cieszy mnie, że jeszcze kilka godzin i kończy się ten cały post i będę mógł jeść mięssoooooo mniam mniam gołąbeczki, tatar, schabowe, kurczak oraz duże ilości piwa czekają
W piatek jadlem kielbase i mnie ten caly post zwisa.
cieszy mnie, że jeszcze kilka godzin i kończy się ten cały post i będę mógł jeść mięssoooooo mniam mniam gołąbeczki, tatar, schabowe, kurczak oraz duże ilości piwa czekają
Każdy robi to co uważa za słuszne.
Każdy postępuje według własnych przekonań.
Każdy robi to chce.
Otoz to nie chodze do kosciola, moja domowa rodzinka takze, ale w Wigilie nie jem miesa a jakies takie postanowienie mam nie wiem z czego to wynika. Spotkalem sie z taka wypowiedzia: Jadles mieso w WIELKI PIatek przeciez to grzech :| Parsknalem smiechem i idz czlowieku co masz robic gowno to Cie obchodzi...
cieszy mnie to że forma federera spada ... cieszy mnie to że jest w NBA taka druzyna jak Boston , a to tylko dlatego że jak Lakersi by byli mistrzami to by mnie krew zalała
cieszy mnie to że forma federera spada ... cieszy mnie to że jest w NBA taka druzyna jak Boston , a to tylko dlatego że jak Lakersi by byli mistrzami to by mnie krew zalała
huhu proponuje pomodlić się za brak zdrowia dla Bynuma bo inaczej to może być różnie