Tak, siedzialem obok Liroya, byl po mojej prawej wiec moglem kontrolowac, miaelm stack troche wiekszy od niego, dal all in z AK, a mialem 99, zaryzykowalem i cudem mu nie doszlo(chociaz bylem pewny ze soft podszlifowali pod niego )
Martwia mnie dwie porazki z AA vs TT i 99, chyba grajac w betssonie bede zrzucal dwa asy, bo dzisiaj mnie to troche zdenerwowalo.
czy betsson nie robi problemow z wyplatami? ile dni idze taka wyplata na netellera albo na mb? z tego co sie naczytalem na forum to niezauczciwi sa, jakies dziwne rozliczanie zakladow bukmacherskich wiec mam obawy czy grac u nich a mam ochote liroya dojechac
jad, betsson odpiernicza mnóstwo róznego rodzaju zonków orgaznizacyjnych. Natomiast jeśli chodzi o same wypłaty to wszystko w jak najlepszym porządku. juz pare razy wypłacałem na MB i nigdy nie miałem żadnych kłopotów.
dzieki rockeman za odpowiedz, wlasnie nadzialem sie na jeden z takich zonkow organizacyjnych, na polskiej stronie jest promocja 100% od depozytu do 111$, wplacilem ale promocja mnie nie objela jak narazie (wyjasniam z supportem), dlaczego? ta promocja widnieje tylko na polskiej wersji strony a ja widnocznie podczas przelewu musialem zostac przekierowany na angielska wersje a tam nic nie ma o promocji......
Zapraszam wszystkich na kolejny turniej z cyklu Liroy Wanted.
Przypominam, że oprócz gwarantowanej puli w wysokości $1111 (zwycięzca ostatniego turnieju wygrał ponad $300 ), nagrodą specjalną jest $111 za wyrzucenie Liroya z turnieju
Tym którzy jeszcze nie widzieli, polecam wywiad, który udzielił Loroy, tuż po odpadnięciu z EPT :
pozdrawaim M. __________________ Turnej Liroy Wanted W każdy poniedziałek o 20.00 $1111 gwarantowane i $111 za głowę Liroya !