mam prośbę może ktoś podać stronę z golami z liverpool - west ham gdzie podawany jest czas z dokładnością co do sekundy? bwin zle rozliczyl zakład musze znaleźć jakis dowód że sie pomylili
mam prośbę może ktoś podać stronę z golami z liverpool - west ham gdzie podawany jest czas z dokładnością co do sekundy? bwin zle rozliczyl zakład musze znaleźć jakis dowód że sie pomylili
nie wiem, o którą bramkę Ci chodzi, ale może o tę:
w sobote i niedziele wyplaty do mb nie "wychodza" z bwinu. kiedys rowniez martwilem sie zlecajac wyplaty w weekendy lub w piatek, ale teraz jestem juz przyzwyczajony. wszyscy oczekujacy pieniedzy na koncie uzbrojcie sie w cierpliwosc, wyplaty oczekiwalbym dopiero we wtorek rano
Prowadził ktoś może ostatnio korespondencję z supportem bwin? Napisałem do nich w sobotę. Dziś już wtorek a odpowiedzi brak. Nie licząc automatycznego powiadomienia, że mail mój dotarł i mam czekać... ale tyle dni to przesada.
Prowadził ktoś może ostatnio korespondencję z supportem bwin? Napisałem do nich w sobotę. Dziś już wtorek a odpowiedzi brak. Nie licząc automatycznego powiadomienia, że mail mój dotarł i mam czekać... ale tyle dni to przesada.
korespondencja z supportem bwinu jest uciazliwa i dlugotrwala, jak zawsze. raczej nie nastawialbym sie na szybko odpowiedz, spamowanie im poczty tez raczej niczego nie da
korespondencja z supportem bwinu jest uciazliwa i dlugotrwala, jak zawsze. raczej nie nastawialbym sie na szybko odpowiedz, spamowanie im poczty tez raczej niczego nie da
Ktoś tutaj pisał chyba, że jak ich trochę sie pospamuje to szybciej działają. Po kolejnym mailu dzisiaj wreszcie odpisali:
Pieniadze powinny znaleźć się na Pana koncie w sewrwisie MoneyBookers w ciągu 1-2 dni roboczych.
Prosimy o ponowny kontakt w razie dalszych pytań
A po 2h dostałem nawet kasę. Więc może jednak warto spamować im skrzynkę codziennie?
Ktoś tutaj pisał chyba, że jak ich trochę sie pospamuje to szybciej działają. Po kolejnym mailu dzisiaj wreszcie odpisali:
Pieniadze powinny znaleźć się na Pana koncie w sewrwisie MoneyBookers w ciągu 1-2 dni roboczych.
Prosimy o ponowny kontakt w razie dalszych pytań
A po 2h dostałem nawet kasę. Więc może jednak warto spamować im skrzynkę codziennie?
ja niecale 3 miesiace temu wysylalem im po 12 wiadomosci dziennie w oczekiwaniu na moje pieniadze na mb, i nie przynioslo to zadnego skutku, nie dostalem tez zadnego odezwu mailowego musialem do nich zadzwonic zeby odblokowali moj przelew na mb, po 2 tyg
Babcia 80 letnia chce założyć konto na bwin Już "obróciła" bonusem w bet365 i teraz chce się zabrać za ogrywanie bwina. Tylko nie pamiętam nicku z forum... ale poszukaj w tym dziale to może da radę...