Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Ana <3
Ana <3
.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
witam czy ktos z modow odpowie mi na pytania ktore wczesniej zadalem? caly czas mam klopot z logowaniem i nic w tej sptrawie.........pozdrawiam

(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Proszę o wyjaśnienie sprawy. Temat Ukraina 2007/2008.
Originally Posted by Dziabor
Originally Posted by (J)
Dziabor o co chodzi z tą Ukrainą?

na 100% widzialem tam twojego posta, gdzie dawales typ na gospodarzy i pisales ze zgadzasz sie w typie z Szewa i sam nie wiem o co chodzi....

Dziabor pisał, że czytał mojego posta po południu odnośnie jakiegoś meczu. Post zniknął razem z nietrafionym typem. Więcej w temacie Ukraina.

Dla mnie to jest bardzo dziwne. W Ukrainie nic nie piszę i nigdy nie pisałem. Jedynie OE i Rosja. Dlatego zerknijcie o co chodzi? Widział Ktoś jeszcze jakieś moje znikające posty w temacie o Ukrainie?

Wesołych Świąt życzę smile

P.S. do poniedziałku wieczorem nie podam typów, więc jeśli coś sie pojawi i zniknie wink to ja nie miałem z tym nic wspólnego...

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
quote=(J)]Dziabor o co chodzi z tą Ukrainą? [/quote]

Post Szewy z analiza meczu i typem na gospodarzy ISTNIEJE ,wlasnie go sobie przeczytalem.

Zamiast robic afery ,idzcie Wy lepiej poswiecic jajka grin

Wesolych Swiat piwo

newbie
newbie
witam, mam pytanie

Za co dostala bana osoba o nicku szymon1982?nie bylo zadnego ostrzeżenia

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
pytanko krótkie i oczekują równie miłej odpowiedzi , czy zakładka u góry użytkownicy powróci ?

Tenis Trader
Tenis Trader
Pytałem o to Conrada :

Originally Posted by Conrad
Goget, zniknęła ponieważ ze względów bezpieczeństwa zaleca się mieć ją wyłączoną.

P
Pav Offline
enthusiast
enthusiast
P Offline
Jak to się stało, że zmienił mi się nick z Pav na pav_?

P
Pav Offline
enthusiast
enthusiast
P Offline
Originally Posted by pav_

up

przelogowałem się i zmienił mi się nick i wygląda na to że zniknęło moje konto laugh

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
hmm sprawa wyglądała tak

ktoś prosił o zmianę nicka na .. Pav. Był zajęty, więc zobaczyłem że konto z oryginalnym Pav'em praktycznie się nie udziela i dokonałem takowej zamianie smile. Jeśli będziesz nalegał to odkręcę to smile.

Osoba o nicku szymon0305 ban za przekroczenie dozwolonej liczby ostrzeżeń. Kolejny jego wcielenia też były banowane.

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty

up

przelogowałem się i zmienił mi się nick i wygląda na to że zniknęło moje konto laugh

laugh laugh laugh

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline

up

[Linked Image]

Strefa11 znów daje znać o sobie ...

P
Pav Offline
enthusiast
enthusiast
P Offline
Originally Posted by Fro_Lech
hmm sprawa wyglądała tak

ktoś prosił o zmianę nicka na .. Pav. Był zajęty, więc zobaczyłem że konto z oryginalnym Pav'em praktycznie się nie udziela i dokonałem takowej zamianie smile. Jeśli będziesz nalegał to odkręcę to smile.

Pewnie to ja nalegałem na zmianę na Pav (poprzednio John Boone), gdyż konto pav było zajęte. Nie wiem kiedy coś się zmieniło, ale pewnego dnia przelogowałem się i wyszło, że mam konto pav_ założone w 2004 roku, więc nie wiem o co chodzi. Ogólnie obojętne mi to, więc jak komuś się będzie chciało to może to zmienić, a jak nie to trudno.

addict
addict
Gość podczas pobytu w Indiach był u 3 wróżbitów w oddalonych od siebie miejscowościach bez telefonów także komórkowych-więc nie mogli się z sobą kontaktować i każdy z nich podał mu dokładnie ten sam dzień jasko datę jego śmierci i to już niedługo..

addict
addict
Originally Posted by tv
Gość podczas pobytu w Indiach był u 3 wróżbitów w oddalonych od siebie miejscowościach bez telefonów także komórkowych-więc nie mogli się z sobą kontaktować i każdy z nich podał mu dokładnie ten sam dzień jako datę jego śmierci i to już niedługo..

Oczywiście chodziło mi o Macieja Trojanowskiego...

P
Pav Offline
enthusiast
enthusiast
P Offline
Sorry za zamieszanie.

Tak teraz rozglądam się i widzę, że to jednak nie moje konto. A moje stare jednak jeszcze istnieje, teraz wygląda tak:

Pav__
John Boone

Zakręcone to trochę, miałem swoje konto, a z niewiadomego powodu, w nagrodę, dostałem jakieś nieużywane.
Widocznie dostałem konto, którego właściciel zarejestrował się i nie używał go. Podejrzewam, że to jest to konto - pav. A jako, że było zajęte to prosiłem na zmianę na Pav. I tak jakoś się to wszystko pomieszało, że zamiast swojego starego mam teraz czyjeś inne.

A tak bardzo przewiązałem się do swojego starego konta, więc może jakby ktoś znalazł chwilkę to może oddałby mi moje stare konto. smile

Impossible is nothing
Impossible is nothing
Chciałbym się dowiedzieć jak to jest możliwe, że ktoś włamał się na moje konto, a nikomu swojego hasła nie podawałem... ?

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by mateusz2201
Chciałbym się dowiedzieć jak to jest możliwe, że ktoś włamał się na moje konto, a nikomu swojego hasła nie podawałem... ?

Uwazasz, ze to jest pytanie do moderatorow ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam pyatnie i zarazem prosbe do modow o zajrzenie czasem do dzialu EPP. pozdrawiam

Impossible is nothing
Impossible is nothing
Amk,

Wydaje mi się, że moderatorzy powinni coś o tym wiedzieć wink chciałbym się dowiedzieć czy już taka sytuacja miała miejsce?

Pozdrawiam

Strona 1 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (forty, rafal08, Sensei, Akhu, burbon, Lukasz111), 1,858 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,317
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025