co Wy gadacie, Marysia bije Bujakiewicz na głowę, Kasia jest grubawa...
za to ma wieksze "bujaki"
jak to w zyciu...cos za cos:) ta Kirilenko z bliska jakas dziwna, niby ladna, ale sam nie wiem, na korcie z dalszego ujecia, w pelnej sylwetce jest fajniejsza, no ale gra piach:) Danielka Hantuchova ciagle ma cos w sobie, jak dla mnie oczywiscie:) Juz ta anoreksja troche mniejsza, a ogolnie fajna jest:) Moze ktos cos ma na dysku i wklei?:)
Danielka Hantuchova ciagle ma cos w sobie, jak dla mnie oczywiscie:) Juz ta anoreksja troche mniejsza, a ogolnie fajna jest:) Moze ktos cos ma na dysku i wklei?:)
Daniela "księżniczka" Hantuchova? Figura pierwsza klasa, szczególnie nogi, ale buźke Kirilenko ma ładniejszą.
Danielka Hantuchova ciagle ma cos w sobie, jak dla mnie oczywiscie:) Juz ta anoreksja troche mniejsza, a ogolnie fajna jest:) Moze ktos cos ma na dysku i wklei?:)
Daniela "księżniczka" Hantuchova? Figura pierwsza klasa, szczególnie nogi, ale buźke Kirilenko ma ładniejszą.