Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 18 z 18 1 2 16 17 18
wOJOK #2215653 31/03/2008 02:42
R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
http://milionerzy.plejada.pl/forum.html?hashr=1&#forum:MSwyODcsOCw0MjIyMjkwOSwxMTQ3NzMwMDAsNDcwNTM4MSwwLGZvcnVtMDAxLmpz

Bonus: Unibet
D
old hand
old hand
D Offline
Żeby zrezygnowac z takiej szansy przy dwóch kołach ratunkowych to głupota. Druga taka szansa się nie pojawi - pozatym bierze 50/50, publike i tylko doklada cegiełkie.. jak się nie powiedzie, trudno - jest i te 40 tysiaków.. do Japoni starczy

Depe #2215749 31/03/2008 02:59
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Depe
Żeby zrezygnowac z takiej szansy przy dwóch kołach ratunkowych to głupota. Druga taka szansa się nie pojawi - pozatym bierze 50/50, publike i tylko doklada cegiełkie.. jak się nie powiedzie, trudno - jest i te 40 tysiaków.. do Japoni starczy
Czemu głupota ? No i co z tego ze drugiej takiej szansy moze nie miec ? Jezeli ma głowe na karku to z tych 500 spokojnie moze miec ten upragnony milion, wczesniej czy pozniej ale i tak powinna go miec chyba ze bedzie szastac kasa na prawo i lewo,a z 40 dojscie do bank takie proste i stosunkwo szybkie juz nie bedzie. Publicznosc mozna sobie darowac, bo jezeli pytanie bedzie jakies zakrecone to przeciez alfy i omegi tam nie siedza,nie obrazajac oczywiscie nikogo, a majac 50% i nie majac wiekszego pojecia w temacie to glupota byloby dla mnie strzelac w takim momencie.

Depe #2215751 31/03/2008 02:59
I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
w tym kraju to czasami sie zyc nie da frown

juz chyba z 5 wersji roznych przeczytalem odnosnie tego co laska zrobila przy pytaniu za milion smile

najlepiej poczekac ...

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Jest i kolejna wersja: wygrała, bo z płk. Dąbka do Łęgu (tam gdzie kręcą Milionerów) zawozili konfetti laugh Tym co takie farmazony piszą to nogi z **** bym powyrywał. A najgorsze jest to, że za tydzień nie dane będzie mi oglądnąć odcinek frown

Blade Runner
Blade Runner
Może ktoś kiedyś wrzuci te filmik na Youtube, bo z tej strony nie da się tego oglądać. Pół godziny buforowania i nawet do połowy nie dojechało, co chwilę tnie, a 3 razy samo wróciło na początek i buforuje od nowa laugh

Bzyku #2216007 31/03/2008 03:40
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie. To jakieś jaja.
Te pytania to po prostu smiech na sali. Latwizna. Podejrzewam, ze gdyby były tego typu zestawy to juz w tej edycji kilka osob by dojechało do 500k.
Najwiekszy problem mogloby sprawic pytanie z Kaka. A poza tym proste pytanka ...

Widac, że TVN chce miec milionera. Wtedy zainteresowanie wzrosnie. I juz to widac bo w ciagu 1h dostalem 2 infa na gg o tej dziewczynie.
Na onet.pl juz info tez jest.

Poza tym idealnie sie "skonczylo" wiec cala Polska w napieciu bedzie czekac na nastepny odcinek.
Ale co sie dziwic? W koncu z tego jest niezla kasa. Reklamodawcy sypna a ten milion zaplacic to nie bedzie problem ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Bardzo lubie ten program, jeden z moich ulubionych, ale od wczoraj jakos przestalem wierzyc w jego "czystosc". Wczoraj super madra, oczytana babka dochodzi bez zadnych problemow do pytania za 500 tys. Po drodze do kazdego pytania moglaby referat na temat poprawnej odpowiedzi napisac. A rezygnuje przy pytaniu ktorego poziom trudnosci w porownaniu do pozostalych jest łatwy i w ktorym nawet nie podejmuj proby analizy odpowiedzi. Na pytanie to mozna bylo odpowiedziec przy minimalnym wytezeniu szarych komorek i skupieniu sie na odpowiedziach. A ona po prostu zaklada sobie ze A jest dobre i koniec. A dzis dziewczyna do pytnia za milion ma pytania tak banalne ze kazde z nich mogloby byc pytaniem za 1000. Milionerow ogladam juz od dluzszego czasu (w sumie od samego poczatku pierwszej serii) i takiej sytuacji nie przypominam sobie. Troche to dziwne jak dla mnie!! Czyzby az tak bardzo spadla im ogladalnosc zeby tak sobie ją podciagac. Nie rozumiem tego jakos smile

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by szpak007
Bardzo lubie ten program, jeden z moich ulubionych, ale od wczoraj jakos przestalem wierzyc w jego "czystosc". Wczoraj super madra, oczytana babka dochodzi bez zadnych problemow do pytania za 500 tys. Po drodze do kazdego pytania moglaby referat na temat poprawnej odpowiedzi napisac. A rezygnuje przy pytaniu ktorego poziom trudnosci w porownaniu do pozostalych jest łatwy i w ktorym nawet nie podejmuj proby analizy odpowiedzi. Na pytanie to mozna bylo odpowiedziec przy minimalnym wytezeniu szarych komorek i skupieniu sie na odpowiedziach. A ona po prostu zaklada sobie ze A jest dobre i koniec. A dzis dziewczyna do pytnia za milion ma pytania tak banalne ze kazde z nich mogloby byc pytaniem za 1000. Milionerow ogladam juz od dluzszego czasu (w sumie od samego poczatku pierwszej serii) i takiej sytuacji nie przypominam sobie. Troche to dziwne jak dla mnie!! Czyzby az tak bardzo spadla im ogladalnosc zeby tak sobie ją podciagac. Nie rozumiem tego jakos smile

Mam dokładnie takie same odczucia. Ostatnie 2 odcinki były pod publiczkę, szkoda...

Teraz czekanie do soboty, ale już nie w takiej ciekawości, bo skoro ktoś napisał że dostała bardzo trudne pytanie i zrezygnowała, to ja w to wierzę. Ktoś był tam wśród publiczności i prawdopodobnie ma rację. Jeszcze niech parę osób to potwierdzi i po emocjach

AnJay #2216222 31/03/2008 04:23
W
addict
addict
W Offline
byly pod publiczke, bo wczoraj Polsat rozpoczal program z Pazurą, wiec tvn musial jakos sciagnac publicznosc. proste i smutne frown

wOJOK #2216251 31/03/2008 04:28
R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
to z pazurą to denne strasznie...

wOJOK #2216525 31/03/2008 05:12
S
old hand
old hand
S Offline
Ja na jej miejscu zaczoł bym od publiki
Bo jak weznie 50:50 to wieksza szansa na wpadkę publiki wink

A ja bym zaryzykował 50% szansy to sporo

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by Sensej
Ja na jej miejscu zaczoł bym od publiki
Bo jak weznie 50:50 to wieksza szansa na wpadkę publiki wink

A ja bym zaryzykował 50% szansy to sporo
Dokladnie - 50% na zgarniecie miliona to duzo...

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Z tym, że jak już się tam siedzi i ma się 500 000 to myśli się inaczej. Szczególnie inaczej myśli osoba, która może tylko pomarzyć o tym, że dojdzie do takich pieniędzy zwykłą pracą.. Wtedy myśli, że jak źle odpowie to ma 40 000.. A między 40 000 a 500 000 to różnica troszkę jest..

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Według mnie te wszystkie opisy na forach przepowiadające to jakie będzie pytanie o milion i jak zakończy się ta gra to są o kant d... potłuc.

Po 1: Co prawda nie znam realiów, ale podejrzewam, że ludzie uczestniczący tam jako publika mają bezwzględny zakaz wynoszenia na zewnątrz tego co się wydarzyło i pewnie jest to opatrzone stosownymi papierami.

Po 2: Jeżeli mamy do czynienia z takimi wpisami na oficjalnym forum Milionerów, a miałyby one być zgodne z prawdą, to odpowiednie komórki zadbałyby o to, żeby po minucie takiego wpisu już na forum nie było...

tomo #2217035 31/03/2008 07:17
R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
e tam.przecież nawet wczoraj u nas na forum była mowa, że młoda dziewczyna dojdzie do miliona i bedzie miala jeszcze dwa koła.i sie sprawdziło

old hand
old hand
Originally Posted by Randall
to z pazurą to denne strasznie...

kwestia przy okazji poziomu uczestniczek, które tam wczoraj były laugh
a przede wszystkim chodzi o tą pierwszą.

ogólnie pomysł całkiem znośny, tzn.głównie prezentowanie tych danych statystycznych. ale o wygranej bardziej decyduje szczęście, niż wiedza, więc troszkę bez sensu.

co do Milionerów - dzisiejszego odcinka nie widziałam, bo ciężko oglądałoby się w pociągu wink
ale wczorajszy owszem, no i pytanie z anagramem. naprawdę - jeśli nie wiedziała, co to jest, mogła kombinować, a ona praktycznie wcale się nie zastanawiała nad tym pytaniem, Hubert nie pytał ją, dlaczego to A wybiera... bez sensu.

dziwny zbieg okoliczności, że takie sumy odcinek po odcinku, a w poprzednich tak naprawdę były trudne pytania.

S
Sev Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Tak czytalem Wasze wypowiedzi, ze takie banalne pytanie i nie wierzylem, wiec obejrzalem, a to co zobaczylem to naprawde shocked A pytanie z Batmanem i to za 125 tys to juz mnie rozwalilo laugh Moze bylo z 1, 2 pytania nad ktorymi mozna bylo sie zastanowic ale reszta n/c.... Jedynie tak naprawde trudnosc jej moglo sprawic (i sprawilo) pytanie o Kake. No ale pomijajac banalne pytania, to i tak brawa dla dziewczyny za nie "sranie" za przeproszeniem i zdecydoawnie wink Pozostalo nam czekac na pytanie za milion smile

Strona 18 z 18 1 2 16 17 18

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
16 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, betowiec, burbon, latajaca_holenderka, 11kera11, forty, bukma, Akhu, rymoholik, alfa, Sensei, aker, Lukasz111, Kretol, JelineK, kamel), 1,153 gości, oraz 15 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,836,095
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025