Ale i tak niezla babka - 250k $$ chyba najwiecej jak dotychczas w tej edycij , co innego jakby dostala pytania ze sportu.
Ale o tak w tej edycji mnostwo latwych pytan i 2x10 minutowe przerwy na poctzaek i na koniec , myslalem ze o 250 to juz ciezka amunicja , a tu lipa. W US jak wygrywaja tyle to dadza pewnie pytanie z historii Europy czy historia MLB lub NFL i maja z glowy 3 kola ratunkowe , a u nas pewnie za milion tez latwe bedzie. Pewnie daja bo chca by ktos wygral
Cały czas zastanawiam się, jak kobieta która doszła do 40 tys bez korzystania z kół, następnie w pytaniach za 125 i 250 tysięcy nie miała żadnego problemu z odpowiedzią (a pytania były cholernie trudne, o ubiór jakiegoś jasnowidza ), nie wiedziała co to jest ANAGRAM! A nawet jeśli nie wiedziała, to dlaczego nie zastanawiała się nad tymi słowami i nie spróbowała wśród nich znaleźć tego jednego które się od pozostałych czymś różni
Ale zauważcie, że laska z USA od razu daje prawidłową odpowiedź. Urbański tak przeciąga, że szlag mnie trafia...
Tez mnie Urbanski denerwuje. Ogladalem w USA tamtejsza wersje i byla duzo fajniejsza jesli chodzi o prowadzacego. A tutaj Hubert to jakos bez wyczucia to prowadzi. Juz coraz czesciej zaczynaja go pojezdzac i gdy sa pewni to wymuszaja szybkie zatwierdzenie.
No i przez te reklamy jego to gdy tylko go widze to zaraz mam w glowie Bank Millenium :/