Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 19 1 2 5 6 7 8 9 18 19
P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
i mistrza tez w OE juz od dawna znamy grin

Bonus: Unibet
L
enthusiast
enthusiast
L Offline
Czy rezerwując bilet na EURO mogę zarezerwować 2 bilety (dla siebie i dla przyjaciela)? Jeżeli tak to w jaki sposób? Bo mam dodaną osobę w zakładce 'przyjaciele' i jak rezerwuję bilet, to nie mam opcji podania liczby biletów lub wybierz przyjaciela. W ogóle ta strona jest mało intuicyjna.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
"Kliknij" dwa razy przy zamówieniu i bedzie dobrze.

Chyba ze nie podałes pelnych danych przyjaciela , tez musi byc jego pesel i nr dowodu.

S
veteran
veteran
S Offline
Dostałem dziś takiego maila, rejestrowałem się w serwisie już dawno. Problem w tym, że ja wogóle nie moge znaleźć tego o czym oni piszą poza tym w moich zamówieniach jest status zgłoszenie a ten numer też dostałem zaraz jak się zapisywałem.

O co chodzi?

Informujemy, że mimo rozpoczęcia przez Ciebie procesu składania
wniosku do losowania na bilety EURO2008 nie zostało ono dokończone
dla jednego lub więcej spotkań. Dlatego prosimy o sprawdzenie
i ewentualne dokończenie procedury - samo włożenie biletu/ów
do koszyka nie wystarczy - trzeba kliknąć DALEJ DO WNIOSKU
(pod niebieskim polem) i dokończyć procedurę rezerwacji aby
uzyskać unikalny kod nadawany prawidłowo złożonym wnioskom.

Stan Twoich zgłoszeń można sprawdzić w opcji Zamówienia
po zalogowaniu się w naszym systemie na stronie www.kupbilet.pl. [kupbilet.pl.]

W obecnym stanie, Twój niedokończony wniosek nie upoważnia
Cię do wzięcia udziału w losowaniu biletów i/lub biletów warunkowych.

Aby dokończyć należy wejść na stronę euro.kupbilet.pl
i postępować zgodnie z zawartymi tam instrukcjami.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Już 850 tys. zamówień. Co za niezwykła popularność tej imprezy.

W życiu na żaden mecz reprezentacji rozgrywany w Polsce nie przyszłoby 200 tys ludzi. Nawet gdyby był tak duży stadion i wpuszczaliby za darmo. A tu proszę - ponad 400 tys. Polaków (podzieliłem zamówienia przez 2 bo taki jest limit na osobę) chce wyjechać do Austrii i Szwajcarii. Przedsiębiorczy rodacy poskładali zamówienia na kogo się da (średnia wyjdzie pewnie przynajmniej z 5-6 osób na jednego faktycznego kibica). Można powiedzieć jaki związek tacy kibice. Powodzenia w losowaniu!

Marat Safin
Marat Safin
Originally Posted by z o R r o
Już 850 tys. zamówień. Co za niezwykła popularność tej imprezy.

W życiu na żaden mecz reprezentacji rozgrywany w Polsce nie przyszłoby 200 tys ludzi. Nawet gdyby był tak duży stadion i wpuszczaliby za darmo. A tu proszę - ponad 400 tys. Polaków (podzieliłem zamówienia przez 2 bo taki jest limit na osobę) chce wyjechać do Austrii i Szwajcarii. Przedsiębiorczy rodacy poskładali zamówienia na kogo się da (średnia wyjdzie pewnie przynajmniej z 5-6 osób na jednego faktycznego kibica). Można powiedzieć jaki związek tacy kibice. Powodzenia w losowaniu!

A moim zdaniem na finał Euro 2012 gdyby był stadion na 200 tys. pojemności a Polska w finale to byłby komplet smile Mówię poważnie, zakładając niskie ceny biletów.

Co do drugiej częsci posta chyba nie piszesz poważnie. Czy skoro wiem, że inni zakładają konta i zamawiają bilety na kilka osób to ja mam uczciwie założyc tylko na siebie i prosic Bozie o cud? Najpierw jełopy z PZPN biorą większośc biletów dla siebie i sponsorów a potem jeszcze zdziwienie, że każdy kibic chce zwiększyc swoje szanse na bilet blush Ja sam mam 2 zamówienia jedno swoje i drugie na brata. Nie widzę w tym nic złego.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Bullet
[quote=z o R r o]
Co do drugiej częsci posta chyba nie piszesz poważnie. Czy skoro wiem, że inni zakładają konta i zamawiają bilety na kilka osób to ja mam uczciwie założyc tylko na siebie i prosic Bozie o cud? Najpierw jełopy z PZPN biorą większośc biletów dla siebie i sponsorów a potem jeszcze zdziwienie, że każdy kibic chce zwiększyc swoje szanse na bilet blush Ja sam mam 2 zamówienia jedno swoje i drugie na brata. Nie widzę w tym nic złego.
Po prostu drażni mnie, że ci, którzy najgłośniej narzekają na PZPN sami kombinują jak mogą.

Co do zamówienia na brata to i tak okazałeś się średnio przedsiębiorczy i biletów na 99% nie dostaniesz. Są tacy co mają i po 60 zamówień na całą rodzinę i grono znajomych. Oni mają już pewne szanse. A bilety zakupują niekoniecznie w celu wejścia na stadion jeśli wiesz o czym mówię. Będziesz mógł je potem od nich kupić. Za 6000. Nadal nie widzisz w tym nic złego?

Marat Safin
Marat Safin
Jeśli chodzi o mendy bez honoru myslace tylko o zysku nie ma o czym gadac. W tej materii masz 100% racji. A ja chcę pojechac naprawdę i zaliczyc kolejny mecz repry.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ciekawe po ile będą chodzić albo już chodzą bilety na mecz Polska - niemcy ...chętnie bym kupił, ale raczej nie będą kosztowac max 500pln :/

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Kiedy losowanie?

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Wlasnie sobie aplikuje o bilety i musze przyznac ze dawno nie widzialem tak amatorskiej firmy. Maja nawet bledy w pisowni...

Mialem zamiar aplikowac na cztery osoby, ale z tego co widze to jesli zaloze konto i podam przyjaciela, a wiec musze podac jego pesel, na swoim koncie od razu daje do bazy dwie osoby, a wiec wystarczy zalozyc dwa konta i wykorzystuje sie do tego dane 4 osob.

Szansa na to ze wygram losowanie pewnie jedna do 100...

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
A dokładnie:

1 106 583 zamówień,
/7827 biletów do rozlosowania.
-------------------------------------------
=141.38 osób na jeden bilet.

M
member
member
M Offline
mam pytanie do ludzi ktorzy juz mają zaklepany bilet od uefy. Czy można zmienić dane osoby na bilecie przed wysyłaniem ich przez uefa na 2 tygodnie przed turniejem (tyle ile piszą w regulaminie) ? Chciałbym opchnąć karnecik na allegro lub ebayu no i lepiej żeby odbiorca miał bilecik na swoje nazwisko.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
to prawda ze dzis losowanie??

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Losowanie odbędzie się w dniu 14.03.2008r.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
http://www.polskatimes.pl/310,27059.htm

Ciekawe ile klubów zdecyduje się na podobny krok ?

old hand
old hand
Originally Posted by Szewa
http://www.polskatimes.pl/310,27059.htm

Ciekawe ile klubów zdecyduje się na podobny krok ?

Gest ok, niestety nie mam kanetu :(, ale sznse i tak były by iluzoryczne tak jak w losowaniu dzisiejszym.
A propos:
http://sport.wp.pl/kat,1002421,title,Dzis-losowanie-biletow-na-Euro,wid,9757306,wiadomosc.html

Jak ktos wylosuje 1 bilet, już nie bierze udziału w dalszych losowaniach. Obym wylosował hahah.
Tak na powaznie jakby nie było mołżiwości scedowania biletów, byśmy mieli na bank najbardziej zróznicowanych wiekowo kibiców na swiecie:)
Pozdro i szczescia w losowaniu dla wszystkich.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
wie ktos o ktorej jest to losowanie?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kiedy mają wysyłać te mejle? Dostał już ktoś?

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Ta firma jest tak smieszna, ze bankowo losowanie bedzie ustawione, jesli pula to 8k biletow to moze wylosuja z 3k

Poza tym przypomnialem sobie wypowiedz jakiegos czlonka Pzpn ktory stwierdzil ze tylu wejsc an storne nei wytrzymalby zaden serwer na swiecie... Zalosny smiec. PZPN dal zarobic zalosnej firmie po znajomosci, co do losowania to juz wierze ze bedzie ono uczciwe...

Strona 7 z 19 1 2 5 6 7 8 9 18 19

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, burbon, Sensei, wHiTe_StAr), 2,195 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,315
Posty5,842,286
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026