Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 14 1 2 3 4 13 14
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Skoro sami nie umieją z tym nic zrobić.

Bonus: Unibet
C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Rzeczywiscie strona jest beznadziejna, niestety sie juz do niej przyzwyczailem smirk

old hand
old hand
E tam beznadziejna, strona pinnacle ma swój specyficzny klimat. Jak ja miał bym wybierac to bym zostawił tak jak jest smile

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Kupa nie specyficzny klimat - czołówka na rynku asianów ma autoaktualizacje kursów co klikadziesiąt sekund, a tu tak jak Zorro napisał zgaduj zgadula jaki jest teraz kurs, zeby chociaż w trakcie zawierania zakładu gdy okazuje sie że kurs sie zmienił można było od razu obstawić z nowym kursem, to nie odds has changed, back to wagering menu i zaczynamy walke z czasem od poczatku.
Mały tescik proponuje spróbować dziś zagrać o 14.55 jakieś spotkanie w którym dużo sie dzieje z serie A ----- taaaaaka zabawa emocje gwarantowane

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kiedyś okresowo po zalogowaniu wyskakiwał kwestionariusz, w którym można było ocenić jakość usługi. Zawsze dawałem "later" ale teraz chętnie bym im wypunktował wszystko co mnie denerwuje.

S
veteran
veteran
S Offline
jakie jest teraz minimum na zaklad?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Działa Wam teraz pinn ? Czy tylko ja nie mogę się zalogować albo wogóle wejść na stronę ..

C
addict
addict
C Offline
nie dziala

W
old hand
old hand
W Offline
Wpłaciłem tam trochę kaski bo kursy mają fajne ale nic nie mogę skumać z obstawianiem u nich ??? Rozumiem, że jak chcę zrobić combosa to wciskam parlays/accumulators i wybieram dyscypliny i później konkretne mecze. Tylko wówczas kursy mi się na niższe zmieniają. To normalne ???!
Na singlu mam np. 1,725 na acco 1,699 ??? Pierwszy raz coś takiego widzę ...

veteran
veteran
jak wpłacam kartą to później tylko wypłata na kartę czy mogę na Neteller albo moneybookers

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Na karte, proste zabezpieczenie.
Kradniesz komus karte, masz dane, zakladasz sobie konto w pinn, robisz depozyt karta, grasz, a nastepnie zakladasz lewe konto na moneybookers, wyplacasz na mb, nastepnie przelewasz z lewego konta mb na swoje prawdziwe i kasa wyprana.
Reasumujac, zaden normlany buk nie da zwrotu na mb lub neteller jesli wplaciles karta. Do tego, jesli wplaciles karta to musisz wyslac scan i wypelnic aplikacje.

veteran
veteran
Reasumując, jesli wpłaciłem kradzioną kartą i przegrałem gdzie indziej, buk raczej kasy nie zwróci właścicielowi karty, a ja spokojnie wypłacę przegrana kasę od innego bukmachera gdzie mi się żywnie podoba.
Ale bukmacher ma czyste ręce.

Ten scan i aplikacja to przed wpłatą czy po jakimś czsie spokojnie mogę im przesłać

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by robert423
Ten scan i aplikacja to przed wpłatą czy po jakimś czsie spokojnie mogę im przesłać
Chcą jak najszybciej. Coś mamroczą o 3 dniach. Ale nic Ci nie zrobią jak wyślesz później...

A ja mam takie pytanie:
Czy ktoś dostaje odpowiedzi na zadane pytania ze strony supportu? Bo ja nie mogę się doczekać. Chyba, że maile do mnie nie dochodzą jak mi ostatnio powiedziała Pani na czacie w bet365...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by robert423
Chcą jak najszybciej po WPŁACIE. Coś mamroczą o 3 dniach. Ale nic Ci nie zrobią jak wyślesz później...

A ja mam takie pytanie:
Czy ktoś dostaje odpowiedzi na zadane pytania ze strony supportu? Bo ja nie mogę się doczekać. Chyba, że maile do mnie nie dochodzą jak mi ostatnio powiedziała Pani na czacie w bet365...

enthusiast
enthusiast
Jak mam sie u nich zarejestrowac, zeby nie dostac bonusa od pierwszej wplaty ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by MichalTD
Jak mam sie u nich zarejestrowac, zeby nie dostac bonusa od pierwszej wplaty ?
The minimum initial deposit required to qualify for the bonus is $250 USD or the equivalent in your local currency.

Wpłacisz poniżej 250 to nie masz bonusa. Chyba, że chcesz więcej wpłacić to nie wiem... Poza tym to rzadkość żeby ktoś chciał omijać bonus... raczej większość szuka bonusów.

Powtórze swoje pytanie:
Czy ktoś dostaje odpowiedzi na zadane pytania ze strony supportu?
Tylu tutaj fachowców i nikt nie gra w pinn? Nie koresponduje z nimi? Bo jakoś nikt mi nie odpisał tutaj...

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Izi, odpowiadaja mi srednio po 10minutach. Pewnie masz jakiegos maila na onecie lub interii wink zaloz sobie na yahoo.com

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Experto
Izi, odpowiadaja mi srednio po 10minutach. Pewnie masz jakiegos maila na onecie lub interii wink zaloz sobie na yahoo.com
Pewnie masz rację... Ostatnio na czacie bet365 powiedzieli mi, że zapisane mają iż nie dochodzą do mnie maile. Ale zapis rozmowy czatu już przyszedł.
Ale tak zerkam jak zmienić maila na yahoo... a tu:
To change the registered email address of your Pinnacle Sports account, please contact our Customer Service Department at [email protected] from the email address currently registered in your account. Please include your Client ID.
We appreciate your cooperation.
Ciekawe... bo jeśli nie dostaje mail to nie wiem czy uda mi się zmienić.
Ale właśnie... inne maile do nich dostaję. Np. anulowany zakład z wyjaśnieniem dlaczego. Spróbuje.

enthusiast
enthusiast
Originally Posted by Vader
Wplacisz poniżej 250 to nie masz bonusa. Chyba, ze chcesz wiecej wpłacić to nie wiem... Poza tym to rzadkość żeby ktoś chciał omijać bonus... raczej wiekszosc szuka bonusow.
To rozwiazuje problem, dzieki. Przy wybraniu zlotowki jako waluty sa jakies przewalutawania ??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Policz żebyś miał w PLNach mniej niż 250 USD i po sprawie. Ja mam konto w €, to przelicznik jaki miałem ostatnio coś 1€= 3,61 pln.
USD to nie wiem. Ale średnio taki sam jak u Nas pewnie.

Strona 2 z 14 1 2 3 4 13 14

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, Sensei, latajaca_holenderka, kamel, ANZELMO, Akhu, aker, 11kera11, JelineK, forty, Kretol), 2,744 gości, oraz 19 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,903
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025