|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam czy ktos z modow odpowie mi na pytania ktore wczesniej zadalem? caly czas mam klopot z logowaniem i nic w tej sptrawie.........pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Proszę o wyjaśnienie sprawy. Temat Ukraina 2007/2008. Dziabor o co chodzi z tą Ukrainą? na 100% widzialem tam twojego posta, gdzie dawales typ na gospodarzy i pisales ze zgadzasz sie w typie z Szewa i sam nie wiem o co chodzi.... Dziabor pisał, że czytał mojego posta po południu odnośnie jakiegoś meczu. Post zniknął razem z nietrafionym typem. Więcej w temacie Ukraina. Dla mnie to jest bardzo dziwne. W Ukrainie nic nie piszę i nigdy nie pisałem. Jedynie OE i Rosja. Dlatego zerknijcie o co chodzi? Widział Ktoś jeszcze jakieś moje znikające posty w temacie o Ukrainie? Wesołych Świąt życzę  P.S. do poniedziałku wieczorem nie podam typów, więc jeśli coś sie pojawi i zniknie  to ja nie miałem z tym nic wspólnego...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
quote=(J)]Dziabor o co chodzi z tą Ukrainą? [/quote] Post Szewy z analiza meczu i typem na gospodarzy ISTNIEJE ,wlasnie go sobie przeczytalem. Zamiast robic afery ,idzcie Wy lepiej poswiecic jajka  Wesolych Swiat 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
witam, mam pytanie
Za co dostala bana osoba o nicku szymon1982?nie bylo zadnego ostrzeżenia
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
pytanko krótkie i oczekują równie miłej odpowiedzi , czy zakładka u góry użytkownicy powróci ?
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Pytałem o to Conrada : Goget, zniknęła ponieważ ze względów bezpieczeństwa zaleca się mieć ją wyłączoną.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jak to się stało, że zmienił mi się nick z Pav na pav_?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jak to się stało, że zmienił mi się nick z Pav na pav_? up przelogowałem się i zmienił mi się nick i wygląda na to że zniknęło moje konto 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmm sprawa wyglądała tak ktoś prosił o zmianę nicka na .. Pav. Był zajęty, więc zobaczyłem że konto z oryginalnym Pav'em praktycznie się nie udziela i dokonałem takowej zamianie  . Jeśli będziesz nalegał to odkręcę to  . Osoba o nicku szymon0305 ban za przekroczenie dozwolonej liczby ostrzeżeń. Kolejny jego wcielenia też były banowane.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Jak to się stało, że zmienił mi się nick z Pav na pav_? up przelogowałem się i zmienił mi się nick i wygląda na to że zniknęło moje konto  
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Jak to się stało, że zmienił mi się nick z Pav na pav_? up przelogowałem się i zmienił mi się nick i wygląda na to że zniknęło moje konto  [ Linked Image] Strefa11 znów daje znać o sobie ...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
hmm sprawa wyglądała tak ktoś prosił o zmianę nicka na .. Pav. Był zajęty, więc zobaczyłem że konto z oryginalnym Pav'em praktycznie się nie udziela i dokonałem takowej zamianie  . Jeśli będziesz nalegał to odkręcę to  . Pewnie to ja nalegałem na zmianę na Pav (poprzednio John Boone), gdyż konto pav było zajęte. Nie wiem kiedy coś się zmieniło, ale pewnego dnia przelogowałem się i wyszło, że mam konto pav_ założone w 2004 roku, więc nie wiem o co chodzi. Ogólnie obojętne mi to, więc jak komuś się będzie chciało to może to zmienić, a jak nie to trudno.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Gość podczas pobytu w Indiach był u 3 wróżbitów w oddalonych od siebie miejscowościach bez telefonów także komórkowych-więc nie mogli się z sobą kontaktować i każdy z nich podał mu dokładnie ten sam dzień jasko datę jego śmierci i to już niedługo..
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Gość podczas pobytu w Indiach był u 3 wróżbitów w oddalonych od siebie miejscowościach bez telefonów także komórkowych-więc nie mogli się z sobą kontaktować i każdy z nich podał mu dokładnie ten sam dzień jako datę jego śmierci i to już niedługo.. Oczywiście chodziło mi o Macieja Trojanowskiego...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Sorry za zamieszanie. Tak teraz rozglądam się i widzę, że to jednak nie moje konto. A moje stare jednak jeszcze istnieje, teraz wygląda tak: Pav__ John Boone Zarejestrowany: 13/07/2005 Wiadomości: 625 Zakręcone to trochę, miałem swoje konto, a z niewiadomego powodu, w nagrodę, dostałem jakieś nieużywane. Widocznie dostałem konto, którego właściciel zarejestrował się i nie używał go. Podejrzewam, że to jest to konto - pav. A jako, że było zajęte to prosiłem na zmianę na Pav. I tak jakoś się to wszystko pomieszało, że zamiast swojego starego mam teraz czyjeś inne. A tak bardzo przewiązałem się do swojego starego konta, więc może jakby ktoś znalazł chwilkę to może oddałby mi moje stare konto. 
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
Chciałbym się dowiedzieć jak to jest możliwe, że ktoś włamał się na moje konto, a nikomu swojego hasła nie podawałem... ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chciałbym się dowiedzieć jak to jest możliwe, że ktoś włamał się na moje konto, a nikomu swojego hasła nie podawałem... ? Uwazasz, ze to jest pytanie do moderatorow ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pyatnie i zarazem prosbe do modow o zajrzenie czasem do dzialu EPP. pozdrawiam
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
Amk, Wydaje mi się, że moderatorzy powinni coś o tym wiedzieć  chciałbym się dowiedzieć czy już taka sytuacja miała miejsce? Pozdrawiam
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|