|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto mnie wpisze jako swojego przyjaciela na biwnie?  prosze, prosze, prosze, proosze  HenkSiracius zerknij na bwina bo ja dziś po zalogowaniu dostałem bonus 20 pln  W nocy utopiłem u nich trochę grosza to pewnie mi chcą dać na pocieszenie 20 pln  Może Ciebie też polubią i dadzą Ci grubą kaskę  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Vader, dostalem od nich bonus z okazji F1, jakies 30 zl chyba  a takiego okienka jak ty nie mam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile czasu idzie wplata do Bwin ? wplacono we srode ok poludnia, kiedy kasa moze byc do gry ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile czasu idzie wplata do Bwin ? wplacono we srode ok poludnia, kiedy kasa moze byc do gry ? Warto zapytać jak tam wpłacałeś. Choć pewnie przelewem bankowym skoro pytasz. Ja nie wiem bo tak nigdy nie wpłacałem. MB, karta kredytowa jest 1 sekundę. A ja mam takie pytanie, czy macie rozliczane zdarzenia w bwin? Bo chyba znwou bwin zamula. Mecze mi już dawno się skończyły a rozliczenia brak. Może grał ktoś te mecze? Lub coś innego i nie dają mu kasy? [ Linked Image]
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Orientuje sie ktos jak szybko BAW wyplaca na Netellera?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Orientuje sie ktos jak szybko BAW wyplaca na Netellera? BAW juz jakis czas nie ma, a bwin wyplaca na nettellera bodajze w takim samym czasie jak na MB, wiec do 2 dni
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, Czy ktos gral moze u nich wczorajszy mecz Betisu z Bilbao? Jak wam go rozliczyli, bo ja gralem live i oba zaklady mam rozliczone jako przegrane, a chyba powinien byc zwrot bo mecz zostal przerwany w 66 minucie. Czy ktos sie orientuje co oni robia z postawionymi zakladami w takich sytuacjach? W Nordic i Centrebet zaklady wisza jako nierozliczone i podejrzewam ze beda zwroty, a tu odrazu po przerwaniu meczu zaklady przegrane 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, Czy ktos gral moze u nich wczorajszy mecz Betisu z Bilbao? Jak wam go rozliczyli, bo ja gralem live i oba zaklady mam rozliczone jako przegrane, a chyba powinien byc zwrot bo mecz zostal przerwany w 66 minucie. Czy ktos sie orientuje co oni robia z postawionymi zakladami w takich sytuacjach? W Nordic i Centrebet zaklady wisza jako nierozliczone i podejrzewam ze beda zwroty, a tu odrazu po przerwaniu meczu zaklady przegrane  w biwnie ciagle ten zaklad "wisi" jako nierozliczony, przynajmniej dla kuponow zagranych przed meczem. zalezy co grales na live?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja czekam aż wydumają żeby policzyć po 1.00 mecz Celticu i też mi "wisi"  kupon... Nawet nie pisze do nich bo zanim odpiszą to pewnie mi rozliczą zakład.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, Czy ktos gral moze u nich wczorajszy mecz Betisu z Bilbao? Jak wam go rozliczyli, bo ja gralem live i oba zaklady mam rozliczone jako przegrane, a chyba powinien byc zwrot bo mecz zostal przerwany w 66 minucie. Czy ktos sie orientuje co oni robia z postawionymi zakladami w takich sytuacjach? W Nordic i Centrebet zaklady wisza jako nierozliczone i podejrzewam ze beda zwroty, a tu odrazu po przerwaniu meczu zaklady przegrane  w biwnie ciagle ten zaklad "wisi" jako nierozliczony, przynajmniej dla kuponow zagranych przed meczem. zalezy co grales na live? Gralem na remis i wygrana Betisu okolo 35 minuty meczu i oba zaklady mialem odrazu po przerwaniu meczu rozliczone jako przegrane. Napisalem maila do nich odrazu po tym jak rozliczyli i do dzis cisza...nie podoba mi sie to
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gralem na remis i wygrana Betisu okolo 35 minuty meczu i oba zaklady mialem odrazu po przerwaniu meczu rozliczone jako przegrane. Napisalem maila do nich odrazu po tym jak rozliczyli i do dzis cisza...nie podoba mi sie to mysle ze jak "dokopia" sie do twojego maila to rozlicza to jako mecz przerwany i bedzie zwrot, nawet w wynikach na stronie bwinu jest: Betis - Athletic Bilbao 20:00 - Abandoned
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juz zwrocili, takze jest OK  Pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A mój Celtic nadal trzymają nie wiem po co... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juz zwrocili, takze jest OK  Pzdr bardzo dobrze, 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A mój Celtic nadal trzymają nie wiem po co...  ciebie nie lubia bo im pieniadze zabierasz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile moze isc wplata przez przelew? wplacone we srode, dzis mamy wtorek 6 dni i jeszcze nie ma, nigdy tak u innych nie mialem...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile moze isc wplata przez przelew? wplacone we srode, dzis mamy wtorek 6 dni i jeszcze nie ma, nigdy tak u innych nie mialem... wplacone w srode, powinno byc w piatek, a ostatecznosc to we wtorek rano.. mysle ze powinienes do nich napisac (a i tak bedziesz czekal na odpowiedz od supportu tydzien), widocznie maja jakis "block" z twoim przelewem
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kupował ktos coś przez bwin market  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kupował ktos coś przez bwin market  ? ja bylem o wlos od zakupienia u nich w markecie torby sportowej, ale w podsumowaniu zamowienia spojrzalem na cene wysylki, to rozwialo moje watpliwosci 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale bonusa mi dali, łał:
Coś takiego zdarza się tylko raz: w przeciągu następnych 7 dni zgarniesz darmową stawkę na zakłady w wysokości 20 PLN! Zaloguj się - typuj - i wystartuj w świat zakładów!
To takie proste: Zaloguj się swoją nazwą użytkownika edited. Wpłać 40 PLN na konto z zakładami. Zgarniaj automatycznie dodatkowe 20 PLN.
Last edited by yaaho; 26/03/2008 20:57.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|