|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Szukam jakis przewodnikow do photoshopa, moga byc jakies tutoriale, ale bez przegiec. Jestem poczatkujacy, nie interesuja mnie pierdoly, w stylu powiekszanie cyckow.
Zalezy mi na obrobce zdjec, ale tez bez przegiec.
Dzieki
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
czy miał ktoś podobny problem z uruchomieniem Pro Evolution Soccer 2008 [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sproboj nowsze stery wgrac
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Sproboj nowsze stery wgrac nic nie pomogło  inne cracki próbowałem i dupa blada 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jako, ze w poprzednim temacie nie uzyskalem odpowiedzi zadam pytanie raz jeszcze  Czym sie rozni Kaspersky Antivirus od Kaspersky Internet Security? Czy mając Kaspersky Antivirus bede narazony na jakies inne zagrozenia przed ktorych atakami chroniłby mnie Kaspersky Internet Security i na odwrót?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jako, ze w poprzednim temacie nie uzyskalem odpowiedzi zadam pytanie raz jeszcze  Czym sie rozni Kaspersky Antivirus od Kaspersky Internet Security? Czy mając Kaspersky Antivirus bede narazony na jakies inne zagrozenia przed ktorych atakami chroniłby mnie Kaspersky Internet Security i na odwrót? Kaspersky Antivirus :Chroni przed : wirusami, końmi trojańskimi, programami spyware, rootkitami i innym złośliwym oprogramowaniem Kaspersky Internet Security:Chroni przed : wirusami, programami spyware, spamem i innymi zagrożeniami naruszającymi prywatność. Wbudowana zapora ogniowa i filtr antyspamowy zapewniają dodatkową ochronę przed kradzieżą danych oraz spamem. Czyli pierwszy to antywirus zwykły bez bajerów , drugi to antywirus razem z zapora sieciową oraz ochrona przed spamem. Taki mały kombajn Inaczej tego nie wyjasnie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No, już zamówiłem IS'a :-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No, już zamówiłem IS'a :-) no i git  za poradę podasz swój legalny key  zarcik 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak to jest z predkoscia neta??
jak mam neo256 to sciagam z maksymalna predkoscia 10% czyli 25kb/s
jak mam neo128 to sciagam z maksymalna predkoscia 10% czyli 12-13 kb/s
jak mam neo1mb to sciagam z maksymalna predkoscia 10% czeli powinno byc 100kb/s a scigam z predkosci nawet 130 kilku kb
jak to jest??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mylisz dwie rzeczy. Jak masz neo128 to ściągasz maksymalnie 128 kb/s czyli 16 kB/s (i to jest realny transfer podawany przez przeglądarki, programy p2p itp.).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mylisz dwie rzeczy. Jak masz neo128 to ściągasz maksymalnie 128 kb/s czyli 16 kB/s (i to jest realny transfer podawany przez przeglądarki, programy p2p itp.). Ogolnie dobrze napisal. Mialem kiedys Multimedie 128 i lecialo gora 17kb/s. Ale jak gorszy serwer od 10-15 kb/s
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Panowie, kolega podrzucił mi płytke z Windowsem mx v6 Chciałem sobie zainstalować a tu nie mam klucza :| Poratuje może ktoś ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, kolega podrzucił mi płytke z Windowsem mx v6 Chciałem sobie zainstalować a tu nie mam klucza :| Poratuje może ktoś ?  nie mozliwe !!! to jest wersja samo instalacyjna  ale masz : V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3Josobiście jest to kiepska wersja Ja jade na jego wczesniejszej produkcji Windows RGB 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
mam pytanko: jeśli mam windowsa xp se (pirata) a będe miał oryginalny klucz (np. podpatrzony z nalepki w szkolnej pracowni) to wtedy windows będzie w zupełności oryginalny, czy też obudzą się w windowsie jakieś zabezpieczenia?
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
@herkules Nie wiem czy jest to możliwe czy nie ale pojawił mi się klucz do wpisania. Kolega mi własnie coś mówił, ze nic mi nie będzie potrzeba a tu .. Ja z informy jestem słaby, Tobie się nie podoba - mi pewnie wystarczy  Dzięki za pomoc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam pytanko: jeśli mam windowsa xp se (pirata) a będe miał oryginalny klucz (np. podpatrzony z nalepki w szkolnej pracowni) to wtedy windows będzie w zupełności oryginalny, czy też obudzą się w windowsie jakieś zabezpieczenia? Serial podpatrzony w pracowni pewnie nic Ci nie da, bo jest już zarejestrowany w bazie danych. Ale generalnie legalność Windowsa zależy od numeru seryjnego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@herkules Nie wiem czy jest to możliwe czy nie ale pojawił mi się klucz do wpisania. Kolega mi własnie coś mówił, ze nic mi nie będzie potrzeba a tu .. Ja z informy jestem słaby, Tobie się nie podoba - mi pewnie wystarczy  Dzięki za pomoc  moje słowa ,żę to nie możliwe były lekko ironiczne z faktu ,że owa kompilacja własnie posiada taki maly bug . Z forum Malcolma można wyczytać ,że jest to najbardziej nieudana jego wersja windowsa niektórym dziala niektórym nie  . Ja naprawde polecam tego windowsa rgb . Instaluje sie dosłownie w 25min a jedyne co musisz zrobić to podać partycje  . Co do cd-key podpatrzonego w pracowni. Key może i pójdzie ale to zależy czy w szkole masz np Home  i czy w domu tez będziesz instalował Home . W sumie na 95% internetowa aktywacja wywali Ci info ,że na ten klucz juz jest zainstalowany komputer czyli lipa. Jedyna szansa ,że jest to klucz od wersji dla firm czyli na wiele stanowisk.  Nie popieramy piratów 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|