Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 19 1 2 11 12 13 14 15 18 19
JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
Kupie bilety na spotkania Polski !

na każdy mecz !

oferty na PW

Bonus: Unibet
old hand
old hand
25?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Należy jednak zaznaczyć, że sprzedasz biletów po cenie wyższej od "nadrukowanej" to wykroczenie. Także można za to grzywnę zapłacić

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by damianmularczyk
25?
Możliwe. Ale ja skłaniałbym się raczej ku innej wersji.

Myślę, że zainteresowanych wyjazdem do Austrii i Szwajcarii było u nas nie więcej niż 50 tysięcy. Wyjdzie zatem średnia 25 zamówień na osobę. Fakt, że dochodzą jeszcze spekulanci ale nawet mimo to uważam, że liderzy mieli po kilkaset jeśli nie więcej zamówień. Znaleźli nawet sprytniejszy sposób od składania ich na rodzinę, znajomych co widać po powtarzających się nazwiskach i niewiele różniących się numerach zamówień.

W teorię, że losowanie było ustawione żeby niektórzy dostali bilety nie wierzę ale i tak dopuszczenie do takich nieprawidłowości jak wyżej wspomniana jest skandalem dużo większym niż amatorski sposób przeprowadzenia całej procedury zapisów i losowania. Głowy powinny polecieć.

M
member
member
M Offline
z o R r o, z tym 50tyś to chyba przesadziłeś. ponad 50 tyś to jest chętnych na mecz grupowy, i to bez względu na to, czy z Portugalią czy inną Belgią. Weź też pod uwagę, że ludzie z południa polski mogą na mecze euro tak samo szybko dojechec, jak na mecze w polnocnych polskich miastach. Sam jezdze za kadra kiedy tylko moge (ostatnio w Belgradzie na Serbia - Polska) i wydaje mi sie, ze mimo wszystko ludzi chetnych bylo wiecej, duzo wiecej, ale i duzo mniej niz 1,1mln

old hand
old hand
myśle ze okolo 150-300 tys było chetnych

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mako_tychy
z o R r o, z tym 50tyś to chyba przesadziłeś. ponad 50 tyś to jest chętnych na mecz grupowy, i to bez względu na to, czy z Portugalią czy inną Belgią.
smile Na meczu z Serbią stadion o ile pamiętam był prawie pusty. Dlatego, że był to mecz o nic? Pewnie gdyby był o coś, to w obliczu bojkotu meczu przez serbskich kibiców, na stadionie byłoby 60 tysięcy naszych fanów, tak? Chyba nieco zbyt optymistycznie podchodzisz do tematu.

Pisząc "chętnych" miałem na myśli takich, co oprócz chęci mają jeszcze czas i środki na wyjazd a nie deklarujących tylko chęć. Z drugiej strony masz trochę racji i faktycznie pewnie nieco zaniżyłem. W Gelsenkirchen w 2006 było ponad 40 tysięcy ludzi a odległość podobna. Powiedzmy, że 100-120 tys.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Dobra macie gdzies cos na temat biletow warunkowych? Bo nie mam pojecia czy go kupowac.

enthusiast
enthusiast
Kupuj...

M
member
member
M Offline
Panowie , coś jest nie tak . Wystawiłem karnet na allegro , i nie minęło może z 40 minut , jak allegro usunęło tą aukcje. A podobnych aukcji jest tam sporo i nie zostały usunęte . Ktoś wie może o co chodzi ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Może zapytaj obsługę allegro.

M
member
member
M Offline
już wiem o co chodzi , nie podałem ceny nominalnej w opisie aukcji wink .

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mac_gyver na takich sępów jak ty to tylko można puke puke puke

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by mac_gyver
Panowie , coś jest nie tak . Wystawiłem karnet na allegro , i nie minęło może z 40 minut , jak allegro usunęło tą aukcje. A podobnych aukcji jest tam sporo i nie zostały usunęte . Ktoś wie może o co chodzi ?

bo widzisz, trzeba bylo zrobic tak, ze wystawiasz zapalniczke czy tez dlugopis za cene 9k i dorzucasz karnet po cenie nominalnej, tak sie omija prawo

M
member
member
M Offline
Originally Posted by olo1984
mac_gyver na takich sępów jak ty to tylko można puke puke puke

No cóż olo , nie chcesz nie kupuj nikt ci nie każe smile . Wolny rynek jest mało inteligentny człowieczku . Bilet jest mój i mogę z nim zrobić coklwiek mi się podoba. Moge go zjesć , podpalić, lub też sprzedać. Ja wybrałem tę trzecią opcję smile . Jeżeli ktoś mi zapłaci za niego oczekiwaną przeze mnie sumę , to dlaczego mam nie sprzedać. Bilety na mundial też kupowałem od koników w Niemczech za sporą sumę i jakoś wielkich pretensji do konika nie miałem że mi bilety sprzedawał. Mało tego w sumie byłem zadowolony że udało mi sie dostać bilet pod stadionem. Swoją drogą widziałem tego samego konika w 3 miastach w Niemczech. Jeździł sobie murzynek i opylał bilety smile . Pełno było tam podobnych do ciebie Polaków , którzy najchętniej by go utopili w jeziorze w Hannowerze które było obok stadionu smile . Swoją drogą panowie mający pretenscje dla osób które sprzedają bilety , ja się pytam o co chodzi ? . Ja np: brałem udział w losowaniu UEFA zdaje się w kwietniu 2007 , czyli jak było jeszcze daleko do końca eliminacji i nie wiadomo było czy to ma sens smile. Więc kolego pretensje raczej odbij w kierunku swojej osoby. Dlaczego nie brałeś udziału w tamtym losowaniu ? Czyżby taki oddany kibic reprezentacji Polski jak ty zapomniał o losowaniu biletów na mecze jego ukochanej drużyny ?

enthusiast
enthusiast
Według polskiego prawa nie możesz sprzedać biletu po cenie wyższej niż nominalna. Oczywiście można to obejść, ale nie tłumacz tego wolnym rynkiem i polskim prawem.

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
sprzedawanie biletow zakupionych za cene xxx i sprzedawanie po x.xxx to dla mnie FRAJERSTWO !!!!!!

Wszystkim takim pokazuje środkowy palec!

Originally Posted by JuN
sprzedawanie biletow zakupionych za cene xxx i sprzedawanie po x.xxx to dla mnie FRAJERSTWO !!!!!!

frajerstwo ? buahahahah zastanów się co piszesz a potem w lustro spójrz

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Widzialem dzis na allegro kolesia ktory sprzedawal ZESTAW EURO 2008:
plakat jurka dudka za 2800zl. oraz bilet w tym samym zestawie za 200zl.

Lacznie 3k. sporo ten plakat naszej gwiazdy jest wart grin

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
Originally Posted by Tombal
Originally Posted by JuN

frajerstwo ? buahahahah zastanów się co piszesz a potem w lustro spójrz

jebie mnie Twoje zdanie, na zaczepki nie odpowiadam !

dlatego wlasnie zarejestrowalo sie milion ludzi po bilety, a polowa bedzie z CHECIA ZAROBKU NA SWOICH RODAKACH !

Strona 13 z 19 1 2 11 12 13 14 15 18 19

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (burbon, forty, rafal08, Sensei, aker, ANZELMO), 11,669 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,313
Posty5,842,081
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026