|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kupilem dzis takie cos - podwujny konverter firmy inverto i za chu chu nie moge go ustawic aby odbieral mi dwie satelity naraz jak ustawie Astre to jest tylko Astra jak Hodbr. to jest tylko Hodbr. czy ja cos robie nie tak czy ten sprzet jest do kitu?
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że to nie jest tak łatwo ustawić  ja tam miałem problemy to wezwałem fachowca (okazało się, że źle skręcony talerz) i za 30 zł miałem wszystko pięknie zrobione 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyli rozumie ze powodow moze byc wiele i chyba pojde za Twoja rada ! dzieki
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
nie tak latwo, ale jednak latwo, problem ktory masz to pewnie... nie ustawiony dobrze tuner, astra musi miec port 1 a hb port 2, jesli masz na obu 1 to nic dziwnego ze dziala jedna
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a moglbys to tak w jezyku bardziej zrozumialym? ewentualnie jak ustawic ten tuner? no tak bardziej "łopatologicznie" mi to wyosl
|
|
|
|
|
|
|
dobra... z pilota odpalam MENU tunera, nastepnie wrzucam USTAWIANIA ANTENY i tam znajdziesz satelite(astra, hb) powinno byc na jakim porcie sie znajduja, nie moga byc na tym samym, wiec ustawiasz astra -port 1, a hb - port 2, zapisujesz i wtedy jesli podpiales i ustawiles dobrze konwerter wszystko zadziala  jedyny problem podczas instalacji mialem z tymi portami, bo bylo ustawione na tym samym, zmienilem na inne i izi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki WIELKIE zaraz ide rabotac z tym gownem
|
|