|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
nie widzę jakoś zakładki lista użytkowników , czyżby znikła gdzieś ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
DLACZEGO WYJĄTEK POTWIERDZA REGUŁĘ?
Bezsensowność tego zdania frapuje mnie od lat...
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
posiada ktos napisy do tego filmu?
Gdy zgaśnie namiętność / After Sex (2007)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Znacie jakiś fajny lokal w Warszawie z tzw "czarną muzą"  coś na wzór tych ze Step up  Znalazłem jak narazie takie lokacje: Fresh i Underground Music Cafe, problem w tym, że kompletnie nic o nich nie wiem. Jakby ktoś mógł coś doradzić to byłbym wdzięczny.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie jaki jest dobry program do licytacji na allegro? dzis mam licytacje i chce sobie ustawic zeby mi zalicytowalo 3sekundy przed koncem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może ma ktoś czas teraz żeby ściągnąć mi plik z Rapida i wrzucić na inny serwer bez limitów jak np. "wyslijto". Plik 100mb, konkretnie gra. Jakby ktoś mógł to PM  . Pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znajdzie mi, ktorys z modow moj temat o Angorze, bo nie moge sie doszukac?
Z tego co pamietam to nazwa "Angora"
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wybór padł na Ciebie! Otrzymujesz zaproszenie do spędzenia 14 noclegów w hotelu bez ponoszenia ich kosztów. Gratulujemy szczęścia! Przygotowaliśmy dla Ciebie katalog zawierający aż 1000 hoteli w 14 krajach Europy. Wybierz jeden i spędź w nim 14 bezpłatnych noclegów. Noclegi są darmowe, abyś mógł sprawdzić hotel i wystawić mu opinię. Twoja opinia jest bardzo ważna. Dzięki niej powstanie ogólnoeuropejski ranking hoteli rekomendowanych do wypoczynku. Bardzo liczymy na Twój udział. W ciągu 7 minut od przeczytania tej wiadomości wypełnij formularz i odbierz Twoje bezpłatne noclegi, które spędzisz w wybranym hotelu wraz z osobą towarzyszącą. Zostałeś wybrany, więc ciesz się tym przywilejem i odbierz zaproszenie już teraz. Nic nie tracisz, a możesz tylko zyskać. Szczegóły znajdziesz w Regulaminie na www.eurorest.org [ eurorest.org] co sądzicie o tym też dostajecie coś podobnego?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Wybór padł na Ciebie! Otrzymujesz zaproszenie do spędzenia 14 noclegów w hotelu bez ponoszenia ich kosztów. Gratulujemy szczęścia! Przygotowaliśmy dla Ciebie katalog zawierający aż 1000 hoteli w 14 krajach Europy. Wybierz jeden i spędź w nim 14 bezpłatnych noclegów. Noclegi są darmowe, abyś mógł sprawdzić hotel i wystawić mu opinię. Twoja opinia jest bardzo ważna. Dzięki niej powstanie ogólnoeuropejski ranking hoteli rekomendowanych do wypoczynku. Bardzo liczymy na Twój udział. W ciągu 7 minut od przeczytania tej wiadomości wypełnij formularz i odbierz Twoje bezpłatne noclegi, które spędzisz w wybranym hotelu wraz z osobą towarzyszącą. Zostałeś wybrany, więc ciesz się tym przywilejem i odbierz zaproszenie już teraz. Nic nie tracisz, a możesz tylko zyskać. Szczegóły znajdziesz w Regulaminie na www.eurorest.org [ eurorest.org] co sądzicie o tym też dostajecie coś podobnego? Na poczte na onecie mi co 2 tygodnie to przychodzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Otoz to dzieki  Zaraz wrzuce :]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jaki jest dobry program do licytacji na allegro? dzis mam licytacje i chce sobie ustawic zeby mi zalicytowalo 3sekundy przed koncem  http://snajper.net
|
|
|
|
|
member
|
|
member
@ Skull takie listy wysyłane są bardzo często, a z 7 minutami to bujda:) na odesłanie tak naprawdę jest dużo czasu. Logowałem się tam kiedyś, żeby zobaczyć co i jak. Zasady są takie - noclegi rzeczywiście masz za darmo, w Polsce i wielu krajach Europy. Pięknie? Zbyt pięknie. A problem w tym, że OBOWIĄZKOWO musisz wykupić wyżywienie na czas pobytu. Nie widziałem tańszego niż 50 zł na dobę (w Polsce), a to było jakieś 4 lata temu. Czy warto? Odpowiedz sobie sam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z ciekawości przejrzałem sobie tą stronę z darmowymi noclegami. I jest tak, jak pisze []petelek[/b]. W niektórych hotelach masz darmowe noclegi, ale obowiązkowo musisz wykupić posiłki. W innych masz jedynie rabat na noclegi. Wszystko fajnie, ale jak gdzieś się wybierzesz z zamiarem zwiedzania, to przecież nie będziesz na każdy posiłek wracał do hotelu. Szczególnie jeżeli wyjedziesz gdzieś dalej, za miasto. Patrzyłem na ceny w Czechach i tam sobie żądają 50 - 100 PLN dziennie za wyżywienie. Generalnie, jeżeli sobie odpowiednio zaplanujesz, to mimo wszystko ten interes może się opłacić. W końcu jeść musisz anyway 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pilnie potrzebuje pomocy na nizej wymienione tematy !!!!
Metody numeryczne cos co zaliczam od 2 lat i w sobote juz 15 moje podejscie!!
1 Rozwiązanie równania różniczkowego zwyczajnego II rzędu z warunkiem początkowym metodą Eulera.
2 Numeryczne rozwiązanie równania różniczkowego cząstkowego II rzędu z warunkiem początkowym i brzegowym.
3 Rozwiązanie układu równań liniowych metodą Gaussa z wyborem elementu podstawowego, metodą Dollitle’a.
4 Rozwiązywanie układu równań liniowych o trójkątnych macierzach współczynników.
5 Rozwiązanie równania różniczkowego zwyczajnego II rzędu z warunkami brzegowymi metodą różnic skończonych.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szukam 3 filmikow z neta, a mianowicie:
1. film przeciwko ubraniom z naturalnych futer, gdzie na filmie bylo pokazane zwierzatka futerkowe zywcem obrywane ze skory
2. film gdzie ktos komus na zywca obcina glowe nozem w lesie na sniegu
3. gdzie pokazana jest magia photoshopa i z bardzo slabej dziewczyny zostala zrobiona sexbomba na okladke jakiegos pisma
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam.
Potrzebuje pomocy w sprawie telewizji kablowej, a mianowicie.
Mam w domu 3 telewizory z tej samej sieci kablowej i do tego jeszcze internet, także z kablówki. Przy intensywnym ściąganiu z neta na 2 telewizorach słabnie sygnał i nie da się zbytnio oglądać niektórych programów.
Chcę kupić wzmacniacz sygnału kablowego ale nie wiem jaki i gdzie. No i najważniejsza kwestia. Na którym odcinku kabla mam podłączyć ten wzmacniacz. Na samym początku przed pierwszym rozgałęzieniem czy przed drugim rozgałęzieniem z którego kable idą do 2 telewizorów i do komputera.
Poradzicie coś?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktoś posiada linka do bramek z wczorajszego hitowego  spotkania naszej "repry" z reprezentacja gwiazd OE? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|