Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 14 1 2 3 13 14
#2031088 06/02/2008 19:51
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline

Bonus: Unibet
A
stranger
stranger
A Offline
Ile kosztuje wypłata na konto bankowe z pinnacle czy jest bezplatna?

enthusiast
enthusiast
raz w miesiacu bezplatna

enthusiast
enthusiast
wie ktos co znaczy w pinnacle pzy zakladzie opis: "pk and +0.5 1.813" i czym sie rozni od "pk 1.789" ? z gory dzieki, pierwszy raz tu wplacilem i sie nie orientuje:)

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
Originally Posted by Jendyk
wie ktos co znaczy w pinnacle pzy zakladzie opis: "pk and +0.5 1.813" i czym sie rozni od "pk 1.789" ? z gory dzieki, pierwszy raz tu wplacilem i sie nie orientuje:)
Ten handicap jest podwójnym handicapem i może być też podany jako 0:1/4. Stawiając na Liverpool pól Twojej stawki jest obstawionej po handicapie 0 a pól po -1/2. Jeśli Liverpool wygra to cały Twój zakład wygrywa. Jeśli Liverpool zremisuje to pól Twojej stawki jest zwracana, a pół przegrywa. Jeśli zaś Liverpool przegra to cały Twój zakład przegrywa. Stawiając na Arsenal pól Twojej stawki jest obstawionej po handicapie 0 a pól po +1/2. Jeśli Arsenal wygra to cały Twój zakład wygrywa. Jeśli Arsenal zremisuje to pól Twojej stawki jest zwracana, a pół wygrywa. Jeśli zaś Arsenal przegra to cały Twój zakład przegrywa.

wszystko jest tam --> ASIAN HCP

enthusiast
enthusiast
dzieki wielkie, tak myslalem

old hand
old hand
w jakich walutach mozna grac w pinn?? tylko $$? czy euro tez, bo domyslam sie ze w zlotowkach nie...

M
member
member
M Offline
W kilkunastu jeśli nie kilkudziesięciu walutach. W Euro i Złotówkach też. Tak na marginesie to przejrzyj sobie temat o pinnacle i znjadziesz odpowiedź na wszystko o tym buku
pozdrawiam

old hand
old hand
juz wszystko wiem spoko i dzieki za odp. pozdro piwo

C
addict
addict
C Offline
spotkalo was cos takiego ze przy logowaniu do pinna wyszedl komunikat ze zostalo nadane nowe haslo i wyslane e-mailem?
pozniej zmienilem na nowe i juz bylo wszystko w porzadku, dziwna sytuacja...

A
old hand
old hand
A Offline
Originally Posted by Cambell
spotkalo was cos takiego ze przy logowaniu do pinna wyszedl komunikat ze zostalo nadane nowe haslo i wyslane e-mailem?
pozniej zmienilem na nowe i juz bylo wszystko w porzadku, dziwna sytuacja...

tak, dokładnie to samo miałem przed chwilą

C
addict
addict
C Offline
eh teraz stronka wogole nie dziala na dwa kwadranse przed eligą... pffffffffff

M
addict
addict
M Offline
Mam dziwna sytuacje z PINNACLE, mianowicie: chcialem wyplacic calosc srodkow z konta gracza ale dostaje maila ze nie wykonalem wymaganego obrotu bonusem.

Oczywiscie wszystkie zasady obrotu sa mi znane (3 x kwota bonusu i depozytu. Do obrotu wliczana zawsze mniejsza kwota[stawka lub wygranana])

Podliczalem wszystko 3 razy i wychodzi mi nadwyzka obrotu 4 k.

Mial ktos kiedys taka sytuacje?

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
michal chyba nie z tej strony zaczynasz - napisz maila do supportuz pytaniem jaki obrót dotychczas zrobiłeś, ewentualnie następny że coś ci sie nie zgadza rachunkach

ps. pamiętasz że możesz wypłacić po minimum miesiącu od przyznania bonusu?

M
addict
addict
M Offline
Wlasnie dostalem od nich odpowiedz. Wyjasnilem im im wszystko w mailu i rozpisalem swoj obrot na czynniki pierwsze, po czym przyznali sie do bledu i przeprosili za pomylke.
Tak czy inaczej jestem bardzo zdziwiony ze ich system zle policzyl moj obrot

C
addict
addict
C Offline
nie tylko tobia tak zrobili, zaczynaja po prostu naciagac swoich klientow zeby tam dluzej grali blush jakas nowa polityka firmy ?
ja mialem nadwyzke obrotu znacznie wieksza od twojej, konto z 3 miechy a to samo mialem...
Z bonusami tak bywa, wczesniej czy pozniej jakies problemy moga wyniknac.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Z bonusami jest tak, ze najlepiej ich w zadnym buku nie brac, inna sprawa ze firmy zazwyczaj maja taki punkt w regulaminie w ktorym jest jasno napisane, ze bonus moga zabrac i to wlasciwie bez podania przyczyny...

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Experto nie przesadzajmy- zabieranie bonusa "bez przyczyny" może poskutkować negatywnie w rankingach. Zresztą jak coś to nie robią tego bez przyczyny tylko dlatego że uznali cie np za gracza "nierekreacyjnego" laugh

ps. inna sprawa ze pinnacle sie nam ostatnimi miesiacami mocno skiepścił, i zastał w czołówce tytlko jesli chodzi o sporty amerykańskie. W asianach zaczyna powoli wyglądać jak ubogi krewny 188, mansion, SBo czy nawet canbetu. Kursy na niższe ligi wystawiają ze sporym opóznieniem, byle tylko nie ryzykować (coś sie dzieje pinny daje spotkanie na offline- po co ryzykować?)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czy ja pisałem tu już, że ta strona to dramat? Na ruchomej linii nie ma szans przez ten interfejs coś zagrać bo zanim załaduje się każdy skrypt (logowanie, wybranie dyscypliny, wybranie ligi, wybranie zakładu, wpisanie hasła, potwierdzenie) to kurs zmieni się 4 razy. I wcale nie przesadzam. 4 jeśli nie więcej. Kiedy wreszcie coś z tym zostanie zrobione? Ta strona mogła być dobra 10 lat temu. Teraz jest jedną z najgorszych jakie widziałem

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Może powinni udostępnić wzorem betfair API, żeby każdy napisał sobie coś przez co można grać bo przez oficjalną stronę jest to coraz trudniejsze.

Strona 1 z 14 1 2 3 13 14

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (rymoholik, latajaca_holenderka, Akhu, aker, Sensei, forty, rafal08, betowiec, alfa, JelineK, 11kera11), 2,934 gości, oraz 24 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,915
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025