Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 11 1 2 4 5 6 7 8 10 11
W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Chłopak zapewne nie pierwsza i nie ostatnia wiec nie ma sie czym łamać.Ludzie nie takie mieli zmartwienia ,chociaszby umiera ci odpukać mama ,tata ,wtedy to jest ból i gniew i człowiekowi wtedy chodzą po głowie myśli że chcessz razem z nimi przebywać ,jeść obiad ,rozmawiać i myśli sie o samobójstwie ,no ale pewnie nie zdajesz sobie sprawy jaki to jest wtedy ból.Ta twoja sytuacja nie jest niczym równa tej co ci opisałem w przykładzie wyżej ,więc nie rozczulaj sie nad soba nie wiń ,nie popadaj w depresje tylko chodz usmiechniety bo nie wiesz kto kiedy i gdzie może sie zakochać w twoim uśmiechu...Głowa do góry.

Bonus: Unibet
Z
Łódzki Klub Sportowy
Łódzki Klub Sportowy
Z Offline
trzeba będzie oglądać Fakty dzisiaj frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Zulus

Dobra dobra i tak wiem, że na meczu będziesz grin

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty

Tiaaa i kryminalnych tongue a pozniej pogode grin

Z
Łódzki Klub Sportowy
Łódzki Klub Sportowy
Z Offline
Originally Posted by drfocus

Dobra dobra i tak wiem, że na meczu będziesz grin

a no tak "jesteśmy zawsze tam gdzie nasz widzewek gra" laugh laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Co to ja miałem napisać............
Aha. Mam nadzieje, że ten młody człowiek robi sobie jaja. Prowokację niczym komentarze na Onecie. Momentami się usmiałem z komentarzy ludzi o kursach... "po kursach na BF już chyba koncóweczka". No miałem ubaw.... ;d
Ale jak okazałoby się że człowiek faktycznie miał problem i nie robił sobie jaj to przykre...

Jak czytasz to "samobójco" napisz na PW. Wieczorem zapodam Ci peFke. Może Ci humor poprawi jak siądzie wink

BTW. Komuś juz rozliczyli? Czy nadal wisi singiel? Betsson już robi void bo pracownik źle oszacował ryzyko i nadusił nie to co trzeba...

Z
Łódzki Klub Sportowy
Łódzki Klub Sportowy
Z Offline
Originally Posted by rafal08

Tiaaa i kryminalnych tongue a pozniej pogode grin

dzisiaj nie ma kryminalnych :/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
właśnie zobaczyłem, że wcześniej założył inny temat- ...Docenilem Jak Stracilem...:(...
Ehh to może coś jest na rzeczy. Nawet nie czytałem tego tematu. Ale widzę, że sporo tam napisane. Dobrze, że na niektóre tematy po samej nazwie nie czytam...

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
ale długi temat aż nie chce się czytać całego

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Piecia
ale długi temat aż nie chce się czytać całego

I nie ma sensu, marna prowokacja dawnego oszusta na forum, a niektórzy się jeszcze użalają nad nim. "Rafałku, nie rób sobie krzywdy, paniusia wróci jeszcze od Sebastianka, zobaczysz, będziecie żyli długo i szczęśliwie ...."

Już widzę jak śmieje się ten cały Katalonya z tego tematu... A co do samobójstwa - do tego trzeba mieć odwagę ... cholerną odwagę.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by moonlight
I nie ma sensu, marna prowokacja dawnego oszusta na forum, a niektórzy się jeszcze użalają nad nim. "Rafałku, nie rób sobie krzywdy, paniusia wróci jeszcze od Sebastianka, zobaczysz, będziecie żyli długo i szczęśliwie ...."

Już widzę jak śmieje się ten cały Katalonya z tego tematu... A co do samobójstwa - do tego trzeba mieć odwagę ... cholerną odwagę.
a zeby byc aktywnym uzytkownikiem forum nalezaloby czasem racjonalnie pomyslec i uzyc niektorych czesci ciala, a autor tematu najwidoczniej ma pewne braki.. bardzo glupi zart (prowokacja? smirk ), rzeczywiscie moze naruszyc czyjes uczucia badz "zahaczyc" o drazliwy temat smierci (tym bardziej samobojczej). a jezeli postanowiles sobie napisac tak ot zeby wzbudzic "respekt" (kurde, w taki sposob?) na forum, lub co bardziej prawdopodobne- spowodowac poczucie winy dziewczyny (bardzo mozliwe ze zaglada na to forum i czyta twoje posty, dobry sposob by do ciebie wrocila targnieta skrajnymi emocjami i poczuciem odpowiedzialnosci za takiego malego biednego chlopczyka jak ty?) musze ci przyznac ze marnie to sobie pomyslales..

mgr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panowie Modowie - nie prościej zamknąć ten temat?
Tylko okazje do pisania głupot dajecie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Za chwile to bedzie kolejne "nabij sobie posta"....

addict
addict
Kilka uwag:

w poprzednim topicu o historii Waszego zwiazku napisałeś,że bliżej poznaliście się w Grecji a gdy po roku znowu tam byliście to pod pozorem błachego powodu(jej nałogu tytoniowego)chciałeś ten zwiazek zakończyć...ale po 2 dniach znowu byliście razem.

Jeżeli ona nie rzuciła wtedy palenia i dalej byliście razem po tej 2-dniowej przerwie to WŁAŚNIE WTEDY Ty ten zwiazek przegrałeś
bo podałeś "powód" Waszego rozstania,czyli brak chęci na dalsze całowanie popielniczki i pomimo nie ustania tego "powodu" dalej byliście razem...

Pokazałeś pannie swoją słabość bo ona niczego w sobie nie zmieniła dla trwania Waszej znajomości-czyli to Ty zrobiłes cofkę
i pokazałeś jej że jesteś mięczak...

Wszystko co było potem to tylko tego konsekwencje...bo zrobiła z Ciebie wiatraka:raz pozwalając Ci odejść aby potem łaskawie zezwolić na powrót i tak mnogo,mnogo raz...az do zrobienia z Ciebie zabawki!!!

Tak na marginesie:trzeba było zrobić pannie mały test i znając jej miejsce pracy podesłac tam jakiegoś jej nieznanego kumpla,
który wręczył by jej karteczkę z nr telefonu.Miałbyś czarno na białym wykazane w ewentualnych smsach z jej nr tel z tym kumplem
wymienianych co ona jest warta a gdyby już kumpel się z nią umówił to Ty byś tam też się zjawił i poprawił jej urodę robiąc masaż twarzy...

Trzymaj się ale pamiętaj,że głupich nie sieją-oni się rodzą!!!

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Zdaje się, że w historii forum był już podobny temat. KopusDopus (czy jakoś tak) Postawił na live o jedno zero za dużo i rodzina Sycylię mogła oglądać jedynie na pocztówkach lub youtubie.

To że pół Krakowa się z Ciebie śmiało to trzeba było napisać wcześniej też bym się ustawił na trasie przemarszu i pośmiał. I zapomniałbym, ja też kiedyś już popełniłem samobójstwo. Wysmarowałem łapę keczupem, na podłodze zrobiłem małą plamkę keczupu i obok położyłem nóż, którego ostrze też delikatnie pobrudziłem keczupem. Cyknąłem fotkę, wysłałem jeszcze wcześniej jakieś smsy o wiadomej treści, poszedł mms do mojej byłej dziewczyny. A później tarzałem się ze śmiechu po podłodze (oczywiście wcześniej zmywając z niej keczup, żebym się nie pobrudził) czytając co mi odpisywała, bo telefonu oczywiście odebrać nie mogłem. Ogólnie śmiesznie było, a teraz oglądam Beverly Hills 90210 i zastanawiam się czy nie popełnić samobójstwa... Tak bardzo podoba mi się ta Brenda Walsh, ale chyba nic z tego nie będzie. Wieszać się czy strzelić sobie w głowę? Jeśli to drugie to tylko procą, bo pistoletu nie mam frown

mgr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
zostać modem MLS, rządzisz laugh

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Straciłem parę minut na przeczytanie topic i nic nowego się nie dopiwedziałem. A ty czytając ten tekst też straciłeś czas mogłeś poświęcić czas na jakieś działanie by polepszyć swoje życie.

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
poprawił jej urodę robiąc masaż twarzy...

Dobre edi.podoba mi sie cały twój post piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ogolnie

zal pl

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Sphinx
A ty czytając ten tekst też straciłeś czas mogłeś poświęcić czas na jakieś działanie by polepszyć swoje życie.

Mozemy zalozyc jakas sekte... bedziemy sie modlic do olbrzyma. grin

Strona 6 z 11 1 2 4 5 6 7 8 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (forty, rymoholik, rafal08, Lukasz111, kamel, Sensei, burbon, 11kera11, latajaca_holenderka, betowiec), 3,239 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,234
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025