W szkole. Trzecia klasa, lekcja matematyki. Miasto - Cieszyn - Aniu, co robi twój tata? - Jest nauczycielem w przedszkolu. - A ile zarabia? - 760 zl - A mama? - Mama jest bibliotekarką i zarabia 640zl - To ile wynosi wasz budżet? - 1400 zl miesięcznie. - Bardzo dobrze, piątka. Jasiu, a twój tata? - Mój tata jest celnikiem na przejściu kolejowym i zarabia 900 zl, mama pracuje w izbie celnej na przejściu samochodowym i zarabia 850 zl, nasz budżet wynosi 5000zl miesięcznie. - Eh, Jasiu, no źle, znów będę ci musiała jedynkę postawić... - Ch*j mnie to boli, przynajmniej żyjemy jak ludzie...
=====
Deszcz meteorytów. Obserwują zięć i teściowa. Zięć pomyślał życzenie. Teściowa nie zdążyła...
=====
Kochanie, co sądzisz o seksie analnym? - Jak dla mnie ok. - Już się bałem, że będziesz miała coś przeciwko... - A co mnie obchodzi jak spędzasz czas z kolegami?
=====
Jasio wymyka się w nocy przez balkon z latarką i nakrywają go rodzice : Gdzie się wymykasz? -Do Dziewczyny Ja w twoim wieku bez latarki wymykałem się .... -I patrz na co trafiłeś
=====
W przedziale pociągu siedzi masa ludzi i nagle jeden facet zaczyna czegoś gorączkowo szukać, zagląda pod wszystkie siedzenia, przetrzepuje kieszenie, pasażerowie się pytają: - Coś pan zgubił? a on: - Tak, kuleczkę. To wszyscy pomagają mu szukać. W końcu zrezygnowani mówią: - Nie raczej nie uda się jej już znaleźć. A koleś na to wsadzając palec do nosa: - Eeee ulepię sobie nową!
=====
Komunikat TVP Uprzejmie informujemy, że pieniądze z abonamentu i pieniądze za które byśmy kupili prawa do transmisji EURO 2008 przeznaczone zostaną na: - przeprowadzenie transmisji obrad sejmu w standardzie HD za pomocą 460 kamer (każda skierowana na jednego posła) z możliwością wyboru przez Telewidza obrazu z dowolnej z kamer, - zakup praw do transmisji 4 kolejnych edycji Ligi Mistrzów w szachach podwodnych, - zakup praw do transmisji biegu po schodach na sam szczyt Pałacu Kultury i Nauki (negocjujemy jeszcze możliwość zakupu transmisji sprzątania schodów po samych zawodach), - zakup praw do transmisji Pucharu Świata w Rzucie Beretem (Moherowym), - zakup praw do transmisji bicia rekordu Guinessa w słuchaniu Radia M., - zakup na 10 lat praw do bezpośredniej transmisji z otwarcia każdego sklepu sieci Biedronka (dodatkowo prowadzimy negocjacje także z siecią Żabka), - uruchomienie 24 godzinnego kanału TVP Śmietnik, w którym będą przeprowadzane bezpośrednie transmisje z różnych wysypisk śmieci w kraju, - uruchomienie kanału TVP Koral, w którym będzie można oglądać obraz przepięknej rafy koralowej znajdującej się na morzu Bałtyckim, - uruchomienie za kwotę 1 mld Euro kanału TVP Nic, w którym nie będą przeprowadzane żadne transmisje, - zakup bezpośredniej transmisji zawodów w liczeniu ziaren piasku na Saharze. Myślimy, że każdy z Telewidzów znajdzie coś dla siebie wśród tej bogatej oferty i będzie usatysfakcjonowany, a wyniki meczy EURO 2008 odczyta sobie następnego dnia z gazety.
=====
Wchodzi staruszek do konfesjonału i nawija: - Mam 92 lata. Mam wspaniałą żonę, która ma 70 lat. Mam dzieci, wnuki i prawnuki. Wczoraj podwoziłem samochodem trzy nastolatki, zatrzymaliśmy się w motelu i uprawiałem seks z wszystkimi trzema... - Czy żałujesz, synu, tego grzechu? - Jakiego grzechu? - Co z Ciebie za katolik? - Jestem żydem... - To czemu mi to wszystko opowiadasz? - Wszystkim opowiadam!!
=====
Dlaczego kobieta ma w domu tak dużo do roboty? Śpi w nocy to i się jej zbiera...
Własnie dostałem maila z unibetu, który mnie rozbawił:
Próbowałeś kiedyś pokera w Unibet? Nie ważne czy jesteś nowym, czy doświadczonym graczem, jedno jest pewne: polubisz nasze nowe, ulepszone stoły pokerowe. Wprowadziliśmy takie zmiany, że każdy teraz wygrywa.
troche musze bronic te "nasze pseudogwiazdeczki" to nie znaczy, ze oni zarabiaja miesiecznie 30*5000=150000, tak przynajmniej mysle , maja moze z 5-6 dni zdjeciowych w miesiacu i nakreca moze z kilkanascie odcinkow, mam taka nadzieje, bo w innym przypadku to ja tez chce do "M jak milosc", pojde nawet za 1000 zl za dzien
troche musze bronic te "nasze pseudogwiazdeczki" to nie znaczy, ze oni zarabiaja miesiecznie 30*5000=150000, tak przynajmniej mysle , maja moze z 5-6 dni zdjeciowych w miesiacu i nakreca moze z kilkanascie odcinkow, mam taka nadzieje, bo w innym przypadku to ja tez chce do "M jak milosc", pojde nawet za 1000 zl za dzien
kurcze przeciez 6*5000=30000 niezle, to ja juz sam niewiem jak jest i do tego free calowanie np z Cichopek