Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 23 1 2 8 9 10 11 12 22 23
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by dimes
Czyli są na świecie takie osły, które takim ciulą/cipką(niepotrzebne skreślić) wpłacają kase?

Policja piwo

Jeśli w liczbie mnogiej to końcówka " -om ", skoro już musisz się popisywać elokwencją ... smirk

Temat jest szeroki i na pewno nie do streszczenia w jednym zdaniu, szczególnie takim! I nie pisz o ludziach którzy w coś naprawdę wierzą i oddają temu swój czas/kasę, a czasem więcej, w ten sposób. Są wśród nich na pewno zwyczajni przestępcy - tak trzeba niektórych nazwać, ale nie generalizujmy, bo to ZAWSZE jest krzywdzące.

Tak samo jednak przestępstwem jest dla mnie działanie Policji w tej sytuacji.

Wszystkich funkcjonariuszy, którym zostanie udowodnione branie udziału w torturowaniu, szykanowaniu, zastraszaniu, ubliżaniu lub po prostu pobiciu kibiców GKS-u, należy stosownie ukarać zarówno na gruncie możliwych kar dyscyplinarnych, jak i sankcji karnych.

Podobnie przeciwko wszystkim kibicom, którym zostanie udowodnione jakiekolwiek działanie z tych wymienionych powyżej, należy zastosować odpowiednie działania na gruncie prawnym.

Mam nadzieję, że nie wymagam zbyt wiele od sprawnie działającego państwa prawa przecież? ... crazy

Bonus: Unibet
old hand
old hand
Czyli są na świecie takie osły, które takim ciulą/cipką(niepotrzebne skreślić) wpłacają kase?

Policja piwo

dimes zapewne kolejny raz zostal wysmiany z powodu wielkosci swojego interesu przez dziewczyne, wiec wybaczmy mu kolejny napinkowy post.

dimes ! podaj numer konta ! pewnie kilka osob z forum Cie wspomoze, moze ten kompleks da sie pokonac ! trzymam kciuki dimes ! dimes ! dimes !

ps. z chorzowa jestes ? smile

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
nowe fakty

wieczny student
wieczny student
Jak dla mnie mimo wszystko tendencyjny materiał mający na celu zadrwienie z kibiców

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by podstawek87
Jak dla mnie mimo wszystko tendencyjny materiał mający na celu zadrwienie z kibiców
nie przesadzajmy pokazane sa 2 strony wmiare obiektywnie. I wulgaryzm policji oraz ich wypowiedzy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Policja piwo

daruj sobie tą bezsensowną, dziecinną napinkę bo sie czytać nie da. Nie masz nic do wniesienia w temacie to sie nie wypowiadaj.
ta wpłacamy kasę ciulą.. dobrze ze te "osły" znają chociaż ortografię.

old hand
old hand
ciulą/cipką
naucz się najpierw poprawnie pisać i nie wnikaj czy ktoś wpłaca czy nie...

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Serio ktos na cos takiego wplaca? laugh
Jednak to prawda z tym ze ich nie sieja, a sami rosna laugh

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
"rannych 20 funkcjonariuszy" laugh

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by herkules
nowe fakty

Z tego filmiku nakreconego komorka widac, ze policja dosc delikatnie sie z kibicami obchodzi, spodziewalem sie ze ich tam katowali...

Co do jezyka to chyba sie nie spodziewacie ze policjant do kibica bedzie mowil PROSZE PANA laugh Trzeba mowic takim jezykiem jakim w wiekszosci sie dana grupa posluguje, a wiec wymowne WYPIERDALAJ(PROSZE ISC) czy tez inne zwroty sa jak najbardziej na miejscu.

To tak jakby na budowie szef mowil do pracownikow, prosze sie nie obijac, chyba zaden z nich by tego nie zrozumial, a wystarczy powiedziec, nie opierdalac sie i trafia grin

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
przeciez na tym filmiku nic nie widać tylko słychać a jeśli było coś nagrane podczas katowania to napewno zabrali

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja mam takie pytanie, po którym być może będę w stanie pewną rzecz zrozumieć.

W sytuacji gdy policjanci "skatowali" kibiców, i będą na to jakieś namacalne dowody to jedenak różnego rodzaju procedury istnieją i nie wierzę że byliby bezkarni, w sensie jakiegoś rodzaju kary, nagany, zwolnienia raczej by ich nie ominęły, nie twierdzę, że pewnym sprawom, ludziom pewnie "ukręcono by łeb" ale jakieś tam działania są (nawet jeśli nie wystarczające). Nie wierzę żeby przemoc, kradzieże były popierane oficjalnie czy też nieoficjalnie przez dowodzących policją.

Natomiast moje pytanie dotyczy tego czy kibice eliminują ze swojego grona przestępców? Bandytów katujących niewinnych ludzi, walczących z poliją, okradających sklepy i ludzi? Jeżeli rzeczywiście takich ludzi piętnujęcie i wywalacie ze swojego grona to szacunek dla was. I jestem w stanie zrozumieć oburzenie działaniami policji.

Jeżeli nic nie robicie to zasługujecie na to co was spotyka, jeżdząc z ludźmi o których wiecie że są przestępcami i "bandytami", jesteście sami sobie winni i nie ma co się nad całą sytuacją użalać. Jako potencjalne zagrożenie dla życia ludzi będziecie zawsze tak traktowani i takie traktowanie będzie popieranę przez zdecydowaną większość społeczeństwa.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Coronach
Natomiast moje pytanie dotyczy tego czy kibice eliminują ze swojego grona przestępców? Bandytów katujących niewinnych ludzi, walczących z poliją, okradających sklepy i ludzi? Jeżeli rzeczywiście takich ludzi piętnujęcie i wywalacie ze swojego grona to szacunek dla was. I jestem w stanie zrozumieć oburzenie działaniami policji.

Jeżeli nic nie robicie to zasługujecie na to co was spotyka, jeżdząc z ludźmi o których wiecie że są przestępcami i "bandytami", jesteście sami sobie winni i nie ma co się nad całą sytuacją użalać. Jako potencjalne zagrożenie dla życia ludzi będziecie zawsze tak traktowani i takie traktowanie będzie popieranę przez zdecydowaną większość społeczeństwa.

Znasz takie pojecie jak konfident?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Bandytów katujących niewinnych ludzi, walczących z poliją, okradających sklepy i ludzi?

Zapomniales dodac, ze jeszcze gwalcacych matki i corki

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by Wychowany_Na_Nalewce

Słabo trafiłeś.
Wydać np. koleśia który rzucił nożem na murawe to bedzie pasować?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Niestesty nie mamy w takim razie o czym rozmawiać, skoro eliminacja ze swojego grona przestępców (których jak to wynika z Twoich słów wśród was nie ma) jest przez was piętnowana.

H
Pooh-Bah
Pooh-Bah
H Offline
Originally Posted by Wychowany_Na_Nalewce

Skoro wolisz byc uznany przez normalnych ludzi za wspolpracownika bandytow niz za konfidenta w oczach bandytow - to nie mam wiecej pytan !

Rozdac policji ostra amunicje, prosze !

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jeżeli dla was jest dobrą zabawą okradnięcie czyjegoś sklepu, uczciwego człowieka który ciężko zarabia na utrzymanie swoje i swojej rodziny i jest to dla was jeszcze powód do dumy i wesołych opowieści. Gratuluję dobrego samopoczucia.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I od razu zanaczam to wy, "jedyni prawdziwi" kibice łączycie kibicowanie z bandytyzmem i przestępstwami.

Joker
Joker
Ja mam takie pytanie, po którym być może będę w stanie pewną rzecz zrozumieć.

W sytuacji gdy policjanci "skatowali" kibiców, i będą na to jakieś namacalne dowody to jedenak różnego rodzaju procedury istnieją i nie wierzę że byliby bezkarni, w sensie jakiegoś rodzaju kary, nagany, zwolnienia raczej by ich nie ominęły, nie twierdzę, że pewnym sprawom, ludziom pewnie "ukręcono by łeb" ale jakieś tam działania są (nawet jeśli nie wystarczające). Nie wierzę żeby przemoc, kradzieże były popierane oficjalnie czy też nieoficjalnie przez dowodzących policją.

Od wyłapywania "kibiców - bandytów" i karania ich nie są inni kibice , co taki ultras może zrobic bojówkarzowi , uderzyć go szalem ? laugh , od tego jest policja , po to się ich zatrudnia i płaci z naszych podatkow , ale wszelkie katowanie niewinnych ludzi przez policje , powinno byc ścigane z mocą prawa , policja nie moze stosowac odpowiedzialnosci zbiorowej , takiej ,ze kazdy kibic noszący szalik to bydlak i bandyta .
Niestety polska policja to obraz nędzy i rozpaczy , nic sie w niej właściwie nie zmieniło od czasów upadku komuny. Obywatel w policjancie powinien widzieć przyjaciela i obrońce , a tak nie jest , jest wręcz odwrotnie . Z postów w tym temacie wynika ,że piszą tu tez policjanci , Panowie uderzcie się w pierś i zmieńcie swoje postępowanie, ścigajcie i karzcie bandytów , a zostawcie w spokoju normalnych ludzi , przecież to są Wasi pracodawcy

POZDRO
ELDO

Strona 10 z 23 1 2 8 9 10 11 12 22 23

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, aker, rafal08, Sensei, alfa, latajaca_holenderka, burbon, forty, poozon, 11kera11, rymoholik), 1,830 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,659
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025