na kazdych imprezach masowych sa swiry i beda. Obojetnie jaki koncert i z jakiego gatunku muzyki cwaniaki beda.
Wole bawic sie przy ludziach nacpanych (spokojnych) niz przy pijanych (agresywnych)
Gusty sa rozne i o nich sie nie dyskutuje, jesli jedziesz na event z dobrymi znajomymi to impreza musi sie udac, chyba, ze totalnie zalejesz sie w busie czy pociagu :Grin:
Zwiedzilem juz duzo eventow i wiem jak czlowiek bawi sie nacykany, a jak pijany. Przyklad ostatniego eventu: Entrance, zaczepek duzo, ale wszystko pijani, napakowani goscie, ktorym sie nie podobalo, ze ktos spojrzal na jego laske. Czlowiek zwiksowany nie ma na celu zaczepek szukac, jest w amoku i dla niego liczy sie tylko muzyka, taki nikomu krzywdy nie zrobi i jestem o tym przekonany
Istotnie, line up jest doskonaly i cena moze odstraszy niektorych, ale sam rodowod tej imprezy i jej "slawa" wzbudzaja we mnie odruchy wymiotne.
Electrocity jak na razie prezentuje sie najciekawiej, a jesli do skutku dojdzie 2 dni pozniej Creamfields, to bedzie swietny dlugi weekend we Wroclawiu
Sunrise jakoś nigdy mnie nie pociągało...przede wszystkim z tego powodu o jakim powiedział Wychowany.Za dużo buraków. Jedyny event jaki w tym roku odwiedzę to Global Gathering
Zwiedzilem juz duzo eventow i wiem jak czlowiek bawi sie nacykany, a jak pijany. Przyklad ostatniego eventu: Entrance, zaczepek duzo, ale wszystko pijani, napakowani goscie, ktorym sie nie podobalo, ze ktos spojrzal na jego laske. Czlowiek zwiksowany nie ma na celu zaczepek szukac, jest w amoku i dla niego liczy sie tylko muzyka, taki nikomu krzywdy nie zrobi i jestem o tym przekonany
Mowie o polskich produkcjach, jesli mowa ogolnie o imprezach w Polsce to bardziej mi sie podoba Sensation White, byc moze za pare lat dobrze sprzedawac sie bedzie Goodskitchen badz Global Gathering
Poki co kazdy Twoj wpis w dzial to i owo jest nie temat. Rozumiem, ze co niektorzy moga miec problemy z samym soba, ale Ty przeginasz pale i ukazujesz swoja nijaka wartosc. Wydoroslejesz - zmadrzejesz, poki co ignoruje Twoje posty.
patrzac na Twoje wypowiedzi i bledy gramatyczne to owszem uwazam Cie za wiesniaka, a co do mojej wczesniejszej wypowiedzi to napisalem Ci odpowiedz - wujek google Ci wytlumaczy - ciezko sprawdzic?