Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 12 z 12 1 2 10 11 12
Io sono Interista
Io sono Interista
Chyba nadeszła pora na pierwszy wartościowy post po powrocie na forum pod nickiem Jose

Tak jak juÅź tutaj wielu z Was pisaÅ‚o dzisiaj o godzinie 20:45 na San Siro wybiegnÄ… jedenastki Interu Mediolan i The Redds. Oba zespoÅ‚y w nieco odmiennych nastrojach. Anglicy wkaraczajÄ… w pogoÅ„ za czoÅ‚ÃłwkÄ… Premiership natomiast WÅ‚osi raczej gonic nikogo nie muszÄ… ale gdy patrzÄ™ na ich ostatnie popisy to obawiam siÄ™ Åźe i do tego bÄ™dzie jeszcze okazja w tym sezonie.

Pierwszy mecz 2-0 dla gospodarzy. Inter tylko utwierdziÅ‚ mnie w przekonaniach Åźe w najwaÅźniejszych meczach nie potrafia narzucić wÅ‚asnego stylu gry. 60 minut w dziesiÄ…tke a 90 minut obrona CzÄ™stochowy bo nawet gdy Matrix byÅ‚ na boiksu nie oddali Åźadnego celego strzaÅ‚u na bramkÄ™

KoncÃłwka dla The Redds a dkoÅ‚adnie 7 minut, ktÃłre wybiÅ‚y Narrazzurim LM z gÅ‚owy. Potem posypaÅ‚y siÄ™ kontuzje w Interze, jeszcze na Anfield wiÄ™zadÅ‚a zerwaÅ‚ Cordoba, w meczu z RomÄ… Maxwell zwichnÄ…Å‚ nogÄ™. W miÄ™dzy czasie kontuzjÄ™ zÅ‚apaÅ‚ teÅź Chivu ale dziÄ™ki Bogu zagra w tym meczu.

Inter Mediolan - Liverpool Goście strzelą gola? Nie @2,40 4/10 Expekt

Inter jest takim zespołem że na San Siro mimo iż potrzebuje dwóch goli to i tak będzie bardziej uważał by goli nie tracić. The Redds raczej będą chclieli gola zdobyć z kontry więc nie powinni atakować za dużą ilością graczy by nie zostawić pustych tyłów. Wszystko wskazuje na under 2,5 ale Ja wybrałem opcje że Liverpool nie zdobędzie gola.

Bonus: Unibet
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by amkwish
Bramka dla Liverpoolu załatwia sprawę awansu i Liverpool ta bramke strzeli i kto wie ,czy to bedzie tylko jedna.
Czyniac takie załozenie musze grać over 2,5 ,bo nie sadzę ,by Inter nie wpakował chociaz jednego gola.

myślę bardzo podobnie, dlatego proponuję Inter Milan v Liverpool - both teams to score

Inter musi zacząć atakować już od początku spotkania, jeżeli chce je wygrać minimum 2-ma bramkami, a wiadomo, że filary jego defensywy będą nieobecne, co za tym idzie uważam, że "the reds" ukują przynajmniej raz w ciagu 90 minut. kurs 1,95 całkiem smaczny.

pozdr,

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
cóż, powiem szczerze, że nie spodziewałem się iż "kolejne" makarony nie strzelą nawet bramki angielskiej drużynie.

już w pierwszej połowie Inter "powinien" prowadzić, a że jak zawsze niewykorzystane sytuacje się mszczą, a że Benitez mimo ustawienia 4-5-1 zagrał trzema! napastnikami ( widać było, że chce zdobyć bramkę ) to Liverpool też miał swoje szanse i jedną wykorzystał. fakt faktem, że sędzia dał prezęt the reds, ale oni też się zrewanzowali i wyłozyli jak na tacy piłkę Zlatanowi, wiec winowajców we Włoszech jednak szukają u siebie, szkoda mi tego "betu" :/ gdyż na prawdę uważałem, że spokojnie wejdzie.

skrót 1 i 2 połowy gdyby ktoś nie oglądał

http://www.attube.net/view_video.php?viewkey=ee48d0b7d48c591b8f43

http://www.attube.net/view_video.php?viewkey=9336a670e36d0ed79bc4

Strona 12 z 12 1 2 10 11 12

Moderatorzy  Akhu, Biszop 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Lukasz111, Sensei, latajaca_holenderka, 11kera11), 1,749 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,566
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025