gospodarzami, ktorzy ostatnio sa na prawde w dobrej formie i ewidentnie widac, ze jeszcze widza swoje szanse na awans. Ostatnie ich spotkanie z SJS (ktore w ostatnich 10 spotkaniach jako jedyne ma lepszy bilans niz Oilers) utwierdza mnie w przekonaniu, iz zasluguja na PO! Szczegolne wrazenie zrobil na mnie straznik bramki EDM - Dwayne Roloson (48 udanych interwencji) i na to co wybranial to momentami az z niedowierzaniem patrzylem, oraz mam szczera nadzieje, iz zobacze go dzisiaj przeciwko Kojotom smile Warto tez dodac, ze ostatni raz oba zespoly spotkaly sie zaledwie 3dni temu w sobote w Phoenix i w tym spotkaniu Oilers zwyciezyli stosunkiem 5-2. H2H takze zdecydowanie po stronie Edmonton, a ze oba teamy wystapia w optymalnych zestawieniach kadrowych, licze na zaciete, wyrownane spotkanie z koncowym zwyciestwem gospodarzy.

boksPhoenix @ Edmonton typ: 2 (ot+so) @1,781 pinn

Pozdrawiam serdecznie piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ale cisza, jednak wcale się nie dziwię koniec sezonu przedziwne wyniki sam odpuściłem granie NHL dziś jednak zagram i moim typem jest... nikt nie zgadnie smile Ottawa, tak senatorzy, którzy grają średnio i niby PO już mają ale muszą wygrać przynajmniej jeden mecz bo różnice pkt są bardzo małe i przy wygranej Bostonu i Phili płyną wink do tego 6 miejsce w konferencji to żaden wyczyn po tak udanym starcie, warto dodać iż w Ottawie raczej wszyscy są zdrowi czego nie można powiedzieć o Toronto oczywiście rywal ciężki ale biorąc pod uwagę wagę tych ostatnich meczy liczę na W senatorów

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Za odświeżanie nieaktualnych tematów powinno być co najmniej ostrzeżenie jak nie ban... laugh wink

papa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Vader
Za odświeżanie nieaktualnych tematów powinno być co najmniej ostrzeżenie jak nie ban... laugh wink

papa

temat nie jest w archiwum przecież smile a sezon jeszcze trwa smile

old hand
old hand
aye ooo

Dzisiaj tylko 1 spotkanie jak dla mnie istnieje cool

gwizdek Florida @ Washington gwizdek

Wczorajsza fatalna wtopa Hurricanes, stawia waszki przed wielka szansa na awans. Pisalem juz kiedys, ze Hurricanes musza odskoczyc WSH troche bo inaczej moze byc zonk i takowy niewatpliwie tu mamy tongue Washington po 1 dniowej przerwie na pewno podejdzie do tego spotkania zmobilizowany jak nigdy. W zasadzie to wystarcza im remis na awans do PO z 3 pozycji, ale wydaje mi sie ze postaraja sie to wygrac i udowodnic, ze im sie nalezalo. Polecam grin

boks Florida @ Washington 2 @ 1,6 interwetten

Pozdrawiam piwo

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Prognozy na PO grin :

pierwsze prognozy grin :

NYR-NJD - nie jestem wrozka, 6-7 spotkan, kilka dogrywek, dla jednej to bedzie koniec marzen, dla drugiej moze byc poczatek konca. Bo ta seria, to bedzie mordega smile

Pit-Ott - Mimo wszystko Pit, pamietam jak Ottawa ciela na poczatku wszystko...napisalem wtedy, ze Ottawa sama sie wyklucza z walki o Stana, nikt nie skomentowal grin , dzis wydaje mi sie to potwierdzac, ale ich nie lekcewaze. Mimo wszystkobez Alfika, Fishera, z przemeczonymi gwiazdami, popelniajacym szkone bledy Meszarosem, niepewnym bramkarzem, nie do konca zdrowym Reddenem, trenerem z przypadku oraz konfliktami z RS, daje im male szanse.
Typ: Pittsburgh, max. 6 spotkan (ale to bardzo max. smile )

Mon-Bos - mimo wszystko bardzo niespodziewany zwyciezca Eastern wink
Typ: Montreal, 6-7 spotkan

Wsh-Phi - Capitals frycowe, osiagneli cel w RS, tu moim zdaniem nie dadza rady Lotnikom, ktorzy sa nniespodzianka w tym sezonie, ale graja niezly hokej smile

Typ: Phila, 6-7 spotkan

hipotetyczne 1/2 odpuszcze, Zachod niedlugo, ale na Zachodzie dla mnie o wiele bardziej wyrownane pary, trudniejsze do oceny. Takie prognozy krociutkie dla rozchulania tematu.

Do boju, Rodacy!

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Zachod:

Detroit - Nashville tu stawiam na najlepszy zespol ligi w RS. Byl moment, kiedy mieli kryzys, nie mogli wygrac, troche dokuczaja im kontuzje, ale na Nashville powinno wystarczyc. W polfinale konferencji Detroit, jesli przejdzie Nashville odpadnie wink

typ: Detroit, max. 6 spotkan

San Jose-Calgary - i zaczynaja sie schody wink ...niby Sharks o wiele lepsi, ale Calgary to nie slaby zespol, kilku swietnych grajkow, moga w tej parze zrobic niespodzianke, homecourt advantage po stronie Rekinow.

typ:6-7 spotkan, 60-40 dla Sharks.

Minnesota - Colorado - jakos do dzikusow nie mam przekonania, niby wyniki niezle, ale to wszystko obok tej calej orkiestry, jaka jest NHL...Lawiny dla mnie wygladaja lepiej i mysle, ze ta pare rozstrzygna na swoja korzysc wink

typ: Lawiny, max. 6 spotkan.

Anaheim - Dallas - tu kolejna swietna rywlizacja, w ktorej bedzie iskrzyc, tak jak na wschodzie, na zachodzie para 4-5 wyglada najciekawiej. Stars maja b. dobry sezon, z drugiej strony obroncy tytulu...

typ: 6-7 spotkan, kilka dogrywek i zwyciestwo Stars to moja predykcja smile

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
obronca Pingwinow H. Gill po meczu powiedzial:

"I think both teams were -- I don't want to say, trying get through that game -- but ... I think we were both thinking about bigger things. Obviously, finishing first was the idea, but we're looking at a bigger goal. We have to win the first round, and go from there." grin

H2H z RS teamow w PO (nie patrze na karne, dogrywki, bo w PO sie nie licza, krotkie komentarze przy kazdy h2h):

NYR - NJD 7:1 grin <-- to jest komentarz
Pit - Ott 1:3 (wszystkie zwyciestwa 1-bramkowe, byly SO i OT, w RS byla zacieta walka)
Wsh - Phi 2:2 zacieta walka, wlasne lodowisko nie mialo wielkiego znaczenia, roznica polega na tym, ze teraz mamy PO, a wczesniej byl RS wink
Mon - Bos 8:0, tylko ze 2x Bruins zagrozili Montrealowi.

Det - Nsh 5:3 - wlasnie lodowisko nie mialo wielkiego znaczenia, Nsh potrafilo utrzec nosa Det, nawet jak Skrzydla szly jak burza wink
Min - Col 5:3 - tylko 1 zwyciestwo gosci w 8 meczach.
Cal - SJS 3:1 - 2x Cal po OT lub SO, twarda walka, wiecej bramek w meczach niz mozna sie bylo po tych ekipach spodziewac w RS smile
Ana - Dal 3:5 na poczatku, kiedy Kaczory cieniowaly Dallas niszczylo, ostatnie 2 mecze na korzysc Ducks

Strona 11 z 11 1 2 9 10 11

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (alfa, rymoholik, latajaca_holenderka, Sensei, rafal08, burbon, aker, betowiec, $-man, bukma, poozon), 2,370 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,088
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025