|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
aaa dzieki 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Uważajcie na tych gnoi i sk.urwysynów! Bezpowrotnie zamkneli mi konto z całą kasą i depozytem, bo niby za dużo kont z mojego miasta!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Heh wiedzialem ze padanie to pytanie :), nie w Twoich okolicach  PS: skany, dokumenty bankowe nic nie dają. Banda złodziei.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Heh wiedzialem ze padanie to pytanie :), nie w Twoich okolicach  PS: skany, dokumenty bankowe nic nie dają. Banda złodziei. Po wcześniejszych wypowiedziach kolegi w moim kierunku można wnioskować, że z Wielkiego Miasta jest...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
O co Ci chodzi koleś? wal na proivja jak masz jakiś problem, nawet Cie nie znam koleś, odpuść sobie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja Ciebie też nie znam. Więc łaskawie nie oceniaj innych nie znając ich. Mam na myśli mojej osoby. W przeciwieństwie do Ciebie okazuje się, że mam dobrą pamięć. I jakbyś chwilę pomyślał to byś wiedział o czym piszę. Bez obioru.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jeżeli jest tak jak twierdzi DONDO to może być niewesoło, DONDO mogłbyś wkleić treść listu od Betlads gdzie pisze dlaczego zamknęli twoje konto?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Vader dzieciaku daj sobie spokój łazisz za mną od tematu do tematu jak wrzód na dupie i mi piszesz o jakichś pierdołach, zajmij się czymś pożytecznym ...
List:
Dear Andrzej,
Thank you for contacting Customer Support.
Your account was closed due to a suspected misuse of sportsbetting bonuses. We have found multiple accounts which were created from your location.
Please note that your account has been closed due to a serious violation of our rules.
Our decision is that your account will stay closed and your funds have been seized.
This decision is final and is indisputable.
Zadne tłumaczenia, skany bankowe itd nic nie dają, wiec uwazajcie, bo ugracie np 1000 Euro i wam walną takiego maila, bo ktos z twojego miasta, lokacji tez u nich gral i juz kasy nie zobaczycie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
We have found multiple accounts which were created from your location. Ach te babcie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dondo kto jest twoim dostawca netu? Kiedy ci zamkneli konto- na starcie czy jak cos wiecej ugrałes?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
To jest blokniete moje konto ze wszystkimi papierami. Nie jest moją winą cokolwiek co się dzieje za moimi plecami i nie powinno być tak, że ci blokują konto bezpodstawnie. Swoją drogą ciekaw jestem ile ogółem kont u buków zostało zablokowanych bezpodstawnie i niesprawiedliwie, jako lawinowy rykoszet przez zbyt trzęsące się ręcę kogoś z supportu.. Net24 to mój net. Konto blokniete po wygraniu 1 zakładu po kursie ~1.5 za 100 E.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
oczywiscie zgadzam sie jesli tak robia sa zwyklymi zlodziejami i tyle,powinni oszolomy przynajmnie wklad oddac a nie zrobili tego prawda? czy czekas na zwrot depozytu?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie, no wlasnie w tym sęk, ze nawet depozyt zabrali co jest juz totalnym odjazdem z ich strony.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
pisz do nich,przeslij skanik dowodu moze, moze cos wskurasz,na forach trzeba napisac zeby trzymac sie od nich z daleka...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja tam z nimi problemu nie miałem  ...może dlatego, że wtopiłem kasę? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nic nie daje walka , po prostu mogą w każdej chwili zamknac kazdemu konto i zabrac kase.
Ok, I understand your rules, but where is the proof? what rules I broke? Can you show me the proof of my guilty? If you show me proof of my guilty I will understand situation, but if you only wrote to me "your account has been closed due to a serious violation of our rules", its not a proof and its scam behaviour. Next, why you grab my deposit? Its not your money! grab your bonus if you want but why you grab people's deposits - its disgusting behaviour and other peoples must know about it, so I will write on sportsforum about you.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Poza tym ktos wydaje licencje takiej firmie i nie jest ona sama w sobie sądem...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Własnie się dowiedziałem od nich, że jak ktoś grał wcześniej w jakimkolwiek buku z ich sqrwiałej sieci 24payLtd czyli np Sunmaker, Bet4e, Danebets i wielu innych klonów jak Arcticbet z śnieżnymi drzewami w nocy w tle  , to wg nich mają prawo zablokować i zajebać całą kase, masakra! Niedługo do prania utworzą gównobet.com, nie polecam tej sieci.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Chyba sobie jakies prawo utworzyli. Jezeli nie mozna grac to powinni o tym poinformowac przy rejestracji albo przed pierwszym zakladem. Normalni zlodzieje. Moim zdaniem w kazdym sadzie wygrasz, ale wiadomo, ze do tego daleka droga.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|