Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
#2173195 18/03/2008 03:21
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Skrót spotkania Pelikan - Arka :

http://www.arka-tv.pl/clip/pelikan-lowicz-arka-gdynia-0-0-skrot/

Wywiady po meczu:

http://www.arka-tv.pl/clip/pelikan-lowicz-arka-gdynia-0-0-wywiady/

Moskalewicza możecie opuścić bo pierdoli trzy po trzy.

Co się dzieje z tą drużyna to jest tragedia. Chodzą po tym boisku jak święte krowy. Teraz jeszcze przełożony mecz na czwartek bo tak sie Stawowemu podoba i pewnie frekwencja spadnie. W meczu z Kitą zabraknie Przytuły, który pauzuje za czerwoną kartke. Jedynka po kursie @1.3 ? Trzymać się z daleka.

Ja spróbuje jakiś u/o

D
veteran
veteran
D Offline
Ja tylko dodam abyscie spojrzeli w profo-fortunie wink na kurs 1 polowa i 2 polowa na Kmitę a wiec zapodaje 13,20 shocked i 12,92 shocked , ktos chyba zwariowal w tej firmie , wszyscy placa po 6-7pkt , i ja to zagralem singlami szczegolnie pierwszą polowe ,typowy błąd buków ,wiem ze bedzie ciezko aby Kmita wygrala jakas polowke ,ale to co prezentuje Arka w trzech spotkaniach (sparing i 2 ligowe) wydaje sie dobrym rozwiazaniem po tym kursie ,pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dzisiaj w Gdyni zobaczymy gwiazdy na lodzie laugh Wczoraj wieczorem wychodziłem na piwo to było wszędzie błoto, jak wracałem to ostro sypał śnieg, a temperatura chyba poniżej zera bo jakiś przeziębiony jestem.

Stan na siódmą rano:

[Linked Image]

Czyli jest źle laugh

Jak wiadomo podgrzewana murawa w Gdyni to pic na fode fotomontaż. Wczoraj ponoć piłkarze sami odśnieżali murawe laugh jak sobie odśnieżycie tak zagracie? Jak wiadomo gwiazdeczki nie lubią grać na źle przygotoanej murawie, jeszcze się jakiś przewróci a co gorsza skaleczy frown Przecież o awans i tak będzie łatwo jeśli Arka, która gra to co gra awansuje w tabeli na drugie.

Murawa+warunki+słaba forma = under i handi na Kmite

under 2.5 @1.82 7/10

Kmita +1.5 @1.83 6/10

oba pinnacle

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a...śniło mi się 0:0

laugh laugh

Marat Safin
Marat Safin
Bravo Domingos za typy blush

Ale zmarzłem dziś na meczu frown Gra Arki podobna do tej z Podbeskidziem tylko, że wynik gorszy frown Bardzo, ale to bardzo słabo wygląda gra obronna Arki. Nie wiem co się z nimi dzieje bo skład ten sam co na jesieni, a zrozumienia zero. Pierwsza połowa katastrofalna w wykonaniu Arki i kilka kontr gości w tym jedna zakończona bramką. W 2 połowie obrona częstochowy Kmity i zamek hokejowy w wykonaniu naszych piłkarzy. Mecz wyglądał identycznie jak ten z Turkiem na jesieni i prawie tak samo się skończył. Jednak w doliczonym czasie gry rywale dobili nas i skończyło się 1-2. Gołym okiem widac, że Arka jest bez formy i juz dziś można pomyślec o postawieniu paru złotych na Katowice w następnej kolejce. Nie wiem co się dzieje, ale Stawowy stracił chyba panowanie nad zespołem i cos trzeba zrobic bo rywale uciekają. Z taką grą awans jest wykluczony. Czas chyba na meskie decyzje. Chmiest staje się powoli gdyńskim Rasialdo, Nawrot ledwo radził sobie w rezerwach z Bałtykiem ostatnio, a Wróbel ma kłopoty i nie gra... Tak naprawdę jedynie Sokołek zasłużył dziś na pochwały tyrając od pola karnego do pola karnego.
Reasumując nie radzę stawiac na Arkę w najblizszym czasie i czuje, że albo posypią się zaraz kary albo trener odejdzie.
Największy budżet a grają tragedie...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Karwan dobrze zagrał, widać że mu się chciało i dobry mecz Bledzy.

Ogólnie gra tragedia, gwiazdeczkom się w głowach poprzewracało. Ława miał pretensje do kibiców laugh laugh

Marat Safin
Marat Safin
Originally Posted by Kameleon
Karwan dobrze zagrał, widać że mu się chciało i dobry mecz Bledzy.

Ogólnie gra tragedia, gwiazdeczkom się w głowach poprzewracało. Ława miał pretensje do kibiców laugh laugh

Nic dodac nic ując smile Ława to niech się za gre weźmie, a nie narzeka bo jestem cieniem samego siebie blush Momentami bardziej emocjonowała mnie walka na śnieżki pod zegarem niż sam mecz laugh

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Śląsk Wrocław - Znicz Pruszków [email protected]
Goście osłabieni brakiem najlepszego strzelca Lewandowskiego. Śląsk po ostatnich porażkach powinien być wystarczający zmobilizowany aby to wykorzystać.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by DJ SOSNA
Śląsk Wrocław - Znicz Pruszków [email protected]
Goście osłabieni brakiem najlepszego strzelca Lewandowskiego. Śląsk po ostatnich porażkach powinien być wystarczający zmobilizowany aby to wykorzystać.
Dj buki zaczynają stopować Śląsk może jednak kolejny fix?

vig Offline
member
member
A kurs w tej chwii na Slask w Bet365 jest 2.20.
Sporo podskoczyl.

R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
Stal Stalowa Wola - GKS Katowice
Typ: under 2.5 @1.926 pinn (wczoraj) @1.826 dzis 3/10

W ub under 2.5 jest już po 1.5 W Stali nie zagra z powodu kartek Salami (jedyny rasowy napastnik w drużynie) niepewny jest również występ Pałkusa (na wczorajszym rozruchu tylko dreptał wokół boiska). Stal więc pozostaje z jednym przeciętnym napastnikiem (Kamil Gęśla) który nie jest w najlepszej dyspozycji i bardzo dobrym pomocnikiem (Iwanickim). Na tym potencjał ofensywny Stali sie kończy. Wczoraj obserwowałem przez chwile ich trening i koncentrowali sie głownie na stałych fragmentach, bo tylko tym mogą jutro zagrozić GieKSie ewentualnie strzały z dystansu, ale tym jedynie mocniej będzie mógł zagrozić Uwakwe. Do bramki wraca podstawowy bramkarz i zarazem kapitan Stali (Wietecha) i w obronie na pewno Stal będzie wyglądać lepiej niż w pierwszych spotkaniach. Co do boiska to w Stalowej panuje ostatnio bardzo dziwna pogoda, wieczorami i nocą obficie sypie snieg a za dnia jest dość ciepło tak wiec boisko będzie dość grząskie.
Wiosenne wyniki, statystyki domowe Stalówki i wyjazdowe Katowic, wszystko to przemawia za underem. Optymalna linia to moim zdaniem 1.60.

Relacja live tutaj: Radio STAL [stalowka.pl]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zgadzam sie z Retoox'em co do UNDER 2.5, ale wg. mnie lepszy wydaje sie typ na "2" w tym meczu i to nie ze względu na moją osobistą sympatie do GieKSy...

Grzegorz Górski gdy zobaczył murawę w Stalowej Woli stwierdził: "Jesteśmy u siebie, nasza murawa też taka nierówna". GieKSa w pełnym składzie, jedyną niewiadomą pozostaje ustawienie piłkarzy przez "Orzecha"... Czy będzie to typowe 4-4-2 czy też wariant na silniejszych przeciwników stosowany na wyjazdach, czyli 4-5-1...

Licze na ten pierwszy, bardziej ofensywny wariant... "2" można złapać w okolicach ~2.5-2.6

Za drobne gram CS 0:2 po kursie 11 smile

Moderatorzy  Akhu, Biszop, Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (poozon, rafal08, Sensei, ElNinho[mmdea]), 4,625 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,309
Posty5,841,230
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026