|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Support nie jest tak szybki jak kiedyś, powinni więcej osób zatrudnić w BOKu. ------------ Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wlasnie chcialem przelac kase na GB, zeby wykorzystac ten mecz.pl bonus. przelalem pieniadze na MB, teraz probuje z MB wyslac na GB. niestety, ciagle w ostatnim etapie transferu przenosi mnie do okienka na moneybookers.com w ktorym musze wybrac bank (?!) nie wiem o co chodzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Uwaga !!! GB juz posiada PRZELEWY24 !!!! Jednak pobieraja opłate 2zł.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poradzilem sobie  ach, te limity.. 
|
|
|
|
|
|
|
P24 już ruszyły tak więc nawet szybciej można teraz wpłacać. Bonus dla kodu SUPER20 jest oczywiście ważny dla wszystkich form wpłat, zarówno przez P24 jak i Moneybookers czy Neteller.  ------------ Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
właśnie dzisiaj kończe wykonywać przymusowy obrót i mam nadzieje ze jutro przekonam sie i sprawdze zarazem, jak szybko działają wypłaty z gamebookers 
|
|
|
|
|
|
|
Wypłaty na ogół szybko robią, jedynie w nocy czy np. niedzielę może to być trochę dłużej.  ------------ Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bylem wlasnie w trakcie "potwierdzania" kuponu, wpisalem stawke i kliknalem potwierdz, nagle strona sie zatrzymala i nic.. po odswiezeniu moim oczom ukazal sie napis: "Gamebookers will be back at 08:30 CET". Czy moj kupon zostal zaksiegowany?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bylem wlasnie w trakcie "potwierdzania" kuponu, wpisalem stawke i kliknalem potwierdz, nagle strona sie zatrzymala i nic.. po odswiezeniu moim oczom ukazal sie napis: "Gamebookers will be back at 08:30 CET". Czy moj kupon zostal zaksiegowany? zalezy czy bedzie trafiony 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bylem wlasnie w trakcie "potwierdzania" kuponu, wpisalem stawke i kliknalem potwierdz, nagle strona sie zatrzymala i nic.. po odswiezeniu moim oczom ukazal sie napis: "Gamebookers will be back at 08:30 CET". Czy moj kupon zostal zaksiegowany? zalezy czy bedzie trafiony  pytam o to czy bedzie potwierdzony wraz z dodaniem do historii otwartych zakladow i potraceniem pieniedzy z konta Gamebookers will be back at 08:45 CET
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mialem podobnie pare dni temu, wtedy zaklad nie zostal przyjety
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zakladu nie przyjeli, a teraz (po powrocie do domu) kursy sa oczywiscie mniejsze..
|
|
|
|
|
|
|
Nigdy nie da się przewidzieć kiedy robią upgrade strony. Akurat tym razem wyłączyli site zanim zdążyłeś postawić zakład. Według mnie powinni gdzieś na stronie informować kiedy serwis będzie zamknięty ze względu na jakieś prace, tak żeby każdy wiedział kiedy site będzie niedostępny. ------------ Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokladnie.. To takie troche "zabawianie sie" z klientami..
loguje sie o 6 rano, robie selekcje zakladow, szukam informacji, a kiedy jestem gotowy do potwierdzania zakladow oni wylaczaja strone..
i jeszcze te informacje ze site bedzie gotowy za 30 min, ale czas ten jest ciagle przesuwany tak ze ostatecznie serwis jest w 100% sprawny dopiero za 2h..
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy da się otworzyć zakłady live w tym samym okienku? a jeśli tak to jak to się robi? dotychczas zawsze otwierało mi się mniejsze nowe okienko ale raz pamiętam, że poszło w tym samym, tylko że nie wiem jak to zrobiłem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktos wie moze jak rozliczony bedzie zaklad Juventus-Parma? bo ciagle u mnie "wisi", a to malo komfortowa sytuacja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy ten buk staczajacy sie w dol ma polski support?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy ten buk staczajacy sie w dol ma polski support? support polski oczywiscie funkcjonuje, tylko nie calodobowy. (rozliczyli jako zwrot Juve  )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiejsza promocja w GB: http://www.gamebookers.com/cgi-bin/intro.cgi?promotion=gb_cl_apr08&l=pl&lan=hpbTegoroczne rozgrywki Ligi Mistrzów powoli dobiegają końca. To jednak nie koniec fantastycznych ofert witryny Gamebookers.com. Obstawiaj, a jeśli tym razem nie będziesz miał szczęścia, kolejny zakład możesz postawić za darmo!
Wystarczy, że postawisz podwójny zakład „No-Lose” o wartości $20 / €15 / £10 na kombinację dotyczącą rozgrywanych 1 kwietnia spotkań Ligi Mistrzów: AC Roma - Manchester United i Schalke 04 - FC Barcelona.
Wyjątkowa oferta "No-Lose" gwarantuje graczom, których zakłady nie będą trafione, bonus w wysokości $20 / €15 / £10 na obstawianie środowych spotkań Champions League, w których Fenerbahce zmierzy się z Chelsea, a Arsenal podejmie rywali z Liverpoolu. Uwaga: Wartość podwójnego zakładu musi być równa co najmniej $20 / €15 / £10. Kwota bonusu wpłynie na konto gracza w środę, 2 kwietnia 2008 r. Aby wypłacić pieniądze, należy na stronie Gamebookers.com pięć razy postawić zakłady o wartości uzyskanego bonusu. Zakłady powinny dotyczyć zdarzeń o kursach 2.0 lub wyższych. Każdy z graczy może otrzymać wyłącznie jeden bonus. Gracze mają pięć (5) dni, aby zgłosić się po swój bonus.Gracze mają dwadzieścia (20) dni na postawienie wymaganych zakładów. O co moze chodzic z tym ze jest piec dni na zgloszenie sie po bonus jak ma byc jutro przelany ??
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Pytanie do Conrada:
Rejestrowalem sie w gamebookers korzystajac z kodu promocji: PROMOCJA
W regulaminie tego kodu bylo napisane ze mam postawic zaklady na laczna kwote wynoszaca depozyt+bonus. Postawilem juz 4-krotnosc tej sumy i nadal nie moge wyplacic pieniedzy! Malo tego, w rubryce "Moje konto" w podsumowaniu, kwota ograniczona od wyplaty wynosi depozyt+bonus. Tzn moge tylko wyplacic to co ugrałem ponad depozyt i bonus. Nic z tego nie rozumiem a support milczy!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|