Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 11 1 2 6 7 8 9 10 11
mgr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
3-5-2.. zajechało starą polską myślą szkoleniową.. szlag mnie trafiał, że jeszcze kilka lat temu kilka drużyn u nas grało tą taktyką.. wybitnia defensywną swoją drogą tongue na szczescie juz zaprzestano

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wkurza mnie polska liga w FMie, jak sie awansuje do LM, to jest katastrofa.... przez pol roku gra sie mecze co 3 dni, liga, puchar polski, puchar ligi polskiej, liga mistrzow, zygac sie chce, i jak tu zawojowac europe jak grasz jakis denny puchar ligi polskiej i wystawiajac rezerwy przegrywasz mecze i morale druzyny spada frown ide pograc w primera division

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by mgr
3-5-2.. zajechało starą polską myślą szkoleniową.. szlag mnie trafiał, że jeszcze kilka lat temu kilka drużyn u nas grało tą taktyką.. wybitnia defensywną swoją drogą tongue na szczescie juz zaprzestano

Mi się najlepiej w tej grze sprawdza 3-5-2, ale w "attacking formation". Do tego jak podczas meczu dasz rozkaz drużynie by grała "attacking" style i "direct" passing to też ładnie wychodzi.

Jak jest z wyborem kapitana? Czy liczy się tylko "leadership" czy coś innego? Czy najlepiej iść za wyborem asystenta, który i tak desygnuje kapitana jak się go samemu nie wybierze?

mgr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja zmieniłem po pewnym czasie kapitana na napastnika, co prawda młodego, ale decydującego o obliczu drużyny i lubianego w zespole oraz podziwianego tongue większości zawodników zmiana przypadła do gustu, chyba tylko jeden starszy miał drobne zastrzeżenia tongue

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
Ma ktos ochote pograc po sieci lige polska? Glownie jazda w nocki w czasie AO smile

S
S Offline
Pogralem pol sezonu i widze ze gra ma dalej ta sama wade co ostatnio.
Akcje sam na sam sa straszne nieskuteczne. Wlasnie wylaczylem gre, po tym gdy w jednym meczu moim mieli 5 (slownie: pięć) razy przed soba tylko bramkarza, no i oczywiscie ani razu nie strzelili gola.
A specjalnie pokupowalem 3 szybkich napadziorow by dochodzilo do sytuacji 1vs1, ale jak widac nic to nie daje.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wyszlo nowe uaktulanienie skladow:

http://www.cmrev.com/newsroom/wiadomosc/2570.html

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
byłby ktos tak dobry i mógłby mi wytłumaczyc, co musze zrobic aby móc pograc z kumplem w FM przez sieć. męczę się z tym i nie moge tego rozkminic. byłbym wdzieczny za pomoc. niby wszystko robie tak jak jest podane. uzyskałem adres IP serwera. ale kumpel nie moze "przyłączyć sie do gry". gdzie robię błąd?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by rockeman
byłby ktos tak dobry i mógłby mi wytłumaczyc, co musze zrobic aby móc pograc z kumplem w FM przez sieć. męczę się z tym i nie moge tego rozkminic. byłbym wdzieczny za pomoc. niby wszystko robie tak jak jest podane. uzyskałem adres IP serwera. ale kumpel nie moze "przyłączyć sie do gry". gdzie robię błąd?

musisz zaznaczyć przed uruchomieniem nowej gry "uruchom jako serwer"

Z
member
member
Z Offline
osoba która robi grę musi mieć zmienne IP, takie jak w Neostradzie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by ziomek21
osoba która robi grę musi mieć zmienne IP, takie jak w Neostradzie

laugh NIE MUSI

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a pochwale sie troche skutecznoscia Bojana smile mam koncowke 2011 roku, Henry juz sprzedany bo mial 33 lata i noty w dol stracznie poszly, Eto'o tez sie juz powoli konczy ale od czego jest Bojan smile z Aguero tworzy zabojczy duet, na zmianie jest Fred z Eto'o. W PD nie ma na mnie leszcze i co sezon mam mistrza, LM zdobylem tylko raz jak narazie
[Linked Image] [img111.imageshack.us]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tak "zwyczajnie" nie chcialo w ogóle się uruchomic. później kombinowalismy z jakims programe do tworzenia sieci "hatachi" (czy jakos tak). Kumel ma lepszego kompa i lepsze łacze, wiec załozył sieć , ja dołączyłem. juz niby wszystko bylo ok, ale u mnie gra masakrycznie muliło. nie szło ujechac. wybieram jakąś opcje, a ona sie po 20-30 sekund ładuje. nie wiem czym to jest spowodowane mad

aha, jeszcze jedno takie zapytanie mam. chcialbym grac w trybie okienkowym. aby jednoczesnie móc smigac po necie, rozmawiac na gg. jednak gdy w ustawieniach odhaczam opcje dot. trybu pełnoekranowego, to wyskakuje komunikat:

"zmiana ustawien ekranu nie powiodla sie. upewnij sie czy twój system pozwala na wybrane ustawienia"

wie ktos o co kaman?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pytanie bo szukalem juz kilka razy i nic... czy da sie wyszukiwac pilkarzy ktorzy maja zapisana w kontrakcie klauzule odejscia??

wlasnie wczoraj kupilem Javi Martineza ktory byl warty 65 mln zl a w kontrakcie mial zapisana klauzule odejscia 80 mln, a jak pytalem to kazali dac za niego 180 mln zl

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Dziabor
pytanie bo szukalem juz kilka razy i nic... czy da sie wyszukiwac pilkarzy ktorzy maja zapisana w kontrakcie klauzule odejscia??

wlasnie wczoraj kupilem Javi Martineza ktory byl warty 65 mln zl a w kontrakcie mial zapisana klauzule odejscia 80 mln, a jak pytalem to kazali dac za niego 180 mln zl

nie da się

W
old hand
old hand
W Offline
Originally Posted by rockeman
aha, jeszcze jedno takie zapytanie mam. chcialbym grac w trybie okienkowym. aby jednoczesnie móc smigac po necie, rozmawiac na gg. jednak gdy w ustawieniach odhaczam opcje dot. trybu pełnoekranowego, to wyskakuje komunikat:

"zmiana ustawien ekranu nie powiodla sie. upewnij sie czy twój system pozwala na wybrane ustawienia"

wie ktos o co kaman?

Spróbuj włączyć grę poprzez URUCHOM z tym poleceniem:

"Katalog Gry\fm.exe" -small_screen -windowed

Ja tak robię z FM 2007, w FM 2008 też powinno zadziałać.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
niestety z tego polecenia równiez nie moge uruchomic gry w "trybie okienkowym". ale moze to "znak", żeby łupać w pokerka, a nie tracić czasu na bawienie sie w treneiro crazy

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4c4a6e05e80a7bae.html
wie ktos jak ustawic zeby pokazywalo ta tabelke z ob. um.? smile
aha i co zrobic zeby dzialay te emotki (oczywiscie po wrzuceniu ich do odpowiedniego katalogu...)
wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Chaoz
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4c4a6e05e80a7bae.html
wie ktos jak ustawic zeby pokazywalo ta tabelke z ob. um.? smile
aha i co zrobic zeby dzialay te emotki (oczywiscie po wrzuceniu ich do odpowiedniego katalogu...)
wink

co to za skórka tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Strona 8 z 11 1 2 6 7 8 9 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, 11kera11, aker, betowiec, alfa, rymoholik, burbon), 12,519 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,330
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603