Pewnie ze zagosci. Ludzie lubia takie rzeczy. przyklad jozina z bazin... Ludziom duzo nie potrzeba do szczescia wystarczy cos wypromowac i powiedziec im ze to jest fajne i kazdy juz tak uwaza. To jest jak z moda.
Kiedys mi sie wydawalo ze te klapki japonki sa tylko dla dziewczyn a jak koles w takich chodzi to podpada pod geja. Teraz co 2gi chodzi w takich laczusiach i jest to normalne.
Drugi przyklad. Kolor bialy na samochodzie. Kiedys sie mowilo bilaly to nie kolor. Jak ktos mial kupic bialy samochod to raczej krecil nosem. Teraz jest modana dubai style czyli biala perla i kazdemu sie bialy samochod podoba.
moda robi ludziom wode z mozgu. Wszystko mozna wypromowac...
Fajna - może za dużo powiedziane ... po pierwsze nie wiem z czego to wynika , znudzeni życiem są wszyscy czy im sie za dobrze zyje że lubią takie " fajne nuty "
to jest dla mnie zagadką...
Papaya jest dwa razy lepsza od Jozina mimo że obie nuty dla mnie nie nadaja sie do słuchania co do fanów Jozina to nie chce się nikomu narażać ale powiem tylko tyle że na 20 000 przesłuchanych utworów Jozin prawie zamyka stawke wśród nielubianych nut ... to jest totalny shit..