nOcny nie chce Cie martwic, ale do kazdego CADa jest chyba inny klucz rejestracyjny i aktywujacy. Nie wiem czy to z kluczem aktywujacym, czy rejetracyjnym, ale uzyskujesz go przez Key generator, ktory powinien znajdowac sie na płytce. Ten drugi klucz powinienes bez wiekszych problemow wyszukac na googlach. Dawno jednak sie nie bawiłem w instalowanie AutoCada i moge troszke kłamac.
Ja mam inne pytanie. Mam plik w formacie PDF. Przy pomocy ABBYY PDF Transformer 2.0 chciałem go przerobic na jakis plik tekstowy badz przynajmneij jego fragmenty. Mam jednak problem. Plik jest chroniony przez wydobywaniem teksu i obrazu przez autora. Mam wiec pytanie czy mozna to jakos obejsc. Wiem, ze moze to nie jest zbytnio legalne bez zgody autora, ale moze da się jakos skopiowac przynajmneij czesc wybranych zagadnien. Z góry dziekuje wszystkie podpowiedzi.
poszukuje stronki z rozkładem meczy (piłkarskich/tenisowych/siatkówki) transmitowanych przez rózne stacje świata na każdy dzień. (chodzi głownie o kanaly dostepne na cyfrze)
poszukuje stronki z rozkładem meczy (piłkarskich/tenisowych/siatkówki) transmitowanych przez rózne stacje świata na każdy dzień. (chodzi głownie o kanaly dostepne na cyfrze)
a moze ktos pamieta nazwe kreskowki o (hmmm ?) kresce ? ;-)) były takie minutowe filmiki z jednym ludzikiem ktory jest jakby czescią jednej długiej linii (facio miał fajna niezrozumiala gadke) . Potrzebuje jakis link do tego , nazwe albo grafike a za cholere nie wiem co googlowac nawet.
czesc, wie ktos jak mozna w obrazku 'wylapac' ukryty w nim link ? ;]
w praktyce wyglada to tak: jest obrazek na stronce (niezbyt duzy), gdzies w jego obszarze ukryty jest link na ktory musze czasem kliknac, tylko za cholere nie wiem jak go znalezc, a trzeba zrobic to jak najszybciej, ma ktos jakis pomysl ?
Wykaz stacji transmitujących dany mecz masz na tym livescorze:
Wykaz stacji transmitujących dany mecz masz na tym livescorze:
Ponad miesiac temu wyslalem mp4 playera kupionego na Allegro w ramach gwarancji. Serwis napisal ze dotarl, wiec jest u nich na bank, a gdy teraz chce sie dowiedziec co sie dzieje z moim sprzetem to prosza o dokladniejsze dane, jak je wysle to cisza i tak juz 3x :/
Co moge zrobic? Mial ktos podobna sytuacje? Gdzie sie zwrocic? UOKiK? Moze ktos juz byl w takiej sytuacji i wie jak postraszyc sprzedawce, zeby nie latac specjalnie po sadach itd...
Witam wszystkich! Mam problem, szukam darmowego ebooka do sciagniecia "Badz szczesliwy" Andrew Matthews. Jakby ktos wiedzial gdzie to moge zassac to bede wdzieczny. z gory dzieki wielkie za pomoc. Wesolych! Maniek
Witam, przeszukiwalem dzis internet szukajac porad w zakupie sprzetu - laptopa za ok 700 $ w USA. Znajomy jedzie do Stanow ale jest ciemny w tych sprawach i raczej nie kupi w sklepach intenetowych. Prosze o informacje w jakich sieciach handlowych czy sklepach hardware moge poszukac ciekawych ofert. Mile widzialbym tez konkretne linki do sklepow gdzie moglbym poszukac jakis promocji.